Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 1.6.2016 22:56:45
|
|
|
|
17 joka
|
Drugari nema vas nadam se da ce u junu biti puno budite vredni muckajte
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 2.6.2016 0:06:57
|
|
|
|
yelly
|
I ja se nadam Samo da dobijem napokon da mozemo da budemo vredni
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 2.6.2016 0:26:50
|
|
|
|
17 joka
|
Yelly jos malo i u pobede
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 2.6.2016 6:54:11
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro cekalice.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 2.6.2016 8:05:46
|
|
|
|
vocicana
|
Cekalice da se upisem i ja sa vama, kao morlna podrska, ljubimo vas D i ja, samo muckajte, leto je vreme kada se malo covek zaboravi a i mnogo je toplo, pa se te nekako lakse prave. Iz iskustva vam kazem
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 2.6.2016 8:36:38
|
|
|
|
leptir 40
|
Pozdrav trudilice, sretno u junu da ugledate Moj datum je 07.06. valjda će bit fer pa će me zaobić
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 2.6.2016 11:14:23
|
|
|
|
yelly
|
leptir 40, drzimo ti fige! ja pomislila juce ujutro da cu dobiti, nesto tipa kap krenulo kad ono nista ni do kraja dana ni danas
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 2.6.2016 20:24:20
|
|
|
|
17 joka
|
Voci, i ja sam ovde kao podrska sta da se radi, za vas veliki veliki Niki, ti sad u nove pobede Leptirko drzim fige jako za crtice Yelly, samo jos malo budi strpljiva
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 3.6.2016 8:37:27
|
|
|
|
sandra123
|
Dobro jutro cekalice, evo i ja da se javim.. Mm i ja bas vredno radimo ovih dana.. Budite mi vredne ovog lepog meseca. Ljubim vas sve <3
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 3.6.2016 19:21:33
|
|
|
|
leptir 40
|
Pozdrav trudilice, yelly i ja tebi držim fige 17 joka hvala na podršci sandra123 neka urodi plodom Ovo je najgore kada usitni
< Poruku je uredio leptir 40 -- 3.6.2016 19:22:57 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 4.6.2016 6:43:39
|
|
|
|
yelly
|
Devojke od mene jos nema nista :( i ne lici me kao da ce ista biti... Mislim da me demotivise mesec dana PMSa... Nadam se da ste vi vredne!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 4.6.2016 7:20:56
|
|
|
|
vocicana
|
Yelly, moras malo da iskuliras, tabletice su ti napravile koliko dobrog, eto i bez veze fazu cekanja ciklusa sada. Zabranjujem ti najstroije da razmisljas o tome vise , izadji u setnju, radi nesto da malo misli odvuces u drugu stranu. Kad ti ja kazem, znam kako se osecas, znam! Ja sam jednom u toku pijenja kontracepcije uradila cak i betu,, jer sam se tako neobicno osecala, mislivsi da sam trudna.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 4.6.2016 7:33:55
|
|
|
|
yelly
|
Vocicana hvala :) Zaokupicu vreme necim drugim, imam guzvu na poslu sled dana.... A kod ginekol ne znam dal da idem, iako ona rece da dodjem ako ne dobijem do ponedeljka...al mislim da cu da to iskuliram i ne mislim... Brzo ce valjda :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 5.6.2016 15:42:32
|
|
|
|
17 joka
|
Yeli, sacekaj jos koji dan, pod velikim stresom nece doci ciklus slazem se sa Voci, malo se sredi, pusti razmisljanja evo i meni kasni jedan dan samo od mojih nadanja nista a znam da je povezano sa stresom ili sa nekom cistom i necu da se sekiram doce za koji dan, mada mi u zadnje dve godine nije kasnilo nadam se da ste vredne i da ce biti ovog meseca
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 5.6.2016 23:03:04
|
|
|
|
yelly
|
Joko ja drzim fige da kasni zbog neceg lepseg :) A za sebe ne znam sta da kazem, mislim da nisam pod stresom nekim posebnim...da iscekujem ali ne vidim da nesto se nerviram, mozda latentno u sebi ko zna... ali nemam sad neke velike stresove... Ma doci ce...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 6.6.2016 6:11:02
|
|
|
|
vocicana
|
Crtice ovde se opasno nesto cuti...ako, ako samo vi muckajte, volim visoku radnu temperaturu
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 6.6.2016 16:19:29
|
|
|
|
17 joka
|
Yelly, hvala draga ali kod mene je to nemoguca misija imam neki bol u stomaku znaci trebala bi uskoro, ali mi je bazalna 37.3 tako da nece jos dva dana sigurno
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 6.6.2016 18:25:57
|
|
|
|
yelly
|
Joko razumem ali ne gubi veru, mozda se eto desi... Imam u svojoj okolini primer da je i nemoguce moguce. Ja ti drzim fige i tebi i sebi <3
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 6.6.2016 19:11:54
|
|
|
|
17 joka
|
Veru nikad necu izgubiti i uvek cu se nadati, u mom slucaju neverujem u cuda,ali verujem da cemo uspeti jedno. a tebe cemo do jeseni odseliti u teme
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 6.6.2016 20:08:10
|
|
|
|
yelly
|
Uspecete, ja cvrsto verujem u to. I radovacemo se mnogo tada! A ja... Na kraju ipak idem sutra kod ginekol, cudno se osecam mozda haluciniram vise glupe simptome, u sekundu sam imala bas jaku bol, mozda je pukla cista... Nesto mi ne daje mira... Pa kad vidim onda da docekam glupu na miru i ovo leto da se posvetimo tome... Iz tvojih usta u bozije usi...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 6.6.2016 20:08:47
|
|
|
|
yelly
|
Uspecete, ja cvrsto verujem u to. I radovacemo se mnogo tada! A ja... Na kraju ipak idem sutra kod ginekol, cudno se osecam mozda haluciniram vise glupe simptome, u sekundu sam imala bas jaku bol, mozda je pukla cista... Nesto mi ne daje mira... Pa kad vidim onda da docekam glupu na miru i ovo leto da se posvetimo tome... Iz tvojih usta u bozije usi...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 7.6.2016 19:43:24
|
|
|
|
krin 40
|
Poz drage moje crtice,evo mene opet na ovoj temi.Izgubila sam bebu krajem marta u cetvrtom mesecu trudnoće,tacnije missed ab koji je izazvao hematom.Da ne mracim.Sta je bilo bilo je,prosla su tri ciklusa i evo MUCKAMO ....Voci,Ivana cestitam na bebicama i naravno svim ostalim novim mamicama..nisam ulazila ovde dva meseca
< Poruku je uredio krin 40 -- 7.6.2016 19:47:31 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 7.6.2016 21:59:29
|
|
|
|
vocicana
|
Zao mi je zbog bebice, ali idemo dalje. Pitala sam toliko puta za tebe, niko nista nije imao da kaze. Srecno muckanje!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 7.6.2016 23:12:12
|
|
|
|
leptir 40
|
Pozdrav drugarice IMAM nemogu od uzbudjenja da se javim Prije sat i po sam uradila test Zaobisla me je ove godine ,, bas sam sretna
|
|
|
Anketa
Pentaxim vs. obicna vakcina?choopa choopsDa li ste se odlucili za Pentaxim vakcinu ili ne? Ako mozete objasnite i zasto...Da (
51%)
Ne (
49%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!