Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2016 16:14:22
|
|
|
|
17 joka
|
meni se jede neki kolac sa dzemom pa cu praviti rolat to mi nekako najlakse i najbrze
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2016 20:05:17
|
|
|
|
Mariya
|
Podgrejala špagete od juče i ispekla palačinke!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 7:02:03
|
|
|
|
vocicana
|
A ja umirem za cupavcima, danas cu uspeti valjda da ih i napravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 8:26:42
|
|
|
|
emicaa
|
Voci ajde kod mene,sveki mi donijela čupavaca Kod mene danas makarone karbonara
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 10:03:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Krompirici sa tikvicom i neke slane kroasane ako buddm kasnije raspolozena...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 10:19:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Jaooo drage pa samo nešto kuvate spremate! Danas mm plata, doneće neku klopu, to nam je praksa, kad primamo platu počastimo se taj dan a i da ja odmorim,da ne razmišljam o spremanju hrane. Samo ću palačinke popodne, obećala sam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 10:26:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ostao mi je gulas od juce i danas sam skuvala corbicu. Za dorucak su bile kiflice. To su deca jela i za veceru. Mm vecera posto je na hrono pecurke punjene spanacem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 14:53:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo svi njupali djuvec Sanjalice, tu hrono spremas i sebi ili samo za muza...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 15:05:42
|
|
|
|
vocicana
|
Ja bi isto palacinke, ali nemam volje, jer mi je sva ubijena danas, razbila sam se od ciscenja i sredjivanja, posle pravim tortu Medeno srce, utra mi dolaze drugarice da vide bebu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 15:10:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Torta medeno srce? Recept?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 15:14:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svima posebno. Nisam ja na hrono. Samo muz, ali jedemo cesto slicno. Verovatno cu i ja uskoro na hrono. Jedno par kg treba da skinem i da budem super.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 15:16:37
|
|
|
|
vocicana
|
Suzi imas medju receptima dana u proslom mesecu, ja procitala, vec sam je jednom pravila, divna je, kada se ohladi tako je kremasta i osvezavajuca. POtrazi, proslog meseca je neko objavio, ne mogu se setiti ko, ali svaka mu cast, dala bi glas za recept opet!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 15:20:01
|
|
|
|
mila83
|
Pileca supa od juce,pecene krmenadle sa krompiricima, krastavci... za veceru nemam pojma sta cu.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 16:40:42
|
|
|
|
17 joka
|
Sataras i pohovano belo meso
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 17:09:41
|
|
|
|
isidora88
|
Samo mladi krompirici i paradajz, brzinski. Za sutra moram smisliti nesto
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.6.2016 21:53:50
|
|
|
|
mimahana
|
Punjene tikvice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.6.2016 6:36:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Epa danas ću pečurke sa piletinom!!! Toga je za mm, ja sam danas na vitaminima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.6.2016 8:05:10
|
|
|
|
emicaa
|
Danas boranija,pauza od mesa
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.6.2016 8:26:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja danas pitu sa zeljem i sirom i neki grasak sa mesom najverovatnije.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.6.2016 9:11:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Za mm i mene paprike sa sirom i mladim krompirom, a za Makija još nisam smislila šta ću, on ne voli paprike.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.6.2016 11:53:54
|
|
|
|
mila83
|
Rizoto
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2016 16:54:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Kremenadle, grilovano povrće i šopska salata! Dezert muž kupio šam pita i voćna tajna
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2016 16:56:00
|
|
|
|
branki*
|
Socivo s mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2016 18:36:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Suzi, pozajmi mi muza Imamo grasak sa mesom od juce a pravim i gulas od vrata pa malo sa pirincem... A veceras pravim tortu !
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2016 20:08:48
|
|
|
|
mila83
|
Mladi krompirici,spanac,snicle. tresnje za desert.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.