Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 26.4.2016 12:10:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
OK sam,hvala na pitanju :) Smirujem zivce sa ovim kliktanjem :) Idem sutra na VMA,uzela sam uput.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 26.4.2016 13:52:56
|
|
|
|
branki*
|
Moze,ivana,naravno
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 26.4.2016 13:56:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeeee
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 26.4.2016 14:25:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,nisam ispratila,sta si uradila za bolovanje? DOkle ne radis? KOliko cete biti u BGu? Svaka ti cast,opet pakovanje,ribanje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 26.4.2016 14:53:41
|
|
|
|
emicaa
|
Meni mukaaa,sreća pa je T zaspala da i ja malo odmorim.Samo što sam došla sa posla.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 26.4.2016 16:34:35
|
|
|
|
jess021
|
Dijana, daaaa. Vidis po tikeru, htela sam, posle ekspertnog, da ti javim da me stavis na spisak. Sanjalice, Maraj, Lenka je pocela da puzi sa tacno 5 meseci i 10 dans, sad je vec vijam po stanu. Danas smo napokon izasle napolje
< Poruku je uredio jess021 -- 26.4.2016 16:35:03 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 26.4.2016 16:44:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan mame. Nesto ne pisem, jer nemam sta. Deca se igraju. Pikusavam da citam za sledeci ispit. Ono sto ima novo je da je Sofi konacno primljena u vrtic. Sve vas grlim. Jos malo vodim T na ples.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 26.4.2016 18:24:03
|
|
|
|
mirkam
|
Cao mame. Samo da mahnem posle sto godina. Nadam se da ste sve dobro i klinci naravno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 6:01:15
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Mirka,tebe sto godina nema!kako ste,jako naprefujete? Ja ustala da idem u kupatilo i sad ne spavam... Sanjice,super za obdaniste!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 7:42:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
dobro jutro , mi ne spavamo od pola 6... D se smeje i glocka ruke, a moje oči kao kod sove
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 7:54:17
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro mamike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 7:55:01
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro jess pa super. Moj tek poceo da dize dupe dok lezi na ledjima pa samo "turira" u mestu mislila sam da nikad nece prihvatiti da lezi na stomaku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 8:04:30
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mamice,T je do 5 super spavala pa se probudila i jedva opet nastavila.Ni danas ne možemo u šetnju,vrijeme je i dalje užas.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 9:54:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro i ovde. Mi i dalje imamo T. Dobio je antibiotik jer mu je crveno grlo. Jess, ona se ne dize bukvalno na rukice i nogice da puzi, nego onako se vuce? Ima vec deset_ak dana kako ga ostavim na jednom mestru, na cebetu, na podu vratim se, a on metar dalje.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 27.4.2016 9:55:04 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 12:24:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Drustvo, zatajili ste, nema vas Naradila sam se. Oprala dve ture vesa, izbacila, xoruckovali drugi put, oprala stosta na ruke itd...sad malo da nosam beku...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 15:49:23
|
|
|
|
Maraj
|
Mame nema vas ja skuvala corbu od karfiola. L se igra sa nekom muzickom igrackom... jeste li culi za onu "zamenu beba " sto se desila u Frontu? Navodno je sestra majci donela pogrešnu bebu na podoj i sada je suspendovana.... shvatam ja da su i one ljudi i da grese...al jbg kako mozes da pomesas bebe.... valjda je onaj broj koji ide oko struka bebe zamenila izmedju beba....
< Poruku je uredio Maraj -- 27.4.2016 15:51:07 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 16:43:01
|
|
|
|
branki*
|
Ja ceo fdan ostala na kokos ji omo bolovanja,nas 30 ,svima rekli u10,covece zavrsila sam u jedan! Mrtvosana sam. Ja nisam cula to za zamenu beba.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 16:56:24
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 17:02:09
|
|
|
|
amelia
|
Dan mame sta se radi.? Ja sam ovde slabo pisala inace izasla n.am i donja leva jedinica celo vreme je kenjkao gurao sve zivo u usta. Valjda ce se sad umiriti. Bili smo napolje pre rucka ali duvao je vetar nismo se mnogo zadrzali.rucao je karfiol brokoli i tikvicu nije bas njegof ukus alli pojeo je. Sad da operem gomilu sudza i vesa dok spava. Maraj strasno sta sve moze dase desi od ne paznje. Nadam se samo danije namerno. E branki tako tije zakazu ti u 10 prime te u 1 al nedaj boze da ako ti nekad zakasnis koju minutu odmah dizu prasinu. Koliko su ti produzili bolovanje?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 17:24:38
|
|
|
|
branki*
|
Mirna sam jos mesec dana.da mi je jos jun da izguram,pa ce. Posle ionako letnji raspust.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 18:52:54
|
|
|
|
mirkam
|
Cao mame... Branki, nema me,da ti pravo kazem ne stizem nesto.Uvece kada sve zavrsim malo pogledam tv ( cisto da sam bar malo u toku ) i u krevet.M je ok,raste,dkbar je u glavnom ali i dalje ne govori Ponovi zamnom po neku rijec i to je to.Vodila sam ga kod defektologa logopeda privatno i nista mi konkretno nije rekla.Kao ok je ponasanje, razumije govor,izvrsava naredjenja i najvjerovatnije je samo u pitanju kasnjenje.Odlucila sam malo da ohladim glavu,da ga pustim jos malo pa cemo posle ljeta ako ne progovori krenuti u ispivanja... Kako su Boza i Boka?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 19:38:28
|
|
|
|
emicaa
|
Branki hoćeš li posle raspusta na posao ili ćeš opet produžiti bolovanje? Grrr T opet ima period tvrde stolice,kako me to nervira i nikako ne kontam zašto je to tako
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 19:49:59
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ne mogu više da vam se javljam sa posla jer sam potrošila net na telefonu. Ja odmaram. Devojčice pored mene skaču po krevetu. Tražila dam time out da odmorim. Juče popodne mi muž pisao kako ga boli stomak, ima temperaturu i ne može da ustane iz kreveta (muškarac bolestan -sve znate )pa sam sama hranila kupala,mazala i uspavala obe. A ustala sam u 5 i odradila drugu dnevnu od 12 sati i otišla posle posla u nabavku. Crkla sam od umora. IZVORNA PORUKA: branki RR Ja ceo fdan ostala na kokos ji omo bolovanja Branki kako si ostala na kokos omo bolovanju? sm=smiley36.gif] Jao,koliko puta sam pročitala i ne shvatam šta si htela napisati Ali super za bolovanje. Tebi to sad produžuje komisija ili radiš pa otvoriš bol.na 30 dana? Mirkam, baš sam htela da pitam za sina,da li je progovorio?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 19:50:53
|
|
|
|
Mariya
|
Setih se,kad sam videla one khm-khm teme aktivne da će se možda i Ljisha javiti i uključiti u razgovor Nema je 100 godina da se javi!
< Poruku je uredio Mariya -- 27.4.2016 19:53:33 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 20:45:28
|
|
|
|
Trcosava
|
E mamite, ja samo da se javnem. Čovek bi pomislio da sad kad mi je muž na odmoru da ću imati vremena, kad ono ćorak - još manje ga imam. Doduše imam i da prevodim, pa mi je sve ostalo na standby. Jbt sneg nam napadao jedno 10 cm!!! Prošla i grtalca!! Majko moja. Prvo krenu kiša, pa neki grad-poluledena kiša i na kraju krenu ono belo govno. Do malo pre je padalo!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?