degu -> RE: Alergija na mlecne proteine II deo (11.3.2017 7:44:02)
|
Bili smo kod Tashine dr-ke. Ona je potpuno sigurna da krv nije iz creva vec sa analnog otvora,ja sam primetila pukotine, ali nisam sigurna. Probiotik nam je izbacila, kaze nema nikakvog smisla,nema on infekciju,a moguce je cak da ga ti Lactobacilusi iritiraju. Eozinofili su mu malo poviseni, ne ukazuju na neku strasnu alergiju, nema nikakve kozne manifestacije alergije, tako da je po njoj rec o netoleranciji koja ce se resiti kako creva sazrevaju. Nema potrebe za testiranjem jer bi test bio negativan a njeni saveti ostali isti, da izbacim mleko,jaja,ribu,mahunarke,orasaste plodove i citruse, sto sam ja vec uradila. Ona je zadovoljna kako sad izgleda stolica,samo da bude malo sadrzajnija i da se resimo sluzi. Dala nam je da pije smectu, pola kesice dnevno da se creva oporave i faktu mast za ragade na cmarcicu. Kaze da ce za 2 nedelje to biti potpuno druga prica i da sve radim kako treba. Beba je odlicna, napredna, stomacic bez gasova,mek. Isto je rekla da je majcino mleko najbolje i da mu ni jedna formula ne moze biti bolja.
|
|
|
|