|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/16 [chat]
29.4.2016 12:08:02   
IvanaSK RR
Au,bre,bas te uhvatilo,Zao mi je.
Jel ti stigla voda?

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 776
29.4.2016 12:56:07   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Ana, ajde u bar da ti skuvam kafu sa pirincanim mlekom user posted image Ja sam skroz izbacila kravlje mleko, po savetu lekara, tako da sad i kada se posti ja pijem nesic.

Joj baš bi mi legla.. je l praviš mleko ili kupuješ?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 777
29.4.2016 12:56:22   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Sanjalice, kolika ti T? Kako sin?
Ja mesim mekike, kiflice ce Ana pa ce da dobaci user posted image

Hahaha, neko će misliti da samo jedem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 778
29.4.2016 13:19:40   
IvanaSK RR
Ne,nego ce misliti da si majstor za kifliceuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 779
29.4.2016 13:29:50   
Ana RR
Pa nisam baš majstor ali sam sve bolja user posted image vežba dovodi do savršenstva user posted image

Direktna veza do poruke: 780
29.4.2016 13:36:37   
IvanaSK RR
Tacno,tacno!
Jesi ofarbala jaja?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 781
29.4.2016 13:41:46   
Ana RR
Jesam user posted image Marko se probudio jutros u 7 sati, više nije mogao da čeka user posted image na svako je zalepio sličicu.

< Poruku je uredio Ana RR -- 29.4.2016 13:48:14 >

Direktna veza do poruke: 782
29.4.2016 13:46:00   
IvanaSK RR
Hahaha, dusa mala. Koliko si ofarbala jaja? Hoces staviti neku sliku?user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 783
29.4.2016 13:51:43   
Ana RR
Ma obična su skroz, ja ne farbam puno. 10 u lukovini i još 10 u bojama. Ni jedno mi nije puklo. Evo sličice

user posted image

Jesi li ti završila?

< Poruku je uredio Ana RR -- 29.4.2016 13:52:36 >

Direktna veza do poruke: 784
29.4.2016 13:58:32   
IvanaSK RR
Kako se sijaju :)
Moja baka je ofarbala subotom,mama tako nastavila,pa I ja.
Inace,mama mi kupovala jaja kod nje na pijaci i kupila mi 120 jaja!Ipak je previse,Ali cu videti kad krenem koliko cu ofarbati.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 785
29.4.2016 14:01:49   
Ana RR
Nauljio ih Mare za sve pare user posted image

Au čoveče, 120 jaja! user posted image Moja mama je uvek puno farbala, po 60 komada. Meni je i ovo mnogo user posted image

Direktna veza do poruke: 786
29.4.2016 14:09:22   
Mala Elena
Hi svima! Mi putujemo za Pb...pravili pauzu pa sada jos tri sata voznje zbog guzve...do sada videsmo dve saobracajke.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 787
29.4.2016 14:10:01   
IvanaSK RR
Da,da,I moja isto mnogo,zato I memi meni uzela mnogo. Mada,uvek su se sva pojela ili dala po komsilyuku deci. Ima da izginem sutra dok ofarbam,a jos sam I sva nikakva . Nemam nesto ni ideje,verovatno cu u boji tako,malo sa lakom za nokte,malo da ih stavim u cediljku I malo sin da sara vostanim.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 788
29.4.2016 14:11:16   
Sanjalicaaa
Ana, pravim bademovo i kokosovo sama, a pirinčano i sojino kupujem. S obzirom da je badem skup napravim ga jednom u deset_ dana.

Ivana, stigla nam je voda jutros. Baš sam bila srećna kad sam čula zvuk kazančeta iz kupatila.user posted image

Ja jos nisam počela sa farbanjem. Moja mama farba 50 svake godine i uvek im ostane mnogo jaka. Nije mi jasno zašto toliko farba. Ja isto planiram 20. Toliko mi treba da razdelim user posted image

Ana, super su jajauser posted image

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 29.4.2016 14:13:08 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 789
29.4.2016 14:16:38   
IvanaSK RR
Sutra da dodjete meni da pomazete oko farbanja :)

Direktna veza do poruke: 790
29.4.2016 14:29:19   
emicaa
Auuu Ivana šta ćeš sa tolikim jajcima,i mi ćemo 20 mada je i to puno ali eto da isprobam sve boje što smo uzeli user posted image
Danas svi negdje putuje,ME srećan i vama put user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 791
29.4.2016 14:36:52   
Anck Su Nmaun
Ana kako su divne jaaake boje, ja ofarbala u crveno s tri razlicite crvene al samo par su ispala onako bas bas crvena. Preko sam ono obuci jaje pa je ispalo dobro al sa bojom nisam bas zadovoljna 😡

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 792
29.4.2016 14:42:38   
IvanaSK RR
Emice, mi bas volimo jajca hahahaha
Ne znam ni ja sta cu sa njimauser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 793
29.4.2016 14:52:00   
Ana RR
Anck, to su obične boje iz kesice ali ispale su baš dobro što se ne dešava često. Ali prošle godine u Kanadi kako su bila lepa jaja, neke divne boje, prava lepa žuta, roze, nebo plava... prelepo!

E nama je tek sinoć nestala voda, do tada smo se svi bili sredili. Nekad noćas je došla tako da praktično nismo ni osetili.

Sanjalice, pravila sam i ja bademovo ali niko neće da ga pije, mojima se ne sviđa. I odustala.

Direktna veza do poruke: 794
29.4.2016 14:57:36   
vonavoj
Samo da mahnem..stigli smo u pola 2.i naravno da sam bila u pravu,spavale su po sat vremena i to je to! I sad nece da spava J,iako je u 5 ustala...

Direktna veza do poruke: 795
29.4.2016 16:48:54   
branki*
Von,lepo se nauzivaj!
Ja ludim od boke,to je pekmez nevidjeni od deteta!
Krecem da farbam!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 796
29.4.2016 16:58:30   
Sanjica26 RR
T je sve sama odradila oko jaja. Nauljila ih je i crtala po jajima.
Hleb se pece u pekarici. Deca se igraju. Mi idemo kod mojih u nedelju na rucak.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 797
29.4.2016 17:29:58   
IvanaSK RR
Sanjice, sa cim je crtala po jajima?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 798
29.4.2016 17:35:38   
Sanjica26 RR
Ima neke flomastere za crtanje po rukama. Svremena na vreme crtka iz zabave po rukama. Dosetile smo se da mozemo i po jajima. Tako je precizno radila. Bas voli da bude kreativna.Kako ti je sin?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 799
29.4.2016 17:53:21   
IvanaSK RR
Dobro je, igra fudbal napolju :)
Mislila sam da mu dam vostane bojice da crta, kaze da hoce. On nije neki umetnik i ne interesuje ga to, tako da očekujem dva, tri nacrtana jajeta i to je to. :) Mada, moze i flomasterima da crta ako hoce.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here