Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 29.6.2016 8:32:18
|
|
|
|
sandra123
|
Hvala vam puno drage moje... Sunce oko godinu dana smo pokusavali.. Poslednje sam pila Proxed women, jedna kesica dnevno mesec dana :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 29.6.2016 10:34:58
|
|
|
|
ivannna
|
sandra cestitamoooooo !
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 29.6.2016 10:55:12
|
|
|
|
sandra123
|
Hvala Ivana :)$
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 29.6.2016 21:56:37
|
|
|
|
17 joka
|
Sandra, divno Cestitam
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 29.6.2016 22:40:57
|
|
|
|
sandra123
|
Hvala Jokiii :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 30.6.2016 20:53:55
|
|
|
|
krin 40
|
da se hvalim malo,sin rasturio prijemni za fax,upao na budzet:) Sad mogu da muckam trecu srecu:)
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 30.6.2016 21:41:16
|
|
|
|
17 joka
|
Svaka cast Krin za trecu srecu i veliki poklon za sve vas
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 30.6.2016 21:52:00
|
|
|
|
Bejbili*
|
Cao moje drage forumasice. Evo prvi put sam se učlanila i neki forum stalno sam vas citala al nikad nisam imala priliku bilo sta napisati.jos se ne snalazim najbolje ovde pa se nadam da necete sta "zamjeriti"kako bi se ovde u BIH kod mene reklo evo moj muzic i ja se trudimo da nasoj devojcici napravimo batu ili seku radimo na tome zadnjih 15dana mislim da nece biti nista ovaj mjesec jer vec osjecam simptome da dolazi pms jakoo zelim bebu jos jednu a mozda i vise al imam problem sa policisticnim jajnicima i stitnom zlezdom samo se nadam da cu uspjeti za par mjeseci da zatrudnim. Ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 30.6.2016 22:37:23
|
|
|
|
vocicana
|
Bejbili dobro nam dosla, ja sam izasla iz crtica, ali volim da dodjem u temu, tu sam pustila korene ' Ne sekiraj se sve ce biti ok. Krin bravo za deckonju! Sada muckanje, uzivanje i eto ga
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 30.6.2016 22:41:31
|
|
|
|
sandra123
|
Super Krin, cestitam.. :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 30.6.2016 22:41:52
|
|
|
|
17 joka
|
Bejbili, dobro nam dosla i sto pre da odes u trudnicke teme nadam se da cemo se uskoro radovati
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 1.7.2016 7:13:50
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro crtice moje, kako ste? Nadam se da ste iskoristile svezinu prethodne noci, da uzivkate.... Moj sin me je probudio, samo se smeje, okrenuo je glavu milijardu puta nocas, ali spavao kao i do sada. Navijam Joko da nas ti obradujes, kako cu srecna biti, toliko zasluzujes da budes srecna sa muzicem i
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 1.7.2016 8:08:30
|
|
|
|
sandra123
|
Dobro jutro drage mojee :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
EUDa li ste za ulazak Srbije u EU?da (
77%)
ne (
23%)
Ukupan broj glasova: 168Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!