|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
27.6.2016 16:09:52   
veselicaa
Anck,Emice po vasim linijama niko ne bi pomislio sa ste ikada pojele celu cokoladuuser posted image
Moja deca pravila kolace i sok od visanja sa babom,mm gleda Djokovica a ja legla i podigla noge,bas mi oticuuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 551
27.6.2016 16:17:45   
emicaa
Veselice ja i ne mogu odjednom cijelu nego po cijeli dan po malo user posted image u tom periodu samo oblijećem oko ormarića gdje budu slatkiši user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 552
27.6.2016 17:49:00   
veselicaa
Ja volim slatkise uvek,ova trudnoca sada je jedini period da ih ne jedem.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 553
27.6.2016 18:36:10   
wivern
Gde ste zenkse
Koje nevreme ovo je da poludis vise.

Ja nisam bila ljubitelj slatkisa dok nisam upoznala MM, a sad umem da pojedem po neki slatkis user posted image
Pre njega nista slatko nisam jela.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 554
27.6.2016 18:44:11   
amelia
Jooooj wiv ti zeno ne znam sta jedes. Stalno citam kako ne jedes ovo ne jedes ono ali kad sam procitala da so nejedes mislim slabo valjda ga jedes? Ne znas sta gubis user posted image ja ne bih mogla ziveti bez soli ma nema u sta ne turim po malo.user posted image

Ayan <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 555
27.6.2016 19:08:57   
eca89
Samo da vam mahnem, stigli smo u Slo.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 556
27.6.2016 19:34:54   
veselicaa
Wiv joj kada vi mrsavice zgodnice kazete da ne volite slatkise a mi koje volimo sve nam se zalepe za stomak i butineuser posted image
Kao mladja sam mogla svasta da jedem i budem mrsava sada vec ne.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 557
27.6.2016 21:39:55   
Ana RR
Ja se raspadam, ceo dan ne mogu da oborim temperaturu, padne na 38 i tu se zabode. Kao zombi sam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 558
27.6.2016 21:56:52   
vocicana
Jao Ana sta je to...user posted image , sve sto zans i sto ti padne na 'pamet uradi, jadan mare, proci ce. Verujem ti da si samlevena.
Eco user posted image super da ste lepo stigliuser posted image
Slatkisi...neeee, ja ih ne volim isto, volim vise slane stvari, slatko skljucivo u pms-u, tada bi masnu krpu pojela, ali generalno ne volim slatkise.
Hajdete zenske na nako osvezenje..ovde je grmelo, sevallo, kisa i dalje pada, ali ne da je lepo, sveze i cist je vazduh, na balkonu bi spavala nocas.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 559
28.6.2016 7:27:39   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 560
28.6.2016 8:45:53   
vocicana
Mishu, evo stize kaficaaa.
DSobro jutro

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 561
28.6.2016 9:43:21   
emicaa
Jutro,jutros bih mogla i ja kaficu user posted image
Ana jesi li ti bolje danas?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 562
28.6.2016 10:07:23   
amelia
Dobro jutroo... Ja sam cele noci bila dezurna ne spavalo mi se uopste user posted image
Sad se polako spremamo.vodimo A na kontrolu kod dr.
Meni se sad ocajnicki spava user posted image tako bih se roknula u krevet user posted image
Emice nije imala Ana T nego Marko koliko sam ja razumela. Nadam se da je proslo i da je sve ok sada ... Moze meni kafica.?

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 563
28.6.2016 10:20:42   
emicaa
Ups,nemam pojma.Vidjela sam da je neko imao.Ana ne zamjeri user posted image
Amelia kad on bude po podne drijemao i ti kraj njega user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 564
28.6.2016 10:59:43   
mama krava
Gdej ste ženeeee!

Nema me... nikako ne stižem da vam mahnem!

Dajte nešto slatko za mene! Čokoladno po mogućstvu!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 565
28.6.2016 11:15:35   
Ana RR
Ma ja imam temperaturu user posted image Mare je super user posted image Mene je smlatilo, juče ceo dan temperatura koju ne mogu da oborim, svaki mišić me boli, glava puca... grozno!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 566
28.6.2016 12:20:16   
Khaleesi
Ana limunaduuuuu user posted image i jogurt to mene uvek izvuce user posted image Pozdrav mame, malo se rashladlo od juce, dzemper sam obukla da rasirim ves na terasici...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 567
28.6.2016 18:22:49   
amelia
Haha ja mislila marko jos uvek ima temperaturu.user posted image Ana zelim ti da te brzo prodze t. Je si li dobila?
Mi dosli malo pre kuci skuvali smo se. U kuci je hajd da recem dobro izdrzi se ali napolju pakaoo.

Inace opet isto kao pre proslog puta, posle dva meseca sin napredovao 100 grama. Nije ga dobro izmerila jer nema sanse da on stane mirno sekund na vagi tako da ne opterecujem se previse timeuser posted image on rucka dobro tri pita dojim ga pije cajeve od kamilice i komorace sokici jer vodu nece nikako. Nikako je ne prihvaca pa moram neku tecnost da mu dajem.

Ja opet ne znam sta cu za veceru?? Neku ideju?
Ja bih otresla sada jedan hladniii sveps.

Ayan <3

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 568
28.6.2016 19:13:58   
Khaleesi
Ja sam sinoc pravile makarone sa sirom i jajima, ne kuvam ih vec samo strpam u pleh, pomesam i za pola sata supr user posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 569
28.6.2016 20:08:59   
wivern
Hellooooo.

Zaboravila sam da platim internet, i sad kradem wifi fakulteta union user posted image
Sad cu turim kaficu, i malo da gledam GOT.

I cips natenane user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 570
28.6.2016 20:37:12   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Ja sam sinoc pravile makarone sa sirom i jajima, ne kuvam ih vec samo strpam u pleh, pomesam i za pola sata supr user posted image user posted image

Zezaš, može tako? Bez kuvanja? Nikada nisam probala, moraću ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 571
28.6.2016 21:00:27   
Ana RR
Dunjči, to je verovatno ona fora sa ksielom vodom. Pomešaju se svi sastojci, dodaju nekuvane makarone i staviš u rernu. Moja drugarica to pravi a imaš na netu recepte.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 572
28.6.2016 21:03:08   
emicaa
Ni ja ih nisam nikad tako pravila,jesam rižu,slično je user posted image
Mi bili u kupovini,kičma me sad ubija ali nema veze sad sam legla pa će prestati.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 573
28.6.2016 21:15:54   
Khaleesi
Uspavljivala sam bekanu....user posted image
Da ne kuvaju se... ja cak i jaja i sir pomesam prvo u plehu, dodam malo soli, ulje, dobrooo promesam, onda sipam malo mleka ili jogurta, to ne mora ali su onako ukusnije, onda sipam kesu makarona, umesam, i nalijem vode toliko da se skroz prekrije... I u vrucu rernu pola sata se peku za 10 min nema nista od njih user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 574
29.6.2016 6:37:16   
vocicana
Dobro jutro u kafanicu1
Dobar recept, bas da probamo, neki dan. Juce nista jela nisam, niti stigla, a na kraju ni volje nisam imala da sednem za sto.Zaboravila sam passwordna tabletu, reinstalirao mi je decko, uzeo 500 din, a ja sam poludela zbog svog jos uvek hormonski izmenjenog mozga. Katastrofa sam!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here