Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 29.1.2018 19:19:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa tata nije precizirao sta se brise.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 29.1.2018 20:53:42
|
|
|
|
veselicaa
|
MiLj bas tako,a ona samo nos zna da obrise
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 29.1.2018 22:25:28
|
|
|
|
Milena18
|
Veselice To me podset_i na M kad je uzela frulu, a mm joj rekao da se u nju duva i onda ona svira, a ona krenula da duva nosem i još je uspela i stvarno da proizvede zvuk
< Poruku je uredio Milena18 -- 29.1.2018 22:36:18 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 29.1.2018 23:02:55
|
|
|
|
dddaca
|
Hahaha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.1.2018 8:02:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kao i uvek slusamo D i ja radio u kolima ali naravno naidju i vesti i reklame. Kad idu vesti ona uvek ponovi : Nas predsednik Aleksandar Vucic . Medjutim ide reklama za vijagru tj za alfa aktiv i kaze reklama "za sve odrasle muskarce" tek ce moja D iz sedista: Mama tata je odrastao muskarac kupi mu alfa aktiv
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.1.2018 8:25:18
|
|
|
|
isidora88
|
Moj sin je rekao da se mm i ja ne smemo vise voleti jer nece vise beba po kuci
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.1.2018 8:32:57
|
|
|
|
dddaca
|
Ha, ha. Znaju deca
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.1.2018 11:20:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Milena Nina svira frulicu,ja je snimala,nisam mogla da verujem da moze. Isi i nama S zabranila ljubljenje,kaze samo u obraz
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.1.2018 12:10:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Milena Nina svira frulicu,ja je snimala,nisam mogla da verujem da moze. Isi i nama S zabranila ljubljenje,kaze samo u obraz Moja kao neki inspektor ulazi u sobu i kaze: Cula sam neko ljubljenje i obavezno se naljuti ako tata kad dodje s posla prvo poljubi mene pa nju. Mora nju prvo.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.1.2018 12:32:17
|
|
|
|
Milena18
|
Hahaha, čula je neko ljubljenje Veselice, mi smo popadali kad smo čuli M da svira. Još onako šeta po sobi sa frulom i duva iz sve snage, sva se unela. Znači, ima još nosnih svirača
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.1.2018 17:56:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Znaci deca misle bebe stizu zbog poljupca Milena Nina duva ustima,stavi u usta i duva
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.1.2018 20:40:47
|
|
|
|
vocicana
|
Moji pamtnjakovici. Obozavam ovu temu. Cula sam neko ljubljenje.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.1.2018 22:24:13
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Znaci deca misle bebe stizu zbog poljupca Milena Nina duva ustima,stavi u usta i duva E pa onda je ona ozbiljan svirac M ne ume da duva ustima, samo nosem. I kad pokazuje kako vetar duva, duva na nos.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 31.1.2018 10:43:00
|
|
|
|
isidora88
|
Klinci su haos. Nista lepse od ove teme, odmah se oraspolozim
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 31.1.2018 11:35:42
|
|
|
|
Duškić
|
Duse male, da se smejemo nego kako.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.2.2018 8:41:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V voli da slaze sudove iz masine , a u skorije vreme je poceo sve da baca u smece Juce sam nasla dva spila karata u smecu, kod bake juce tanjir ubacio, a jutros vadi iz masine neku plasticnu posudu i pravac u smece
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.2.2018 8:47:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas, divna tema, momentalno izmami osmeh na lice... Joj Anck sad me podseti kad je moja J.pre god.dana sigurno... zaigrala se, i iskkristila momenat kad je kao niko ne gleda i bacila u smece noska (inace ga se plasila, kad treba da izvlacimo iz nosica najvise je plakala)... i jakk je bila smesna kako se sunjala pa pogledala okolo da li neko gleda, otvorila deo u kuhinji sa kantom- tresnula ga i trk nazad u sobu da nastavi da se igra 😁😁 Ti od sada kad ne budes znala gde su neke stvari potrazi ih u kanti 😁
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.2.2018 8:52:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahah definitivno. Inace ucim ga da smece sam baci u kantu, kad pojede smoki il sl. Samo me interesuje kako on to sad u svojoj glavici smisli da i tanjir treba tamo da zavrsi. Karte nisam ni videla kad je bacio, ja otvaram kad imam sta da vidim
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.2.2018 8:52:38
|
|
|
|
isidora88
|
Nama kanta stoji na terasi pa A ne moze do nje, ali zato sakriva sve zivo pp zamrzivacu, fiokama i tako nekim mestima koja se retko otvaraju
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 19.2.2018 14:05:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Gledamo D i ja brzo klizanje tj trke na 500m u klizanju i kaze D : mama ja navijam za tufnu (japan)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 23.2.2018 1:12:28
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Hahah definitivno. Inace ucim ga da smece sam baci u kantu, kad pojede smoki il sl. Samo me interesuje kako on to sad u svojoj glavici smisli da i tanjir treba tamo da zavrsi. Karte nisam ni videla kad je bacio, ja otvaram kad imam sta da vidim Moj kumic je tako bacao redovno tanjire,case,cinije...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 23.2.2018 7:19:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma to je krenulo sve redom, cim nam nesto zafali pa nemozemo da nadjemo po kuci trazimo odmah u kanti za smece
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 23.2.2018 10:46:41
|
|
|
|
Srecko47E
|
Hehehe pametnice male
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 23.2.2018 10:48:23
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Gledamo D i ja brzo klizanje tj trke na 500m u klizanju i kaze D : mama ja navijam za tufnu (japan) sjajno 😊
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.2.2018 7:52:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
U nedelju D ima turnir. Igraju protiv Spartaka iz Subotice i NS Starsa. I pita mene D mama sta je to utakNica . Tek mi tad bilo jasno da ce biti sou i pisurija. Pa objasnjavanje plavima treba da date gol pa znas gledalimo smo olimpijske igre. Tek ce ona Mama bicu na televizoru (valjda misli dete u svojoj glavi da ide na olimpijadu hahaha) Elem. Jos nesto. Ispao joj zubic i mm i ja se nismo setili nista da joj kupimo ma kao ajd stavicemo 5 dinara pod jastuk i dobice puc puc bombone. Toliko se obradovala kao da je u najmanju ruku dobila na lotou i da je dobila milku od 300 grama ide i svima prica DVA DVA poklona joj donela zubic vila I Novcic I puc puc . Roditelji na hokeju me zezali da sam stipsa. Hahah... Al to koliko se obradovala i ne ispusta 5 dinara iz ruke i svi prica ja ne mogu da opisem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?