|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 23 [24] 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
29.6.2016 7:25:52   
wivern
Helloooo
Voci , ja sam mislila da mi se mozak nikada vise nece vratiti user posted image
Polako, eto njega uskoro user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 576
29.6.2016 7:42:14   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 577
29.6.2016 7:52:14   
vocicana
JUce sam se previse iznervirala, zbog gluposti koja mi se desila, toliko o tome. A tablet je reinstaliran po ko zna kom programu, spor je, sve mi je drugacije nego kako je ranije bilo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 578
29.6.2016 7:53:40   
emicaa
Jutro,joj Voci zar ti se još mozak nije vratio u normalu,ja baš sinoć pričam sa mm koliko li će trajati dok mi mozak počne funkcionisati.Nervira ovo,sinoć ga nešto hoću pitati i sjetim se pa za sekund zaboravim i tako u krug user posted image
Ima li ovde kakve kafice?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 579
29.6.2016 8:24:58   
Khaleesi
Jutro mame

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 580
29.6.2016 8:30:20   
branki*
Jutro i ovde!
Sad kafica,a kasnije neki alkohol mozeuser posted image
Vracam se u rutinu,mada vise i ne znam sta mi je rutinauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 581
29.6.2016 8:35:59   
wivern
Branki ja sam u rutini vec 7 meseci, i bljaks.
Osecam se kao u onom filmu Dan mrmota, ako je neko gledao.
Sve isto, za sebe nemam ni pola sata. I ne mogu vise tako da funkcionisem. Moram nesto da promenim.

Mada sto se tog mozga tice mozda se i nije vratio poptuno, ali ko ce to sad znati user posted image
Idem danas da uzmem famozno resenje socijalne sluzbe, valjda ce uskoro i resenje ostavinske rasprave.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 582
29.6.2016 9:23:29   
lesica
Dobro jutro!

Sta se radi?

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 583
29.6.2016 10:38:57   
branki*
Evo,ja uspavala malu,sad da raduckam nesto sa b,dok je tisina.
Wiv,jooj,verujem,ubitacan tempo,pogotovo kad se ima dete.
Les😘

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 584
29.6.2016 10:42:37   
emicaa
Mi se vratile iz prodavnice,sad će mi doći prijateljica na kafu ako nas T pusti da je na miru poijemo,sva je u kmeee fazonu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 585
29.6.2016 10:47:24   
Ana RR
Hello user posted image ja sam bolje danas. Nema temperature, malo sam malaksala ali ok. Još nisam dobila pa se samo preznojavam jbt poludeću više. Čim mi prođe ovaj ciklus idem kod dr da vidim šta da radim, da li da počnem da pijem neke pilule da mi se to malo sredi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 586
29.6.2016 10:48:03   
Khaleesi
Blago tebi za prijateljicu, ja sa svojim samo preko tel, uzivo kad dodju ova mala ih rasterauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 587
29.6.2016 13:18:01   
emicaa
Khalesi i ja se sa svojim rijetko vidjam,uglavnom sve rade do 5 a nijedna nema djecu,bar ne od ovih što su mi blizu.Sa ovom se ne vidjam često a najbliža mi je ali njena djeca su već velika pa onda opet nikako da se uganjamo.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 588
29.6.2016 13:30:27   
Khaleesi
Imam i sa decom i bez dece, neko dete je uvek bolesno pa se ne druzimo, a ove slobodne su previse slobodne user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 589
29.6.2016 18:24:12   
veselicaa
E zenske evo i ja da se javim.Potrosila mi deca mb na yt pa sam bez neta.Sada nahvatali neki besplatan pa koristim da se javim.
Jos smo u gostima,noge mi otecene uzasno sta da radim pojma nemam.Hladne obloge i dizanje skoro da i ne pomazu.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 590
29.6.2016 21:43:39   
17 joka
Vece drugari ,ja evo pijuckam kafu ili ona mene, umorna sam,gledala bih i neki dobar film a snage nemam

volela bih da imam vase muke ali bice uskoro nadam seuser posted image

evo picence ko voli
user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 591
29.6.2016 21:51:05   
veselicaa
Joko bice ne brini.A trudnicke muke da te zaobidju sto rece jedna nasa rr drugarica "od simptoma trudnoce imala sam samo stomak".E to i tebi i svima zelim.
Dosli kod brata mm na kafu pijem hladan sok a deca luduju.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 592
29.6.2016 22:00:15   
17 joka
Veselice, mene sad samo lome velike odluke kad kako

sredili smo jedan veliki teret sa vrata i neopisivo sam srecna, sto te zivot iznenadi kad se najmanje nadas.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 593
29.6.2016 22:10:28   
vocicana
Dobro vece drage moje!
A sto ja volim kada mi dete premota, sto volim kada se dere posle kupanja kao junac, sto volim kada mi dva puta danas okrece glavu od flasice, sto veceras, isto tako, pa se vraca da nastavi, sto volim kada mi zaspi, ja ga stavim u krevetac, on sto hiljada puta okrene glavu na levo pa na desno, a ponajvise volim kada cujem biser svoga muza, pa nesto ga zulji, cim ni juce ni danas nije spavao preko dana( kao da dete to svakog dana cini-spava posle podne), a sta ga zulji, molim te da mi objasnis!?
Koliko sam negativna zracim kao termoelektrana, premorena sam od svega i svih i obaveza sto bi rekla ona seljanka obaska! Neka se sve nosi u pm!!!
Mozda tema za istresanje negativne energije
Joko nadam se da s ebar tebi nesto lepo desilo, sa tom brigom sto vam je sjahala sa ledja.
Asto sam resila da sa drugaricama izadjem uskoro, niti ce me zanimati ko me trazi, ni za sta me trazi, samo cu traziti kvalitetan alkohol, neka je za osudu 100 puta, opusten razgovor i boli me vise uvo da li gladni, da li treba da se peru, da se kupaju, niko umro nije, pa izvolite snadjite se.

< Poruku je uredio vocicana -- 29.6.2016 22:13:26 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 594
29.6.2016 22:12:52   
emicaa
Joko i ja ti želim da nam što prije kukaš iz ovog razloga user posted image
Moj malac šura kao blesav,pokušava izgleda kroz pupak izaći.Kad legnem malo se smiri.Ja još koji minut i bježim na spavanje,nešto sam baš umorna.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 595
29.6.2016 22:27:54   
Khaleesi
Pre dva sata mi je svratila komsinica, tako sam bila srecna... drmnule smo uz kafu po jedan liker, jako je prijao user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 596
29.6.2016 22:31:33   
17 joka
da vratili smo sve dugove tj. najveci deo vracamo zaovi 10 jula i imamo deo da nam ostane tako da od sredine jula krecemo fino da stekamo parice za Prag user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 597
29.6.2016 23:19:56   
amelia
Vece zene sta se radi?..! Ja mesim u ovo doba kiflice pa ko hoce nek jos malo sacekam da se ispeku i onda sluzim user posted image

Ayan <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 598
30.6.2016 7:40:45   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 599
30.6.2016 8:12:35   
emicaa
Jutro,jao pa i ovaj mjesec skoro pa prodje.
nešto ste uspavane od jutros,osim Miša naravno user posted image
Joko super za vas,a izvini što pitam.Koliko otprilike treba za Vto

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 23 [24] 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 23 [24] 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here