Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.8.2020 9:45:35
|
|
|
|
flamingos
|
Joj duša mila.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.8.2020 9:56:27
|
|
|
|
smeško
|
Sjajno, Jess. 😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 8.8.2020 10:24:54
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Prasca 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.8.2020 11:31:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Pre neki dan: Lakiram nokte na nogama i dolazi Marko i kaže E, mama, šminkaš prste! Upravo: Ko si ti u bioskopu? U prevodu, šta si u horoskopu crkli smo od smeha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.8.2020 11:51:33
|
|
|
|
mikica88
|
Duse, oni i njihove izjave hahaha.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.8.2020 12:20:13
|
|
|
|
ivaMark
|
Sminkas nokte ☺️☺️ Pita mene J pre neki dan: mama, ako uzmes psa iz neke druge drzave, da li moras na stranom jeziku da mu pricas 🤔🤔🤣😂🤣😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.8.2020 12:27:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha pa pazi, to je skroz logično pitanje dete lepo razmišlja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.8.2020 12:59:39
|
|
|
|
flamingos
|
Pročitah,tako su slatki sa svojim izjavama,dušice mile.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.8.2020 14:34:28
|
|
|
|
Milena18
|
Jao Ana, on i njegovi biseri IvaMark, mora sve da se ima pod kontrolom. Zamisli da uzmeš psa iz Japana.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.8.2020 14:50:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Milena, on je šou, majke mi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.8.2020 0:36:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ana, to je i moj sin govorio. Video je da vaspitacica ima braon nokte. A on odusevljen kaze " moja vaspitacica nasminkala nokte u cokoladno" 😄😄😄 Ali, ovaj bioskop - horoskop znaci umirem od smeha.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.8.2020 13:22:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko igra neku igricu i non stop brblja na engleskom, komentariše itd ali najjače mi je kada kaže oh my stinkin gosh
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.8.2020 17:00:46
|
|
|
|
emicaa
|
David je poceo govoriti "Boze pomozi" Jutros dolazi i kaze "Boze pomozi udario se,a Boze pomozi ga" 🤣
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.8.2020 17:38:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Emi ma samo neka priča
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.8.2020 19:39:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR David je poceo govoriti "Boze pomozi" Jutros dolazi i kaze "Boze pomozi udario se,a Boze pomozi ga" 🤣 Umirem hahaha Boze pomozi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.8.2020 20:50:26
|
|
|
|
emicaa
|
meni je bio hit Boze pomozi ga 🤣
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.8.2020 21:18:13
|
|
|
|
Milena18
|
Ana, unelo se dete pa i rečnik prilagodio 😃 Emice, suze mi krenuše 😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 22.8.2020 1:06:13
|
|
|
|
doramar11
|
Pomozi ga, pa gde je to cuo :)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 22.8.2020 9:07:55
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Emice,medenko mali.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 22.8.2020 21:44:08
|
|
|
|
vocicana
|
Ahahhahaaa, kakav je on smesko mili. Ulepsaste mi vece.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 14.9.2020 21:24:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pita prodavacica S: Kakva ti je uciteljica. S kaže: lepa i vaspitana🤣
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 14.9.2020 22:28:40
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, sjajna je😊
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.9.2020 10:48:06
|
|
|
|
mikica88
|
Pametno dete
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.9.2020 13:39:16
|
|
|
|
Milena18
|
Sanjice, S je pametnica Pre neki dan mm sedi na kauču a noge podigao na fotelju. Marta se sto puta provlači ispod njegovih nogu i u jednom trenutku oduševljeno kaže "Tata, zabavno je! Dođi da probaš."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.9.2020 13:50:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uzivancija Milena. Znaju deca da uzivaju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?