Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 6.2.2017 16:13:47
|
|
|
|
Duškić
|
Bas su biseri malci
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 6.2.2017 17:04:31
|
|
|
|
Rosita
|
Em je smesno, em nekad ostavlja bez teksta Voci, i ti imas Damjana, bice veselo ako bude kao imenjak mu, a hoce, sigurno
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.2.2017 12:49:36
|
|
|
|
vocicana
|
Rosita, bice zurka sa njim, ove zaj....crte karaktera koje se jos sada vide imace za posledicumojih 35 kg i usta otegnuta do poda od sine nemoj ovo, stani, da ti mama objasni, nije to dobro. Toliko zajeban mali da je mm skoro rekao, nisam trebao sa tobom da pravim dete, ovaj ce mi zabiberiti corbu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.2.2017 13:37:30
|
|
|
|
Rosita
|
Sve znam, isti slucaj
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 13.2.2017 21:49:19
|
|
|
|
Duškić
|
Dobri su Ivana, mali lucici. Mm krenuonu nocnu sinoc i ona vice: Nemoj ides poso tataaa!! Ja joj kazem da mora da radi i da nam kupi namirnice, a ona ce meni tebi nek kupi too, meni kinder jaje i plastelin..Ajde tata poso..moras ides
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 14.2.2017 23:08:37
|
|
|
|
Rosita
|
Mama, nemoj nikad previse da ostaris. Ko ce meni onda cuvati decu???
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.2.2017 12:28:32
|
|
|
|
mati
|
Kaze mm Matiji malopre da se zacrveneo, a Mita " On je clven, a ja sam kozni, to je kozna boja"... Ili kad prica o tamnim i svetlim bojama njemu su svetle "dnevne" boje. To nekako sam u glavi povezao
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.2.2017 8:46:28
|
|
|
|
vocicana
|
Mati kakvo dete, car!!!! Ja sam kozni a on je clven hahahhahahaaaa
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.2.2017 21:02:50
|
|
|
|
mati
|
Voci, opasan je. Kad smo set_ali sa drugarima, svi pricaju o tome sta zele da im kupimo. A Mita zapeo za " purpl bobice". Ja razmisljam sta je, mozda video na nekoj reklami, a on kaze " pa kako ne znate sta je, to je glozdje(grozdje)"... Kako li je tek to povezao
< Poruku je uredio mati -- 17.2.2017 21:07:08 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.2.2017 21:22:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, mati, slatko se nasmejah :) biseri slatki.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.3.2017 21:57:15
|
|
|
|
mati
|
Jao... Oblace momci pidzame i kaze Mata Miti" vidi kakve su ti male nogice, i dupence ti je malo", a Mita iz cista mira skida gacice i kaze" ali mi je curko veliki, ahaaaa". Kako li mu je samo palo na pamet, popadali smo...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.3.2017 8:33:42
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.3.2017 9:06:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Jao mati
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.3.2017 10:03:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahaaaahaaah! Vrh ! Moja E sinoc rekla:" Znas ti mama kad sam ja bila porasla pa sam nosila Tomasa u stomaku, ovako , ovako (pokazuje, pupa se) , pa sam ga rodila tu u stomaku"... "Dobro sine, lezi da spavas". Ona otisla kod tate u dnevnu i rekla:" Mama me istukla i rekla da nece da mi rodi batu ili seku u stomaku " Kako joj samo pade na pamet ?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 1.4.2017 15:08:04
|
|
|
|
Rosita
|
Mama, je l se ruski predsednik zove Puding
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.4.2017 8:22:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Deciji biseri... :) Sto se tice trudnoce, malo pre nego što cu ostati trudna, mi kod prijatelja, njihova bebica u tom trenutku deset meseci, sin je zagledao i u jednom trenutku "mamaaaaa, ajde jedii, da ti poraste stomak pa da mi rodis bebu"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.4.2017 8:25:07
|
|
|
|
vocicana
|
Sunce moje zlatno. Stvarno je S divno dete.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.4.2017 12:40:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Stefan zlato lepo
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.4.2017 15:16:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Mama, je l se ruski predsednik zove Puding hahaha dobar je!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.4.2017 22:04:12
|
|
|
|
degu
|
Kaze T "kad porastem imacu sise velike, kao mama" Kaze tati, tata ti si jedan ljutan covek :) Kad sam se porodila, svekrva je bila tu, kaze joj ajde Teodora da ruckas, kaze ona necu da ruckam, ocu da sisam babinu sisu Ima jos odvala, nabraja ko se kako zove, reko kako se zove ujna, kaze ona lencuga Steta sto ne zapisujem njene izjave, nasmeje me svaki dan.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.4.2017 23:12:25
|
|
|
|
Skockica
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Deciji biseri... :) Sto se tice trudnoce, malo pre nego što cu ostati trudna, mi kod prijatelja, njihova bebica u tom trenutku deset meseci, sin je zagledao i u jednom trenutku "mamaaaaa, ajde jedii, da ti poraste stomak pa da mi rodis bebu" Hehe naslutilo dete Degu bas je blesacica, sigurno ti je divno nju slusati Vasi sad kad smo kupili ljuljaskicu za bebu toliko odusevljen sto ima melodije i zvukove i pita ga moja mama hoces ti da sednes tu on sav srecan daaa. A uglavnom je smesno kako bebi hoce da da nuki dok sisa ili hoce cokoladicu da mu da da jede, hoce da ga vodi sa sobom u vrtic, udje kod mene u sobu i pita gde je bebi a ono mrvica lezi pored mene hihi
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 10.4.2017 19:10:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Mm i S cuvaju bebu u spavacoj dok ja sredim dnevnu sobu,ulazi S a ja za kompom i ona ce:Tata evo ti je gospodja na kompjuteru S:Tata ti si zenski petko. Ja u cudu,ako je neko muzevan onda je mm. Zasto tako kazes-pitam je.A ona ce:Pa zivi samo sa devojcicama
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 10.4.2017 20:53:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veselice, ovo za petka mi je najbolje, crkoh od smeha. Skockice, divan stariji brat!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 10.4.2017 21:29:40
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice gospodjo,imas sasavo djetence
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 10.4.2017 21:45:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam se dugo smejala Tarinoj konstataciji.. Jedno kuce u ulici se zove mrvica...i sad ce ona onako razmisljajuci zakljuci : "A on kad poraste zvace ga hleb" 😂😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?