Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:28:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da je Marijana mislila da je dečak a u stvari je, izgleda Una :) Tako da, princeze sutra da nam budu dobre :)) Ja bih volela carski, namucili su me mnogo prvi put i onda mi radili hitan carski. Ovako, bolje da me seku odmah i da završim sa tim :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:32:24
|
|
|
|
Doroty
|
Niki, dobro sam sada. Imala sam krvarenje u početku, morala da ležim i tako. Ne radim, na bolovanju sam, u maju idem na amnio. Inače, ova trudnoća potpuno različita od prve. Mučnine su me ubile. Sad mi je malo lakše, al' naiđe pa bude užas..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:32:55
|
|
|
|
pngpme
|
Jeee, tri gospodične, moliću lijepo :). Pa dobro, vjerujem da će se računati šta ti želiš, pa će biti carski... Inače, moj muž je potpuno poblesavio, ne može da dočeka da se beba rodi itd, najvjerovatnije će da ide sa mnom na porođaj, tome se svi čude, ali bože moj, svako ima svoj izbor i mišljenje....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:33:25
|
|
|
|
Doroty
|
Ivana, i ja bih ovaj put carski...još je rano , videćemo šta će biti..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:37:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doroty, takodje su me u ovoj urnisale mucnine... Jel imas neki Razlog sto bi na carski? Pngpme, sta se, bre, svi cude?! Sta je tu cudno??? I da, ne interesuje nikog bas sta mi zelimo,
< Poruku je uredio IvanaSK -- 24.4.2016 13:39:54 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:41:30
|
|
|
|
nikiteki
|
Doroty bas mi je drago zbog tebe, da si dobro.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:45:52
|
|
|
|
pngpme
|
Ja nisam baš u toku, Doroti, ali drago mi je da je sve u redu sad sa trudnoćom, još malo pa će i ta amnio, posle nje trudnoća ide sasvim drugim tokom, makar je tako mojoj sestri bilo... Čude se itekako, čak kažu zašto ga tjeram, pa da mlad dobije šećer, dijabetes jelte! To mi reče jedna trudnica, inače. Uopšte ja nisam insistirala na tome, čovjek je potpuno poludio za trudnoćom i bebom, i sam kaže da ne zna šta mu se dešava... Od kako sam ostala trudna njemu je proradio majčinski instinkt, a kod mene se ugasio od silne brige. Čovjek želi da bude tu i to je sve.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:51:24
|
|
|
|
eca89
|
Cemu se cude? Pa, to je nesto sasvim normalno, mm je bio samnom i kaze da je to nesto najljepse!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 14:17:02
|
|
|
|
emicaa
|
I mm je bio samnom i preponosna sam na njega kako se držao,iskreno mislila sam da će se bar jednom onesvjestit Nešto mi je le,pritisak je dobar a meni muka i vrti mi se samo tako.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 14:26:05
|
|
|
|
Sandricak
|
hvala na odgovorima.. Znaci sutra curice haraju na pregledima Kad sam isla na prvi porodjaj nije bilo mogucnosti da ide mm sa mnom iako je hteo, u Betaniji u NS ne praktikuju tako nesto kao nemaju uslove... Ali svaka cast muzevima...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 14:26:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jaoj, bre, Pngpme, nemoj ih slusati!!!! Kreteni! Volite se ti i tvoj muzic i pustite svakakve ljude. Radite kako vama odgovara i kako vi hocete.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 14:28:06
|
|
|
|
Doroty
|
Razmišljam o carskom, jer mi je prvi porođaj bio horor. Pupčanik je bio kratak , niko nije primetio na uz, a bila sam kod dva doktora. Sreća, pa smo preživele i beba i ja. Bila sam školski primer za carski, a porodili me prirodno, jedva. Što se amnio tiče, čekam da se to završi, radiću privatno, jer su mi u državnoj zakazali tek za 19. nedelju.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 14:37:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj muz bas i nije u fazonu da prisustvuje porodjaju, mada kad bih ga nagovarala sigurno bi prisustvovao. Pre neki dan mu dajem link da pogleda carski rez, pogledao malo i kaze "ne moram ja sve da znam" Nije on gadljiv, ili mu je problem da izdrzi nesto tako, ( on je vojno lice), čak mislim da je jedan od najhrabrijih ljudi koje znam, ali je njemu zao da nešto tako se desava ljudima koje voli, iako zna da je to sve normalno. Doroty, razumem te potpuno sto se tice porodjaja, i ja bih, verovatno trazila da sam na tvom mestu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 14:55:30
|
|
|
|
pngpme
|
E baš mi je drago da ima još vas koje su dijelile to iskustvo sa mužem. Ne znam stvarno, ali ćutanje je zlato, ne mora čovjek baš sve da kaže šta misli, nego eto... Skoro sve ste drugorotke ili trećerotke... Ja sam u blaženom nezanju i izbjegavam da mislim o porođaju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 14:57:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pngpme, ni ne razmišljaj :) Ako ce muz prisustvovati, onda ti je mnogooo opustenije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 15:02:51
|
|
|
|
emicaa
|
Png što manje znaš bolje ti je šalim se naravno,znaš i sama da boli ali sve to prodje.A slažem se da je sve lakše kad je i muž tu.Moj je samo izlazio iz sobe da ispuši i odma se vraćao ali i na tim kratkim pauzama mi je baš falio iako je stalno i babica bila tu.Sreća bila sam jedina porodilja taj dan
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 15:24:01
|
|
|
|
pngpme
|
:) joooj... Divno. A kad je ono tebi termin, meni je po nekim racunanjima 16, a po nekim 15. jul?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 15:36:04
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ni moj neće da prisustvuje porođaju, jer inače prebledi na ozbiljnije rane pa što da ga traumiram još i porođajem, mada nije da ne bih želela ali ako je tako ne može se protiv toga. Ja sam danas u totalnom haosu sa raspoloženjem, čas sam potpuno ok čas potpuno prsnem, pokazivala sam mužu bambusice da želim da ih koristim, on počeo da se buni zbog cene ja u plač... i tako ne mogu sama od sebe da dođem do reči i suze su se kotile jedna za drugom, čovek se potpuno izbezumio i otišao napolje da se smirim. Stvarno ne znam šta mi je. Posle je rekao da naručim par pa kasnije još... Kažem mu da se nisam naljutila samo mi je bilo žao što je tako reagovao a nije čuo zašto želim da ih koristim. A mrzim kad mi se to desi, ne mogu ni reči da pustim samo se gušim u suzama. Vanzemaljci nastavljaju da spopadaju forum Ne razumem kako imaju tako neki ljudi živaca da idu od teme do teme i na svakoj pišu po nešto i to samo radi nagrade. Baš me zanima da li će uspeti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 15:55:35
|
|
|
|
emicaa
|
Png mi smo tu jedna za drugom,meni je 12 jul mada što se mene tiče može i koji dan prije Bubice ma hormoni divljaju,normalno je što si takva.Sredjujem dorin ormar i smorih se,a moram osloboditi mjesto za žapca
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 16:20:54
|
|
|
|
BubaBubica
|
I ja sam oslobodila dve police za bebu ali odmah i jednu zatrpala drugim stvarima ali polako počinjem da popunjavam bebećim stvarima pa ću kasnije da ih sve operem. Još 10 dana i brojim dvociferno bliži see, bolje da počnem da pripremom stvari, posle kad krene sređivanje i krečenje kuće neću da budem na 100 strana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 16:31:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao devojkeee Kod nas jos uvek aktuelno krecenje Okrecili deciju sobu pre 2 nedelje, i ostalo boje pa prosle njedelje mm okrecio hodnik. Onda ja dala predlog da bi mogao i nasu spavacu sobu i eto...coveku se svidelo da kreci mada je bas hladno danas brrrrr...a soba sirom otvorena, valjda cu veceras moci spavati u njoj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 16:33:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Vanzemaljci nastavljaju da spopadaju forum Ne razumem kako imaju tako neki ljudi živaca da idu od teme do teme i na svakoj pišu po nešto i to samo radi nagrade. Baš me zanima da li će uspeti. Pa zar to ne pocinje od sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 16:36:26
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ja nemam pojma kad počinje ali moguće da vježba kad počne da je već uhodana Napravila sam četiri paketića Dorinog odijela i stavila na aukciju,ma i za franak da odu briga me samo da ide
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 16:49:41
|
|
|
|
pngpme
|
Baš ste vrijedne, ja sve čekam da uđem u 9.pa da baš nagrnem da pripremam sve... Dakle 15. jun
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 19:04:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je naziv "vanzemaljci" fantastičan Uhodavaju se vanzemaljci, hahahaha Znaci, imamo dve julske bebice, divno :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.