mama krava -> RE: Alergija na mlecne proteine II deo (22.11.2017 9:36:09)
|
Milhouse, ako nije problem što pitam...zašto ste mu uveli mleko? Razumem da ste radili test i sl...ali realno, uz mogućnost da zvučim kao neuka ili šta već... ne treba mu mleko, pa čak ni mleči proizvodi. Moj sin je alergičar, samo što su njegove manifestacije bile gooore - tj gušenje istog momenta, pa sada sa 4 godine kada mu je i verovatno i prošla alergija, ja se ne usudjujem da mu dam mleko. Mislim da mu u životu neću ni dati da pije mleko! Ne znam kod koga se lečite, ali nama je dr u Tiršovoj rekao kada sam ga dovela prvi put, posle gušenja, sva izbezumljena činjenicom da ne znam čime da ga hranim...gospodjo NIKO ne treba da pije mleko! Kad mi je došlo iz D u glasvu, ukinula sam mleko svima nama ostalim au porodici. Ml proizvodi može, a mleko starijoj ćerki u izuzetnim prilikama - 3-4 x godišnje dam da pije! Tada nam je dr rekao da je kravlje mleko izuzetno hranljivo, ali za telad! Mi nemamo organe koji mogu da ga prerade, nemamo tu koncentraciju kiseline da razbije molekule kazeina i surutke! Nema ih ni odrastao čovek, a zamislite beba! To mi se urezalo u mozak tako da je mleko kod nas u kući generalno na crnoj listi. Mislim da kad kupim litar mleka, trošimo ga 2 nedelje i onda ga bacim... to muž i ja ponekad u kafu i za plačinke se koristi[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|