Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2016 20:10:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ništa išli kod mojih na ručak
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.6.2016 20:17:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Ana ti si najbolje prošla ME to je zbog godišnjice od kako smo zajedno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.6.2016 9:14:56
|
|
|
|
mila83
|
Grasak na kasiku, pita sa visnjama
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.6.2016 9:38:27
|
|
|
|
suzi kju
|
Za ručak će biti restovani krompir i kobaje za muža
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.6.2016 9:41:12
|
|
|
|
isidora88
|
Pohovane snicle i grasak nagusto.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.6.2016 10:15:43
|
|
|
|
emicaa
|
Za mene špagete sa tunjevinom i kečapom a za ovo dvoje špagete sa sosom od dimljenog lososa
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.6.2016 19:30:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vrat i krompir ,restovano, sopska salata. Za dorucak bila Sarajevska zeljanica i jogurt, a desert torta, coko-visnja i jagode na stapicu uvaljane u cokoladu i perlice .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.6.2016 21:54:59
|
|
|
|
branki*
|
Danas nista,a sutra kuvam kupus s mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.6.2016 21:55:58
|
|
|
|
suzi kju
|
I ja danas ništa domaćica! Potopila pasulj da se sutra lakse skuva, to za muža a ja sutra samo na vitaminima...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.6.2016 22:17:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Pilav.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.6.2016 10:35:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Pasulj. Ima daleko da se čuje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.6.2016 14:20:34
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Pasulj. Ima daleko da se čuje Ja ispekla koh a za ručak još ništa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.6.2016 23:36:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Proju spanac-sir, tople sendvice, slatki sutlijas i bilo torte.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.6.2016 13:54:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća goveđa supica, lovačke šnicle, pire od krompira i karfiola, paradajz salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.6.2016 14:07:47
|
|
|
|
degu
|
domaća pileća supica sa puno mlade, domaće šargarepice iz bašte, pečena prasetina i krompiri, pržene tikvice i paradajz salata. Za sutra punim paprike.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.6.2016 16:00:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Corbica i bataci a za veceras pica...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.6.2016 16:27:23
|
|
|
|
zece
|
Sveki je skuhala sarma a ja celi dan jedem jatki aronija visnja i borovnicasvezo voce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.6.2016 16:54:32
|
|
|
|
17 joka
|
Supica pileca, mladi pecemni krompirici i svinjski vrat i sataras danas sam pravila i dzem od jagoda
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.6.2016 21:48:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Imala pasulj od juče za muža Sebi grilovala povrće i šopsku salati, omiljen obrok.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.6.2016 22:08:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Picu a ostalo kupili u setnji...tako da mi je na tom polju bilo lagano...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.6.2016 8:07:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas planiram neku corbicu...ne idem bas bas po receptu, probacu nesto sama da smuckam po mom ukusu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.6.2016 16:42:22
|
|
|
|
branki*
|
Supa i przila meso.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.6.2016 8:58:14
|
|
|
|
nikiteki
|
Danas muz sprema roštilj, a ja sam napravila torticu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.6.2016 9:09:34
|
|
|
|
vocicana
|
Divan raspored. Mi smo juce imali tople sendvice za dorucak, a muz je izrazio zelju za picom oko 17 h, tako da sam ocas posla to zvrsila, sa receptom za najbrze pica testo na svetu. Nema kvasca, mesi premesi cekaj da naraste, prosto. A napravila onaj starinski kolac sa visnjama, tj sa malinama, super je ispao pola smo pojeli i cao. Danas, videcemo sta cemo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.6.2016 12:27:50
|
|
|
|
mila83
|
Gulas,uz cipkaste rezance,kuous salata.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.