Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 30.5.2016 22:07:00
|
|
|
|
17 joka
|
pilecu supicu, blitvu i snicle
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 30.5.2016 22:45:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća supica, belo meso, spanać, mramorni kolač.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 30.5.2016 22:51:31
|
|
|
|
madre
|
Đuveč
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 31.5.2016 20:43:03
|
|
|
|
branki*
|
Makarone.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 31.5.2016 21:43:00
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Domaća supica, belo meso, spanać, mramorni kolač. Sve sem spanaća, juče mm i ja uopšte nismo ručali. Supe ima i za sutra. Danas sam još pravila flatbread (jedna tura sa origanom, jedna sa bosiljkom i jedna sa belim lukom).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 31.5.2016 21:53:56
|
|
|
|
isidora88
|
Paprikas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 31.5.2016 23:45:07
|
|
|
|
17 joka
|
Pilav, sad razmisljam sta da spremim sutra imacu malo vremena..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.6.2016 20:23:59
|
|
|
|
mila83
|
Mladi grasak sa piletinom,na kasiku.Kolac od keksa,jogurta i jagoda,divan! Vecera projice sa blitvom.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.6.2016 20:30:58
|
|
|
|
17 joka
|
Meni muzic danas napravio pitu krompirusu i pitu sa mesom i obradovao jer sam bas danas imala puno posla i bila umorna bilo je savrseno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.6.2016 21:43:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Samo palacinke slane i slatke, nismo nesto ni imali apetit.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.6.2016 21:47:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Za ručak musaka i salata, torta od piškota, voćnog jogurta i jagoda. Neplanirano smo posle išli kod prijatelja tj rođaka na plac (jer je i njima danas godišnjica braka ) pa smo tamo roštiljali
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.6.2016 21:58:19
|
|
|
|
17 joka
|
Mewni bi sad prijala neka vocna tortica videcu za vikend da napravim nesto
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2016 8:15:02
|
|
|
|
emicaa
|
Juče pitu sa sirom,pretpostvaljam da je to bila zadnja do poroda,smeta mi stomak za razvući kore. Za danas pojma nemam,imate li kakvih ideja
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2016 8:51:02
|
|
|
|
mila83
|
Emice,ja iz istog razloga usla u temu,da vidim ideju..nemam inspiraciju za kuvanje danas
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2016 10:30:43
|
|
|
|
branki*
|
Kuva se boranija sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2016 10:33:11
|
|
|
|
mila83
|
Kod mene ce biti zapeceni makaroni u pavlaci sa mladim lukom i malo kobasice...i brzinska paradajz corba.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2016 11:37:21
|
|
|
|
isidora88
|
Pita sa sirom i monte kolac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.6.2016 11:49:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Projice sa zeljem, pohovane tikvice i puding sa jagodama. To sve tek treba da spremim...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 4.6.2016 16:06:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo ruckali govedinu sa kupusom :D
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 4.6.2016 16:46:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas opet roštilj...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 4.6.2016 17:14:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Beli pasulj sa slaninom i povrtnom salatom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 4.6.2016 23:36:44
|
|
|
|
Mariya
|
Špagete. Za danas i sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2016 15:23:37
|
|
|
|
17 joka
|
Supicu, mlade krompirice i snicle
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2016 15:51:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Imam od juce, a za veceru cu vec smisliti...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.6.2016 16:07:28
|
|
|
|
mila83
|
Domaca pileca supa,pohovano belo meso,cvekla kao prilog..od kolaca danas nista,imamo voca dosta.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.