Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.3.2018 12:37:43
|
|
|
|
emicaa
|
Dora i ja smo nesto pricale na temu vjencanja,pita me ona “Mama hoces se ti opet vjencati” kazem joj obavezno. “a jel me moze tad tajo cuvati,molim te” 😂😂😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.3.2018 12:45:24
|
|
|
|
mati
|
Pravi su biseri Pitam ja Mitu da li je Nikolina jos uvek zalkubljena u Veljka? (drustvo iz vrtica). On mi kaze da nije i ja ga pitam "Znaci odljubila se?". Kad ce on " Jao mama ne kaze se tako, ti ne znas , kaze se laskinula, jel znas L A S K I N U L A" . Kakve li oni price pricaju u vrticu sa cetiri godine, smeske...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.3.2018 15:15:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ccc nisi in mama kaze se Laskinula haha kakav su oni hit.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.3.2018 15:17:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice, eto mozes bez brige na drugo vencanje 😂 Mati 😂😂😂 nista ne znas 😂😂 Mali carevi, C A R E V I 😂😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.3.2018 15:20:26
|
|
|
|
mati
|
Sta ces, ne razumem se u savremenu terminologiju cetvorogodisnjaka... Sad je cini mi se najsmesniji. Ja ga pitam da mi ponovi recitaciju sto ucili u vrticu, a on kaze " Mislis leciVtaciju?"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.3.2018 15:51:59
|
|
|
|
mama Jo
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.3.2018 20:05:38
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: mati Sta ces, ne razumem se u savremenu terminologiju cetvorogodisnjaka... Sad je cini mi se najsmesniji. Ja ga pitam da mi ponovi recitaciju sto ucili u vrticu, a on kaze " Mislis leciVtaciju?" pa genijalno!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.4.2018 19:26:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Isli juce da gledamo neku kucu. I sad kuca iznutra nije dovrsena . I mi gledamo i kad smo izlazili T kaze mama lepa je kuca al malo prasnjava
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.4.2018 22:12:23
|
|
|
|
mama Jo
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.4.2018 7:46:34
|
|
|
|
jess021
|
Malo prasnjava L juce peva Bila mama kukunka i kod onog dela dones'te mi vola pecenooog pita tata a sta je to nooog? Nesto kao noga Popadali smo od smeha
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.4.2018 7:52:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahaha 😂😂 Kao ono sta znaci - ramudavala?? U onoj pesmi secera mu davala 😂 Sjajno
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.4.2018 8:33:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahaha Ja i dan danas neke pesme pevam pogrrsno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.4.2018 8:48:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kakvi mali biseri 😂😂😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.5.2018 11:46:47
|
|
|
|
Milena18
|
M je nekako shvatila da samo ja smem da perem sudove, to je kao neka privilegija, šta li. Juče došla sveki dok sam ja bila na poslu i htela da opere, a ona je gura i viče "Beži baba, mama pere sudove!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.5.2018 11:49:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha Milena
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.5.2018 12:58:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 M je nekako shvatila da samo ja smem da perem sudove, to je kao neka privilegija, šta li. Juče došla sveki dok sam ja bila na poslu i htela da opere, a ona je gura i viče "Beži baba, mama pere sudove!" hahaah...Jaooo shvatice da nije privilegija. A propo sudova. D i ja krecemo kod mojih i kao ostacemo kod njih dva dana. I pozdravlja se mm sa nama i tek ce D "tata ti ces sad morati sam sebi da spremas da jedes, i moraces da sklanjas sto, i peres sudove. Oces ti to znati?" hahaha samo sam mrko pogledala mm i rekla mu da ne znam da li da se smejem ili placem. To valjda znaci da ga dete nikad nije videlo da to radi. A na kraju kad sam diga frku i kad ga je videla da sklanja sto rekla je onako u cudu "TATA TI TO ZNAS?"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.5.2018 13:20:23
|
|
|
|
AnaTamara
|
Ja se ceo dan smejem mom detetu. Jutros je budim, ona ne otvara oci ( teska na ustajanju katastrofa ) i kaze meni: Srecna sam sto te vidim staro sivo magare
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.5.2018 13:29:20
|
|
|
|
Milena18
|
AnaTamara, to mora da je iz nekog crtaća. Ljišo, vidi dete sve.
< Poruku je uredio Milena18 -- 9.5.2018 13:30:28 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 9.5.2018 13:44:21
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ljiso Moj L je sada sav u prici. Pre par meseci je dobio recenicu. Tako ja jutros stavljam maskaru On prilazi i gleda me. Gleda me. Gleda me Ja i dalje stavljam maskaru A on Mama češlja oko
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 10.5.2018 7:19:23
|
|
|
|
vocicana
|
Jao kako su slatki, sve vas . Moj ide ka meni pre neki dan, ja se spremila za drugu smenu, a moj D ...kako je satkaaaaaa
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.5.2018 11:55:00
|
|
|
|
Milena18
|
Mama češlja oko Kakav kompliment, satka Voci. Ja sinoć kažem M "Hajde sad da operemo zube", a ona meni sva ozbiljna "Marta nema zube"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.5.2018 12:40:23
|
|
|
|
Ana RR
|
hahaha nema zube
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.5.2018 15:21:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj kakvi su, znaci ne verujem... kako sve primecuju, i kako imaju odgovor na sve 😍
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 25.5.2018 18:41:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Kažem ja S, idemo sutra kod moje drugarice (stigla sa Novog Zelanda) da upoznaš jednu lepu malu seku, zove se Elle (El) kaže on meni, ona je kao sedmica el (7L, tramvaj)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 25.5.2018 18:53:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahha slatkisi mali,sta sve njima bude slicno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?