Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 16.6.2016 23:54:48
|
|
|
|
krin 40
|
Pozz devojke,evo ja dobila,sad za neki dan moze da se krene sa ozbiljnim radovima:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 18.6.2016 9:06:55
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro cekalice.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 18.6.2016 12:56:12
|
|
|
|
Tvitica
|
Zdravo cure...ja samo da prijavim da sam jutros dobila...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 18.6.2016 13:53:57
|
|
|
|
vocicana
|
Nakon toga bacajte se ne posao. Navijamo da vas bude sto vise u temi. Uskoro i tamo sleduje cistka malo veca, pa nemojute dugo da cekate.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 18.6.2016 17:14:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cekalice, samo da vas pozdravim. I drzim pesnice da sto pre bude lepih vesti :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 18.6.2016 20:26:29
|
|
|
|
leptir 40
|
Drage trudilice, želim da vas pozdravimi poželim sretno svakoj od vas. Danas sam malo šetala po rr i tražila stare postove, eto onako me nešto uhvatilo jer me zaista vežu lijepe uspomene na rr. Nisam se mogla sjetiti od kad sam član ali danas sam našla i to od 11.3.2009 godine u temi znaci trudnoće i nik mi je bio leptir. Eeeee baš sam se nešto u momentu rastužila i istovremeno bila sretna, baš sam posuzila. Željela sam i imala potrebu ovo s vama da podijelim
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 18.6.2016 20:46:00
|
|
|
|
superm
|
Da, RR je čudo, ja to stalno pričam.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 20.6.2016 8:17:40
|
|
|
|
nikiteki
|
Jutro cekalice moje.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 20.6.2016 11:20:57
|
|
|
|
sandra123
|
Jutroo :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 20.6.2016 14:45:55
|
|
|
|
Sensa86
|
Cekalice drage,duuugo me nije bilo ovde i bas sam usla da vidim sta ima novo posle 5 meseci i rastuzi me moja drugarica Krin. Zao mi zbog gubitka bebe ali vidim da si ti vec spremna za nova muckanja. Aj sad opet pozitivno i sve ispocetka
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 20.6.2016 15:01:27
|
|
|
|
ivannna
|
cao svima! prosli mesec sam dobila na 48.dan a evo ovog meseca je proslo 34 dana i nista, bas se od silnih hormona i kontracepc.pilula ciklus skroz zeznuo,valjda ce se vratiti u normalu,ionako je sad leto,ne idemo kod dr do septembra pozdrav za sve cekalice!!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 20.6.2016 21:06:03
|
|
|
|
17 joka
|
zelim svima da ovog meseca budu Sansa da nas sto pre napustis i odleprsas u trudnicke teme Leptiru RR je jedna velika porodica jedno divno mesto puno razumevanja, ljubavi i podrske Ivanice evo i meni prvi put posle par godina dobih na 42 dan, pocela sam ponovo sa Virkom i odmah je uticao na
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 20.6.2016 23:29:57
|
|
|
|
yelly
|
Drage cekalice nadam se da ste dobro i da ste vredne :) <3
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 21.6.2016 7:21:18
|
|
|
|
vocicana
|
Cekalicenema razocaravanja, javljajte se , pisite, nedostajete. MI smo posao zavrsile, neke su tek na putu, ja samo kao moralna podrska, a vi se zalite...hvalite slobodno. RR je cudo
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 21.6.2016 17:03:14
|
|
|
|
krin 40
|
draga Sensa jesi li ti i dalje cekalica ili trudnica? Ja dobila,pa stalo pa sad ide opet.Uvek mi je ciklus bio perfektan,verovatno su mi hormoni jos u ludilu
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 21.6.2016 21:32:26
|
|
|
|
leptir 40
|
Pozdrav trudilice, sutra idem na pregled, držite mi palčeve, malkice me strah ali vjerujem da ću sutra vidjeti srce kako kuca , baš sam uzbuđena Mućkajte, radite , nema predaje
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 22.6.2016 7:47:39
|
|
|
|
vocicana
|
Lptiricu, navijam da sve bude super i kako treba!! Cekamo lepe vesti!
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 22.6.2016 8:12:39
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro cekalice.. Cekamo vesti leptire
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 22.6.2016 14:57:41
|
|
|
|
Sensa86
|
Krin nisam vise cekalica,trudna sam 6 meseci. POZDRAVLJAM VAS SVE!!!!!!! Srecno,uzivajte u pravljenju beba.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 23.6.2016 21:57:12
|
|
|
|
sandra123
|
Cekalice, moje vestice nema 2 dana :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 24.6.2016 0:17:41
|
|
|
|
leptir 40
|
Za sedam dana ponovo na pregled Gin kaze da je oplodnja bila pred kraj mjeseca pa da sacekamo narednu sedmicu Rekao je da ce sve biti uredu da ne brinem,kruzic napreduje i dobila sam slikicu sa uz Sve vas pozdravljam
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 24.6.2016 5:03:08
|
|
|
|
vocicana
|
Leptiricu, sada sam videla, bravo za vas dvoje! Bice sve ok.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 24.6.2016 15:57:20
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobar dan cekalice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 24.6.2016 22:11:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandra, nadam se da su dve crtice... Leptir, i meni je trudnoća bila malo manja, kasnije bila ovulacija. Bice to sve super!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/16 [chat] 25.6.2016 8:56:05
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro cekalice moje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Muško imeAdminNajlepše je...Dejan (
20%)
Bojan (
7%)
Ognjen (
15%)
Aleksa (
26%)
Kosta (
17%)
Boris (
15%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!