|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
26.6.2016 10:34:35   
emicaa
Trćo ma ne bih onako baš,ali dok se ne porodim draže mi je kad je temperatura oko 20 jer ovde je takva vlažnost vazduha da se već na 30 jedva diše.
Meni dodje da sad sama pobjegnem na more,bar tri dana user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 526
26.6.2016 10:51:46   
Ana RR
E zato je meni prijala klima u Kalgariju, nema te odvratne vlage. Suva je klima pa i kad upekne sunce (a ume da upekne baš dobro) nema znojenja, nema vlage, milina. Deca kad dođu ovde preko leta ne mogu da se sastave od vrućine.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 527
26.6.2016 11:03:53   
emicaa
Ana za vas još ništa odatle?Dugo već čekate.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 528
26.6.2016 11:38:22   
Ana RR
Emice, mi smo učinili sve što je do nas, sad je red na druge. Mi moramo nastaviti život a to kad/ako se desi, super.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 529
26.6.2016 12:01:22   
veselicaa
Uh koja vrucina.Centar grada i stan je nesto sto leti nikako nije dobra kombinacija.deca se zanimaju nekim knjigama a ja napala kajsije.
Ana tebi se bas dopala Kanada i razumem te,gledala sam slike stvarno je super.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 530
26.6.2016 12:10:32   
Ana RR
Jeste Veselice, meni je baš bilo dobro tamo. Jeste teško što nisi sa svojima, nedostaju roditelji, prijatelji... ali nas troje smo skupa i to je najbitnije, gde god da smo bitno je da smo zajedno.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 531
26.6.2016 12:31:27   
veselicaa
To je najvaznije.A i osecaj da detetu pruzas nesto vise i da ti zivi na finom mestu.S obzirom na mesto gde zivimo ja i suprug se stalno pitamo sto nismo otisli negde preko cim smo se uzeli.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 532
26.6.2016 12:44:26   
emicaa
Ma Anči što kažeš bitno da ste zajedno,a prijatelje nadješ,na razdvojenost od roditelja se navikneš.
Ja bih se rado preselila na Novi Zeland kad bi neko htio samnom user posted image

Direktna veza do poruke: 533
26.6.2016 12:57:25   
Ana RR
Emice, mi smo i o NZ razmišljali user posted image

Veselice, što kažu, da mi je ova pamet a one godine... pre nekih 10 godina smo mogli lagano da odemo u Kanadu, ranije je postojao program sponzorstva bliskih rođaka (braća, sestre) a pošto je mm brat tamo to je moglo lagano da se odradi. Ali tada ja nisam razmišljala o tome, nije me zanimalo ni malo. Onda kada je došlo dete malo se situacija preokrenula, jbg. U poslednjih par godina se imigraciona politika dosta promenila, što je nama sve otežalo.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 534
26.6.2016 20:03:00   
17 joka
Vece drugari

Anci, sigurna sam da ce se to srediti u skorije vreme i da ce vam se posreciti

i kod nas je pakao u petak bilo strasno nevreme

vikend mi je proleteo, radim bas dugo, ubija me umor

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 535
26.6.2016 22:54:04   
vocicana
Joko user posted image , vreme je ocajno, jos kada si i fizicki i psihicki angazovan kao sto je kod tebe, mogu da zmailim, umor na kvadrat, ma kako na kvadrat, na kub!
Dobro vece, sve sam obavila, sada cu se tusnuti, pa da popijem jednu lepu casu vina, da malo opustim dusu i telo.
Annci, zelim ti od srca da ti se ostvari odlazak, kako bi ja otisla daleko odavde!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 536
26.6.2016 23:06:40   
17 joka
Voci, da znas tezak je ovo posao, sama sebi cu postati pacijentuser posted image samo sto me je jos snaslo da mi glas nestaje stitna mi poludela

joooj i ja bih mogla casu nekog pica i odoh koma samuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 537
27.6.2016 7:14:15   
nikiteki
Dobro jutro u bar.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 538
27.6.2016 7:29:57   
vocicana
Joko, cuvaj se, znam kako ti je. Za tu promuklost, ne znama sta da ti kazem, za kalcijum nisam sigurna da li ga smes, ako ti je visok ugrozio bi te, znas kako treba, proci ce. A divno izgledas, smrsala si ekstra, bravo za tebe!
Nikice, dobro jutro i tebi.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 539
27.6.2016 8:00:34   
emicaa
Dobro jutro djevojčice,jeste lijepo spavale?
Ja sam počela kašljati,onaj baš fini kašalj kao iz bureta.Još mi je sad i to trebalo.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 540
27.6.2016 8:04:09   
mali_mis
Jutro user posted image
Nekad oko pola 5, ustanem, operem zube, umijem se, krenem u kuhinju da pravim kafu, i pogledam na sat. I onda skontam, da sam sanjala da mi je zvonio sat, da sam ga kao iskljucila. Budala user posted image Naravno vratim se na spavanje.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 541
27.6.2016 8:25:25   
Trcosava
Jutro i od mene.

Kao naspavala sam se user posted image od sutra nema više spavanja, radim od 6 ujutru ahahahahah neće ni pekari da budu samnom u busu user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 542
27.6.2016 9:04:16   
amelia
Jutrooo i od mene... Ja sam osamucena valjda zbog vrucine a i ramena me ubijaju ne znam zbog cega.. Opet sam smrsala na 48 kg vrat mi je ko zirafa user posted image bas se izduzio jos kad vezem kosu ne znam na sta licimuser posted image probudio me mali u 6:45 on je sad zaspao a ja nit sam naspavana nit mogu da se uspavam. Koji sam maler..
Nego jel sluzi neko nesto ja.bih otresla jednu ness da mi se oci otvore.
Emice i ja sam pocela kasljati i grlo me bolucka to mi je od sto zderem hladno previse.

Ayan <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 543
27.6.2016 9:52:43   
Ana RR
Hello user posted image pridružujem se klubu prehlađenih. Mene sinoć počelo da lomi, grlo me grebe i kašljem. Naravno, treba i da dobijem, zar kod mene može drugačije? user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 544
27.6.2016 10:51:10   
veselicaa
Jaoj koja vrucina.Postala sam bas razmazena sto se tice toga.
I ja kasljem kao konj,ponekad se uplasim koliko kasljem.Deca imala neki virus pa kada one ozdravile ja pokupila.
Aj ko nije glasao a ima fb neka glasa za moj komentar bas mi se svidja trudnicki paket za ovaj mesec a nemam jos dovoljno lajkova.evo linka klik

< Poruku je uredio veselica -- 27.6.2016 10:52:26 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 545
27.6.2016 11:13:04   
emicaa
Ana jel to opet novi pms ili je onaj od prije par dana user posted image
Mene strah ako počnem baš baš kašljati da ću se početi poradjati user posted image

Direktna veza do poruke: 546
27.6.2016 11:16:07   
Ana RR
Isti, Emice, isti user posted image evo imam 37 temperaturu, izašli u dvorište da popijemo kafu i ja se smrzla user posted image e blago meni!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 547
27.6.2016 11:24:57   
emicaa
Ja sam zahvalna za svoj pms kad samo slatkiše žderem user posted image mislim valjda će ostati posle poroda takav user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 548
27.6.2016 11:28:26   
veselicaa
Ih bre Ana gde te sad snadje to.
Emice i ja u pms zderem slatko,sto kazes samo tako nek ostaneuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 549
27.6.2016 11:30:16   
Anck Su Nmaun
Ja sam onda non -stop u PMS uvek zderem slatkise user posted image

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here