Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.9.2020 14:35:38
|
|
|
|
jess021
|
Milena, sa njom je uvek zabava😁 M je rekla, kad joj je oteklo noga, sad su mi noge kao babine😁
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.9.2020 14:37:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Milena, Jess, Sanjice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.9.2020 17:31:17
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,dušica mila.Slatki su sa svojim izjavama.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.9.2020 17:44:23
|
|
|
|
mikica88
|
Flamingos, divni su i duhoviti sa izjavama.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.9.2020 23:35:34
|
|
|
|
jess021
|
Mm i Mila se raspravljaju jer Mila nece da jede Mila :Mrzi me da jedem Mm: Mrzi i mene da idem na posao, ali moram Mila: Ti bar imas vikend, a ja moram da jedem svaki dan
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.9.2020 23:55:31 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.9.2020 23:36:09
|
|
|
|
jess021
|
Ako moze neko da uredi, nije mi lepo prebacio u drugi red po ulogama, hvala😁
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 0:25:17
|
|
|
|
jess021
|
Dunja, hvala😘
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 7:38:44
|
|
|
|
pari
|
Jao jess 😃😃
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 7:43:04
|
|
|
|
Milena18
|
Jess Ne možete je nadmudriti.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 8:45:57
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,lepo dete kaže.Dušica mila.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 9:09:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha sjajno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 9:10:18
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ovo je odlicno 🤣🤣🤣
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 9:20:58
|
|
|
|
mikica88
|
Dusa. U pravu je.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 9:31:59
|
|
|
|
gocic
|
Duse male.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 9:35:43
|
|
|
|
bebilule
|
Hoću i ja da mi je mrsko jesti! Mi na moru, pao mrak, već umorni, popunjavamo 10. razglednicu, a M želi svakom nešto nacrtati. I na posljednjoj koju šalje svojim drugarima, inače bratu i sestri nacrtao dva lika. Kaže, ovo smo Luka i ja. Reko gdje ti je Una. Kaže, Una je ušla u kuću.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 9:39:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 11:50:21
|
|
|
|
Queen Lady
|
Pita stariji sin tatu: A sta ti tata radis na poslu? MM mu objasnjava kako je on poslovodja i kako organizuje radnike ko sta treba da radi, prati proces itd itd... A sin slusa i ko iz topa mu kaze: Pa ti tata ne radis nista....
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 11:55:52
|
|
|
|
emicaa
|
Juce zaovin svratio po djecu,sjeo malo sa Davidom.Dolazi i svekar i kaze mu David"vidi dosao ovaj".Pita ga svekar pa ko te.Kaze on "neki tetak".Kaze svekar,pa kako neki tetak,jel ih to imas vise.Kaze on daa 🤣
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 12:23:08
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, vidis kako se dnasao, svaka cas_t Queen, realno jel da? 🤣 Emice, ko zna sta dete sve zna 🙃
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 19:50:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Queen Lady Pita stariji sin tatu: A sta ti tata radis na poslu? MM mu objasnjava kako je on poslovodja i kako organizuje radnike ko sta treba da radi, prati proces itd itd... A sin slusa i ko iz topa mu kaze: Pa ti tata ne radis nista.... Haha jaooo on kao ja kad sam bila dete. Sta ti mama radi? Mama broji do 100 (radila u lab na ispitivanji klijavosti semena), a sta ti tata radi? On se voza kolima 😂😂😂(ide na teren )
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 21:08:18
|
|
|
|
flamingos
|
Joj divni su.Duše mile.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 21:11:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Jooooj pa presmesni su 😂 Ne znam sta mi je bolje 😂 Meni je J juce rekla, ali onako bas iskreno: ,,mama kad stavis masku licis mi na majmuna'' 😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.9.2020 21:12:25
|
|
|
|
mikica88
|
Ne radi. Naredjuje, shvatio odmah
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 18.9.2020 8:19:53
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo iskrenost je najbitnija 🤣🤣🤣
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 18.9.2020 8:38:27
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, sjajna je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?