Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 6:56:32
|
|
|
|
krin 40
|
hvala Voci:):):) Leprire cestitam od srca,divne vesti:):D:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 7:47:39
|
|
|
|
vocicana
|
Leptiru opa!!!! cestitam lutko, neka sve bude dobro,jao bas sam srecna zbog tebe!
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 8:26:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Leptiru cestitam Krin.... bas mi je zao.... za tebe ,
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.6.2016 8:27:07 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 8:33:22
|
|
|
|
emicaa
|
Leptiru čestitam pridruži nam se u trudnicama Krin
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 9:00:23
|
|
|
|
pngpme
|
Leptiru !!! Prelazi u trudničke teme! Krin, žao mi je... Glavu gore, biće za mjesec dana !
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 9:03:44
|
|
|
|
nikiteki
|
Krin bas mi je zao zbog tebe, toliko puta sam pitala za tebe. Leptire cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 9:06:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bila kod ginekol, vrlo rano ali trudna :) Jutros uradila test cisto da i ja vidim Valjda ce biti ok sve! Yelly (ne mogu se ulogovati :) )
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 9:29:51
|
|
|
|
krin 40
|
Yelly cestitke i za tebe:):D Hvala devojke,bice,nego sta ce.Ja sam lavica,nema predaje.Rodicu moju trecu srecu sigurno.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 9:53:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Leptiru, cestitam, bas mi je drago! Krin, draga moja komsinice, toliko sam puta pomislila na tebe... Ljubim te puno i znam da ces vrlo uskoro preci u trudnicke teme. Videh sad tek, Yelly, divno, cestitam! Ja sam se trebala poroditi ovih dana, i eto, vas dve bi me zamenile u trudnickim temama! Jaoj, bas je lepo kad ovako nesto procitam. P. S. Krin, moja bebica je bik-lav
< Poruku je uredio IvanaSK -- 8.6.2016 9:57:23 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 10:11:04
|
|
|
|
krin 40
|
Ivanice to znaci da si rodila borca i zmaja:):):):) Divne ste,sada cu da iscitam unazad kada se ko porodio i kako:):) Mislila sam ja na sve vas ali nije mi se dalo udjem i da mracim.Sada kada ponovo muckam je drugacije,zracim samo pozitivu:D
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 8.6.2016 10:30:48
|
|
|
|
yelly
|
Krim zao mi je :( hvala ti na cestitkama... Zelim ti sve najlepse nadalje, bice bice Joko i Vocicana posebno hvala na podrsci Leptire nas dve zajedno :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 9.6.2016 11:56:11
|
|
|
|
Tvitica
|
Jooooj divno je poceo mjesec... ja nisam stizala da citam rr sigurno 15-20 dana.....i sad me docekaju lijepe vijesti... cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 9.6.2016 13:03:28
|
|
|
|
vocicana
|
Yelly sta sam ti rekla!!! Bravo lepotice!!!! Sada polako, dug je put, neka ti sve bude kao kod mene sto se trudnoce tice!!! Najlepse vesti! Sada jos jedna da ode mora vas biti tri
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 9.6.2016 13:12:44
|
|
|
|
BubaBubica
|
Leptiru divne vesti jeeeee ajde ajde da se popunjava kafana polako, postalo je pusto kod trudnica, vučemo vas za nosiće jakooo! Krin stalno smo pitale za tebe, nadala sam se da nije ono što se desilo, žao mi je ali dobro je što si pozitivna, biće zato uskoro ponovo bebica Vučem te za nosić u trudničke teme
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 9.6.2016 13:34:07
|
|
|
|
yelly
|
Voci hvala ti, znam dug je put, samo polako sad sve mirno... Pa cemo videti :) Devojke zelim vam svima da ugledate sto pre i da se radujemo! Nisam bas predugo na ovoj temi ali praticu pomno :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 9.6.2016 18:24:18
|
|
|
|
vocicana
|
Ne smes da napustas crtice zbog srece u zivotu Salim se, ovo je i napeta i lepa tema , ja je obozavam, tu sam se i prijavila prosle godine u martu
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 9.6.2016 20:25:37
|
|
|
|
yelly
|
Slazem se Voci, trudimo se, podrzavamo i radujemo :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 9.6.2016 21:39:07
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 10.6.2016 11:50:08
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala Bubi...ja ne treba da dobijem 20 tog,ali ozbiljnije muckanje planiram od sledeceg meseca,sin mi je polagao maturu a sad mu pomažem da spremi prijemni za Fax 29.06,vise sam sludjena i imam vecu tremu od njega
< Poruku je uredio krin 40 -- 10.6.2016 11:51:45 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 12.6.2016 6:05:14
|
|
|
|
vocicana
|
Crtice, zatisje pred buru.... Nema vas dva dana, tema mora da zivi, pisiteeeeee LJubimo vas Di ja
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 12.6.2016 8:51:36
|
|
|
|
sandra123
|
Leptiru i Yelly cestitam vam od srca, Krin i meni je zao zbog tebe.. Ali glavu gore. Ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 12.6.2016 13:44:26
|
|
|
|
leptir 40
|
Dobar dan trudilice, hvala svima na čestitkama i ja vama isto želim da ugledate
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 12.6.2016 13:45:46
|
|
|
|
leptir 40
|
Bila sam kog gin i dobla terapiju . Naredne sedmice ponovo idem kako bih vidjela srce kako kuca Pomalo sam nestrpljiva i u strahu ali se nadam da će sve dobro biti.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 12.6.2016 13:48:23
|
|
|
|
leptir 40
|
yelly, kako si ti je si li išla gin , koristiš li nesšto od terapije
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 12.6.2016 17:09:26
|
|
|
|
17 joka
|
Leptiru divno cestitam od srca Yelly kraljice iznenadila si me tako uhhh skolsku trudnocu ti zelim Krin idemo dalje moje vestice jos nema i osecam se bas bzv
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Site-SajtDada81Koristite li jos neke slicne sajtove poput RR?Da (
28%)
Ne (
47%)
Ponekad (
25%)
Ukupan broj glasova: 32Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!