|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Avgustovska RR plaza
16.8.2016 14:19:44   
Mala Elena
Wiv, drugarice moja po vitkosti (da ne kazem mrsavostiuser posted image )
Isto bih vratila oko 5kg. Ali eto...najgore mi je kad ujutru popijem kafu i zatvori me pa mi nije do jela. Sta cu kad se budim po celu noc. Jos oko 5meseci dok dojim bice tesko ali posle....spavanjac i vise energije i vise volje ...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 426
16.8.2016 20:05:47   
wivern
ME grudi su mi se potpuno istopile, sve se rebra vide user posted image
Tako da majice nosim zatvorenije.
Stigla sam na 50 kg, sto je malo za mene.
Trudim se da se ugojim, valjda cu uspeti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 427
16.8.2016 21:13:25   
veselicaa
Vece zene.
Hajde na kuvan kukuruz ko voli.Ovih dana jedem bas mnogo,kazu da bebe u devetom mesecu mogu da dobiju i do 1 kg a ovo moje ce dobiti 2kguser posted image I muka mi je cesto samo cekam da mi se vrati povracanje kao u prvim mesecima.Citala sam po netu kazu da sada progesteron oper raste jer se telo priprema za porodjaj tako da mogu samo da cekam.
Moje smizle se igraju nesto,mazu nokte mozda kasnije odemo u setnju mada vreme nije bas sjajno.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 428
16.8.2016 21:19:44   
Khaleesi
Vece drage mame, mi smoceo dan bili na imanju kod mojih, brali sljive, pravili dzem i sok user posted image
Sada su pospale, ja se tusnula pa da vidim stra ima kod vas...
Veselice ja obozavam kukuruz, moze jedanuser posted image
Kod nas ima palacinki sa svezim domacim dzemom i orasima pa izvolteuser posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 429
16.8.2016 21:28:02   
eca89
Mamike, samo da vam mahnem, super nam je!
A., ne bi izlazila iz vode, pa imamo red kupanja, red igranja, red jela, e onda ide onaj najdrazi red spavanjauser posted image !
Odvali i po 3h iako je plaza puna, galama, ali nista nju ne ometauser posted image !

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 430
16.8.2016 21:56:58   
IvanaSK RR
Mene zeza telefon,nece da se puni,zato slabije pisem.
Bili sa sinom na treningu,pa sad pokusavam da uspavam vristalinu.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 431
16.8.2016 22:07:07   
Sanjalicaaa
Wiv, zeno, kako i da se ugojis kad ne stajes. Mozda da probas nesto da pijes da ti pojaca apetit? Ja od kada pijem neke ampule za imunitet preporodila sam se, i vise energije imam i apetit se poboljsao. Samo mnogo su skupe.

Inace, da se pohvalim, vozila sam bajs veceras 42km. I pred Pancevackim mostom padnem i nagrdim se. user posted image Neosvetljeno, nebetonirano, nego nabacan sljunak i na taj sljunak mi se oklizne bajs. Najdraze helanke pocepala, celu levu stranu tela odrala user posted image . Cim sam dosla kuci popila tabletu za bolove. Sad mi dajte nesto alkoholno da popijem pa da legam.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 432
16.8.2016 22:24:44   
IvanaSK RR
Eco,bas mi je drago da vam je lepo,ljubim vas!
Sanjalice,aj na pivo! Ja na terasi,uzela času piva i cigar user posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 433
16.8.2016 22:31:04   
emicaa
Moje veliko čedo spava a ovo malo stalno škilji na jedno oko,čim ga spustim budan skroz.Duša mi spava a on se budi milion puta.
Danas mi je dan baš proletio,ni sama ne znam kako ali eto.Čekala sam doktora,pa malo spavali nas troje i eto ga.Wiv ako ti je za utjehu i moje kilice idu dole,imamo modelsku kilažu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 434
16.8.2016 22:36:12   
IvanaSK RR
Hahaha,emice,tako i moja skilji na jedno oko user posted image i kad je spustim oci kao u sove!
Priblizava se petak,nadam se da cete kucici.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 435
16.8.2016 22:47:49   
emicaa
Ivana isto isto user posted image a strašno je to što samo mene zajeb...Kad ga mm uspava i spusti nastavi bez problema,tako mali a čudovište.
I sestre znaju da u petak idemo,jutros me vagali i kao moraju zbog tableta da mi spreme u petak kad krenemo i u petak će prije nego nas puste vadit nam krv

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 436
16.8.2016 22:55:33   
veselicaa
Emice super da idete kuci.Joj i ja se secam tog skiljenja na jedno oko i tog budjenja cim spustis bebu ma krevet.A mi je bila takva.
Eco bas uzivate.Sanjalice bas mi zao da si tako pala i svaka cast za voznju.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 437
17.8.2016 6:56:57   
vocicana
Hahaha, oci kao u sove.
Mm je svojevremeno dok je D imao tu malu kilazu, cinio, ljuljao, on kao zaspi, on ga spusti u krevetac, a oci kao solje, samo sijaju u mraku. Hahhahaa, kada se setim, ne mogu da verujem da ne spava. Sada je koma, kupanje,flasica, dok spustim flasicu i uzmem ga au ruke on je slogiran. HVala ti sine na ovom spavanju, toliko znaci, sve mogu da uradim u toku dana, a nocu da odspavam.
Moze kaficaaaa

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 438
17.8.2016 7:02:26   
wivern
Gde ste žene, ajd na plažu
Sanjalice baš dobru turu si imala. Ja obozavam bajs, ali poslednje 3 godine ne stižem da ga vozim.
Razmišljala sam da kupim neke vitamine, možda samo i b vitamin. Od njega raste apetit.
Mada meni nije apetit problem, već vreme kad jedem. U ponedeljak sam na poslu bila od 9-18.45 i kad ja da jedem. Jela sam jednom za to vreme.
Moram da prestanem da radim po 10 sati, što je izgleda u srbiji nemoguće user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 439
17.8.2016 7:48:41   
nikiteki
Jutro na plazu

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 440
17.8.2016 8:00:03   
Trcosava
Iiii tako ja juče nisam bila slobodna. Sve mi se strpalo u jedan dan. Te me zvali da idem da radim, u glavi sam prebacila vreme za termin i to mi na kaju sjebalo i kafu sa koleginicama. I taaaaaaaaako...

Danas šljakam, kad će da mi daju onaj slobodan dan pojma nemam.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 441
17.8.2016 8:20:54   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Trco, to ti je kad dan isplaniras. Ne volim i ja to.
Ljudi, sta bih dala za jednu voznju bajsom, rolerima. A nista od toga nemam. Imala sam kao devojka.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 442
17.8.2016 8:25:02   
mali_mis
Jutro user posted image
Jedva da sam spavala. Taman zaspim, A. sanja nesto i zaplace, smirim ga, zaspi on, ja cvrc. Opet me uhvati san, kad cujem neko detence iz zgrade kako place, i eto nema meni spavanja. I onda konacno zaspim, naravno sanjala sam neke gluposti, pa mislim stvarno.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 443
17.8.2016 8:38:15   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro drage moje, ja skuvala kafu al malisa se buni pa sam je na brzaka spicila. Kasnije cu jednu natenane user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 444
17.8.2016 8:40:29   
vonavoj
jutro!
Sanjice,da znas da cu ja sutra da stavim Joku na bajs i odosmo...T mi ide veceras na more,mm radi od jutra do sutra,i uzasno me nervirauser posted image ,posao mu je na prvom mestuuser posted image
wiv,mnogo radis,mada ne znam sta da kazem,i mm ne vidjamouser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 445
17.8.2016 9:14:22   
Mala Elena
Wiv, sve mi je jasno .user posted image jel si neraspolozena ili pod stresom ? Mislim, znam sta si sve prezivela ali moras da se boris .
Kazu da se seratonin luci kada smo srecni a kada smo tuzni hormon stresa sto stvara zelju za hranom , tako da sam ja zadnjih dana pocela vise da jedem . A nekada sam smatrala da covek od nervoze mrsavi...
Von, kako ce ti T nedostajati...jel prvo odvajanje?
Veselice user posted image

< Poruku je uredio Mala Elena -- 17.8.2016 9:15:33 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 446
17.8.2016 9:18:07   
Mala Elena
Veselice user posted image ne brini...bice slatka pufnica...
Von, bas ce ti nedostajati T. Jel prvo odvajanje? Gde idete na more, basom?

Direktna veza do poruke: 447
17.8.2016 10:23:35   
Anck Su Nmaun
user posted image
Preko puta moje zgrade a i pored su dva prazna placa koja su bila puna drveca, znate kakvo uzivanje mi je bilo izaci na terasu a okolo sve zelenilo, cuje cvrkut ptica ma uzivanje i sad za dva dana su sve posekli user posted image
Upravo bager lomi to drvece, to mi je tako tuzno. Drago mi je da deca nisu tu jer su pre dva dana gledala kako ruse ovo pored i pocele su da placu za drvecem.user posted image

Direktna veza do poruke: 448
17.8.2016 10:38:59   
emicaa
Hello,može litar kafe i nešto za glavobolju.
Von nisam skontala sa kim ide T na more?
Wiv ženo svaka tebi čast kad još možeš stajati na nogama.
Trćo u petak ili subotu ću te zvrcnuti malo user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 449
17.8.2016 10:42:36   
vonavoj
T ide sa kumovima,veceras,ide 5 dana ranije..nije prvo odvajanje,isla je prosle godine na Divcibare 7 danauser posted image
Raduje se neverovatno,cim je oci otvorila kaze danas idem na more,bicu duze od mame,kad krenemo i zaspim,kad se probudim stizemo...user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Kajanje

Da li se zbog necega kajete? Napisite i komentar zbog cega.

ne (53%)

da (47%)

Ukupan broj glasova: 103

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here