|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/16 [chat]
27.4.2016 20:50:50   
Sanjica26 RR
I ja da mahnem. Danas sam se osisala. Malo drugacija frizura od moje standardne bezveze frizure. Mnogo mi opada kosa.
Deca spavaju. Ja cu uskoro da ucim. U nedelju za Vaskrs kod mojih. Jupijee. Prve godine da nista ne kuvam.
Ljisa bas fali. Javi se Ljiso!

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 726
27.4.2016 20:55:38   
eca89
Dobro veče mamine samo da vas pozdravim.
Trco da te utjesim i kod nas je napadao i to pravo.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 727
27.4.2016 21:25:24   
Sanjalicaaa
Teško mi je da zamislim da u ovo doba pada sneg.
Ja uspavljujem decu. G opet ima T. Baš sam umorna. Sutra će mi kume doći, baš se radujem.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 728
27.4.2016 21:31:01   
branki*
Sve prepisujem od sanjalice,samo bez temperature i bez kume.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 729
27.4.2016 22:33:57   
amelia
Trco naravno da nemas vremena ako te po ceo dan jos uvek jase user posted image .
Ja sam isto umorna a nisam jos ni vecerala jbg nikakvog reda nemam u zivotu. Malo pre uspavala A i sad cu da jedem pa onda ceka me prostiranje tone vesa, pa pod tus pa u kretet. Inace je i ovde bas hladno narocito nocu i ujutru.a sta je sa iva11 jel se neko cuo sa njom znam daje ostala trudna i vise nisam bila na forumu nisam imala net da nije otisla u ameriku? 

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 730
28.4.2016 7:26:31   
eca89
Dobro jutro mamike, mi sutra ranoujutro trebamo za Bosnu, da nam je da A.prespava bar pola puta.
treba da pakujem stvar, a sa njom je to nemoguća misija, ja pakujem. a ona raspakuje i tako u kruguser posted image !

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 731
28.4.2016 8:02:50   
Trcosava
Dobro jutro! Juče je snega napadalo sigurno 10 cm. Grtal'ca je prolazila dva puta sigurno. Komšiji će sve voće da propadne. Sve je bilo u cvetu i sad sneg, tj prvo kiša, pa neki nazovi grad/ledena kiša, pa sneg.
Guess what? Opet padauser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 732
28.4.2016 8:05:16   
branki*
Sneg!?coveceeee!
Ecka,srecan put!vi bas cesto idete za bosnu?jooj,koliko je ja volim!
Mi ustali,spremam dorucak.popodne kod dr po doznake za firmu.a,mrziii me.
Sanjice,kakav je friz?
Mariya,ja sad kad sam procitala tvoj citat,uopste nisam shvatila sta pise,mislim se kakav sad pa kokosuser posted image komisija je u pitanju.
Produzava mi mkomisija,ali je 65 posto placeno.planiram da pocnem septembar,pa cu videti kako se uhodamo,ne znam ni sama.

< Poruku je uredio branki RR -- 28.4.2016 8:08:33 >

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 733
28.4.2016 8:15:37   
emicaa
Dobro jutro,T se opet probudila pred zoru i jedno sat nije opet zaspala.
Eco blago vama,i ja bih rado opet išla.Ma biće A dobra,eto vas za čas a to pakovanje mi je poznato user posted image
Trćo zar još pada oca mu poljubim.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 734
28.4.2016 8:44:14   
Maraj
Dobro jutro.
da vam se javim dok L jos spava. Danas idemo da primi vakcinu bsg ako se ne varam

jao mariya....muz ti je bolestan...user posted image sazaljevam slucaj user posted image i moj umire kad je bolestan

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 735
28.4.2016 9:22:12   
Sanjalicaaa
Dobro jutro mame.
Eco, srecan put. I mi cemo opet kod mojih, sutra-prekosutra.
Branki, nadam se da ce ti sve ici po planu. Bzv bi bilo da se sad vracas u skolu pred kraj skolske godine.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 736
28.4.2016 9:39:04   
branki*
Ma,da...a,i tako sam se odvikla od posla i skole i casova i djaka..user posted image

branki

Direktna veza do poruke: 737
28.4.2016 9:44:12   
eca89
Branki, draga ja ne sumnjam u tebe ni najmanje, sve ćeš ti uklopitiuser posted image !
Idemo za Bosnu kad god možemo, sad ponovo krajem juna idemo, mj rođak pravi svadbu, jetrva će roditi, muževa rodica i rođakova ženauser posted image ! Biće babina na izvozuser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 738
28.4.2016 9:59:21   
emicaa
Eco vama je blizu pa možete,ja da sam tu išla bih svaki mjesec user posted image
Brankiti ili rodi još jedno ili daj otkaz user posted image šalim se,koliko već ne eadiš.Biće ti neobično u početku ali doće to na svoje brzo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 739
28.4.2016 11:41:46   
branki*
Eco,ali ja sumnjam u sebeuser posted image
Emice,koji crni otkaz,ipak znaci platicauser posted image ali,bas sam se odvikla.
Meni bila baka iz zgrade na kafi..napravila keksice za B,uspavam boku,pa da malo pocistim.popodne moram sa mamom i do vipa omo nekog ugovora,na moje je ime.

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 740
28.4.2016 16:44:06   
vocicana
Zenske, niakko da uhvatimo ritam za kupanje. Momak je budan po ceo dan, sta je ovo ja ne znam. Po ceo dan su mu oci otvorene, ne plac e, ne buni se, cist, suv, nahranjen, ali gleda i cuti. Uh s nogu spadoh. Ali nista lepse od njegovog lica kada se narucka, tada bi ga pojela.
Tako mi nedostajete, ne stizem cesce da se javim. Samo mogu da kazem, juce sam stigla i pitu da napravim, danas neke keksice, sa cokoladom, ako budu dobri saljem recept.
Jedva cekam da malisa malo poraste, kada se okrenem, vec je proslo 19 dana kako smo dobili pojacanje u porodici. Bas super. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 741
28.4.2016 17:31:13   
Maraj
Voci ni moj L nije spavao danju...al samo neka nocu spavaju user posted image
mi primili hepatitis b ipak danas. Jao kako je plakao , glava me zabolela. Da l sto mu je nepoznata sredina a on go . Strasno kako se drao. Nije mogla ni da vidi da l sedi vec joj ja rekoh da sedi.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 742
28.4.2016 18:20:36   
emicaa
Voci ni T nije spavala danju,mislim nije ni neću nešto puno al ajd user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 743
28.4.2016 19:25:56   
vocicana
Emicee, ja sam samo usmerena, gledam ga i razmisljam sta se desava sa njim. Neka ne spava, ali racunam da bebica od 19 dana, drugi posao nemauser posted image
No videcemo.
Kako ste devojke?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 744
28.4.2016 19:42:50   
Sanjalicaaa
Voci, pa on je divan, budan a cuti. Pa sta ces bolje user posted image
Ja se razbolela opet. Ceo dan temperatura i bolovi u misicima i zglobovima. Nema dve nedelje kako samo bili svi bolesni, evo sada ponovo. Krecem da se pitam da li je ovo normalno.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 745
28.4.2016 20:56:29   
branki*
Voci,sve je super dok se ne dereuser posted image
Sanjalice,nije normalno,glupi virusi!ili xe prvi put niste zalecili kako treba...
Mi uspavljujemo decu.

branki

Direktna veza do poruke: 746
28.4.2016 20:59:36   
mama krava
Moji okupani i spremni za krevet, ali mislim da ce ipak zaglaviti posto sutra ne idu u vrtic i kod kuce smo!

Mi danas dobili knjigu KAKAGRAD od RRuser posted image ...bas sam srecna! NIsam ovih dana na forumu nesto mnogo aktivna i ne stignem da sve ispratim, pa me je ovo bas iznenadilo, onako suuuuper!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 747
28.4.2016 21:02:06   
eca89
Dobro veče mamike, evo i mene. Stvari spakovane u auto, evo još da A.uspavam i imam još neke sitnice.
Ljudi žao mi zbog Um što je napustila forum, bas mi je krivo.
Neće me biti par dan, ali javiću se.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 748
28.4.2016 21:06:09   
Sanjica26 RR
Dobro vece.
Sto je napustila Um forum? Jel to neko sa foruma postavljao njene fotografije?
I moja deca spavaju. Sutra da farbamo jaja. Kuca je cista.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 749
28.4.2016 21:11:46   
IvanaSK RR
Eco, srecan put.
Sanjice, mislim da nije niko sa foruma. Ali zao mi, nije forum kriv za to.
Sanjalice, gde sad da se razbolis kad treba da klikces? user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here