Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 10.4.2017 21:58:23
|
|
|
|
mala bosanka
|
Djeca njihovi zaključci, kaže meni kćerka 9 god . Vidiš mama ova naša rodica (malo krupnija)bi komotno mogla biti viša na onu svoju kilazu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 10.4.2017 22:06:44
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Boze
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.4.2017 14:35:12
|
|
|
|
SaraLana
|
Moja crkica tada 20 meseci tek pocela da sklapa recenice) doazi iz vrtica trci ona za sto da sedne cula tanjire i krece da jede supu malo jede malo se poliva i onako sva zadihana i zabrljana govori "mmmm mama ,lepa rucaka njam njam.'''' to je bila mozda i prva samostalno sklopljena recenica
< Poruku je uredio SaraLana -- 20.4.2017 14:37:00 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.4.2017 15:28:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ehhehe voli da rucka. I moj V voli da zabode prstice malo u hranu koju rucka, da prvo izdegustira
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.7.2017 13:56:34
|
|
|
|
emicaa
|
Kaze Dora sinoc "jao pascu u svijest" Mislila je u nesvjest. Posle tog,kaze kad bude puno mrak mi cemo postati strasni vucovi(vukovi)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.7.2017 14:13:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.7.2017 15:11:31
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.7.2017 15:50:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Dora medenko
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.7.2017 16:03:17
|
|
|
|
degu
|
Fenomenalni su sada, zao mo sto ne zapisujem. Doda ima odvale svaki dan. Neki dan joj kazem: Umorna sam, kaze ona: ti sad lezi spavaj, ja reko pa ko ce cuvati brata? Kaze ona: ja cu! I dacu mu da sisa. Pa kako Dodo kad nemas mleka? Kaze ona: Izmuzecu se
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.7.2017 16:52:15
|
|
|
|
vocicana
|
mackica pametna
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2017 9:36:51
|
|
|
|
Sarav
|
Na igralištu S našla neke puževe i donela ih kući da joj budu "kućevni ljubimci" hahahah
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2017 9:44:28
|
|
|
|
krin 40
|
Dego to za upisivanje sam hiljadu puta rekla da treba raditi.N je imala toliko bisera a već ih zaboravljam.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2017 9:51:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ja zapisujem ali kad iz glave ode faca koju pravi dok to prica.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2017 9:59:09
|
|
|
|
Sarav
|
Kmeči beba, nervozno trpa rukice u usta i prilazi joj S i kaže - ne kukaj bez razloga
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2017 11:41:00
|
|
|
|
krin 40
|
Tačno tako Emice❤Faca je ključna u tim situacijama.N je izmišljala priču o strašnoj veštici.Mm i ja se uvek smejemo kada pričamo kako je širila velikee oke i ruke dok priča i ubedjuje nas da je bila kod nje❤❤❤
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 3.8.2017 8:56:27
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Na igralištu S našla neke puževe i donela ih kući da joj budu "kućevni ljubimci" hahahah
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.8.2017 16:40:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dora je sad u fazonu da pjeva neke izmisljene pjesmice.Vracamo se sad iz setnje,ona otkinula cjetic,nosi Davidu da pomirise i pocinje pjevat "Mili pomirisi cvjetic,ovaj cvjetic je ljepsi nego ti,ljepsi nego ti "
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.8.2017 16:53:59
|
|
|
|
krin 40
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.8.2017 22:44:01
|
|
|
|
Milena18
|
Hahaha, Emice, dobra je To me podset_i na moju pesmu kad sam bila mala "Bila jednom jedna višnja, koja je išla, koja je išla"
< Poruku je uredio Milena18 -- 7.8.2017 22:49:21 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.8.2017 22:53:52
|
|
|
|
Sarav
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.8.2017 23:39:14
|
|
|
|
emicaa
|
Ali fazon je da ona nema pojma sta je pjevala.Kazem joj kako je cjetic ljepsi od Davida,a ona kaze pa zato sto je Davidenko najljepsi Milena i ti stihoklepac
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.8.2017 6:38:38
|
|
|
|
Milena18
|
Ne razumeš ti to, Emice, to je pesnička sloboda Cvet je lepši, ali David je najlepši.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.8.2017 7:08:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa, pesnicka sloboda Dora slatkica!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.8.2017 7:23:21
|
|
|
|
vocicana
|
Hahahha, volim ovu temu od ranog jutra, da se slatko nasmejem, da milepopocne dan. žJako veliku zelju imam da upoznam gospodjicu Doru.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.8.2017 7:31:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Fenomenalni su sada, zao mo sto ne zapisujem. Doda ima odvale svaki dan. Neki dan joj kazem: Umorna sam, kaze ona: ti sad lezi spavaj, ja reko pa ko ce cuvati brata? Kaze ona: ja cu! I dacu mu da sisa. Pa kako Dodo kad nemas mleka? Kaze ona: Izmuzecu se Hahaha, izmuzece se, dusaaaa mila!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?