Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 22:52:39
|
|
|
|
tuzna29
|
drage moje kako da podignem gvozdje? dr mi je rekla da pijem neke tablete i pijem ali analize iste nista mi nije pomoglo gvozdje mi sve vise pada?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 23:35:56
|
|
|
|
MishMash
|
Buba Marice i Doroty dobro došle! Bubice, žao mi je što si se namučila sa instalacijom, ali mi je drago da je uspelo na kraju. Šta si odlučila za kolica? Milena, meni je to normalan pritisak. Čim malo skoči, bude mi loše. Pngme, doktor je motivacione govore podigao na viši nivo . Naravno da ne treba da preplaši buduće mame, ali da se ni najmanje ne drži istine je baš krajnost. Tužna, pisala je Bubica na nekoj od prethodnih strana recept za mućkalicu od cvekle, jabuke, limuna, šargarepe i meda. Ja to ručkam, a dr mi je dala Feroglobin i vitamin C. Za tri nedelje je kontrola, pa ću videti. Jao, pravila sam palačinke i nisam mogla da se zaustavim na dve. Proždrnula sam tri i sad hoću d'umrem od mučnine. Tako mi i treba kad sam
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 7:48:09
|
|
|
|
emicaa
|
Jutrooo,probudila sam se prije 7,strašno mi se piškilo a nisam mogla u noći ustajati zbog vaginolete. Vi ostale još spavate?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 8:28:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Noup Ja vec ima trening od 7...devojke ustanu pa skakanje po krevetu, pa dorucak, ocu ovo necu ono...tek sad sela da popijem kafu. Pa spremanje idemo kod zubara... uh meni su vikendi uvek isplanirani od do
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 8:30:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: tuzna29 drage moje kako da podignem gvozdje? dr mi je rekla da pijem neke tablete i pijem ali analize iste nista mi nije pomoglo gvozdje mi sve vise pada? Ishranom (spanac, cvekla..) mada sam ja pila Tothemu ili Ferum il nesto tako. Odmah sam se bolje osecala cim je gvozdje skocilo. Meni se podiglo vec posle nedelju dana...posle koliko si proveravala. Probaj da promenis onda...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 8:59:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juhu, jutro! Emice, ja nikako ne bih mogla celu noc izdrzati da ne piskim pa, ja potrosim pola rolne papira za noc Tuzna, devojke su ti sve rekle!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 11:31:23
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, stomačići! Vidim da ste se raspisale... Doroty, dobro došla! Baš je divno što nas ima sve više. Emice, tebi je beše godišnjica braka danas? Ako jeste, čestitam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 11:36:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste joj godisnjica, kupila muzu rostilj da moze da joj sprema, hihihihi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 11:50:23
|
|
|
|
Milena18
|
Haha, mudro, nema šta. Zato je sada nema, već ga je uposlila i uživa u poklonu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 11:57:03
|
|
|
|
BubaBubica
|
Helou devojke. Ništa još nisam odlučila i stvarno mi već zadaje glavobolje. Mislim da odustajem od onih tirkiznih jer kad mi je uslikala na dnevnom svetlu izgledaju dosta starije nego u tamnom prostoru sa blicom, ne radi podizanje naslona kako treba, mislim da mi ne treba da se zezam sa time pogotovo što želim kolica koja će mi služiti od rođenja pa sve dok ne preraste kolica. Ovaj drugi za ona crno crvena se ne javlja... našla sam još jedna takođe ima puno slika, dobro očuuvana ali opet daleko u srbiji... Možda ću ipak prvo pelene da kupim pa kolica opet kad naiđem... A meni toliko neprijatno da iscimam tako prodavca pa da odustanem Odoh da postavim ručak na sto pa se vraćam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 11:59:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nemoj onda uzimati tirkizna, reci da si mislila da sve radi kako treba. Sacekaj tog za crveno crna do sutra, pa onda vidi za pelene.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 14:07:30
|
|
|
|
vocicana
|
Buba Maro pa pitala sam za tebe toliko puta! Dobro nam dosla, neka ti trudnoca ide fino i lagano. Posle svih stresova! Doroty, takodje. Sta je sa krin, nije trudnoca u redu, jel? Nema je, vidim ni sa kim ne komunicira, pa ne znam da li ste vas dve u kontaktu. Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 19:39:16
|
|
|
|
MishMash
|
Emice, srećna godišnjica i još dugo, dugo da se volite! Bubice, imaš još fore, možda se i pojavi nešto u okolini što možeš da vidiš. Nije to malo para, a ima raznih prodavaca. Moja politika je da sve preko 20e ne uzimam dok ne vidim. Paranoja Gde nam je Borica? Ne znam šta se dešava na RR danas, kao da su ga zaposeli vanzemaljci, skroz mi je čudno nešto. Nadam se da ste dobro i šaljem veliki !
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 19:46:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, kakvi vanzemaljci? Kako mucnine? Borica mi se nije javljala, ja očekujem sms kad krene da se poradja :)
< Poruku je uredio IvanaSK -- 23.4.2016 19:47:55 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 19:53:24
|
|
|
|
MishMash
|
Jao Ivana, ja sam plavuša .Usla sam na forum i u koju god temu zavirim ista korisnica, sa čudnim načinom pisanja. Rekoh šta je ovo Posle sam ukapirala- nagradna igra Maaaalo manje mi je muka, počela sam da klopam, pa me sad to brine. Kako si ti, je l' su tebi prestale mučnine?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 20:06:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahahahahhah Hahaha Hahaha, ja sam se upravo polomila od smeha na tvoj komentar hahahaha hahahaha Koji si ti lik! Vanzemaljci hahahaha Evo, sin me gleda kao da sam poludela :) Moje mucnine su standardne, nekad mi nije nista, a nekad bih dusu ispustila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 20:10:14
|
|
|
|
borica
|
Juhu evo i mene. Jos uvek sam 2 u 1 . Jutros na ctg-u stanje isto bez kontrakcija, mada ja videh jednu od 80, ali oni to ne racunaju. Dr. jutros mi rece da ce nedelju dana posle termina da me ostave i indukuju porodjaj, to je u utorak, ako do tada ne krene samo. Ja mu rekoh da je trudnoca manja za nedelju dana od termina.Svaki dan je drugi dr. u ambulanti u bolnici, pa moram svakom od njih to da naglasim .Tako da, cekamo jos malo. Vise bih volela naravno da nesto bar samo krene, bar sluzni cep. Sa L mi je par dana pre porodjaja ispao, sad nista.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 20:22:00
|
|
|
|
buba.marica
|
vocicana hvala ti užasno me je potreslo sve što se desilo i potrudila sam se da na sve moguče načine skrenem misli, zbog toga me nije bilo... Najgore od svega što pored toga što je sam dogadjaj bio težak kako jeste , idiot od lekara je bila kap na prepunu čašu. Uspela sam da je zamenim i podnesem žalbu , tako da čekam ishod još uvek i nadam se da će sada biti mnogo bolje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 20:51:23
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Buba marice drago mi je mnooooogilo zbog tvojih i što si opet tu sa nama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 21:15:57
|
|
|
|
buba.marica
|
hej Lisaaaaa videla sam malo pre da si se porodila još u februaru divnooooo !!! ČESTITAM od srca
< Poruku je uredio buba.marica -- 23.4.2016 21:17:29 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 21:19:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lisaaa, ljubimo te! BM, kako si, kako sin?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 21:29:50
|
|
|
|
emicaa
|
Tu sam tu prvo prodavnice,pa sam spavala sa T,onda do sveki pa na večeru,sad konačno odmaram.Kupila sam danas za momčića dva bodija,dva peškira i neki komplet od dvije manje i dvije veće flašice.T mi je bila nervozna cijeli dan izludila me,tek se u restoranu oraspoložila,glavna je bila
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 23.4.2016 22:42:30
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja sve više imam trip da ne kupujem ništa za bebu jer šta ako se ne daj Bože dogodi nešto koja sam ja ludača ne mogu da verujem. I to me obuzme takva panika kad krenem da tražim stvari za bebu, užas.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 8:25:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric cure, samo da mahnem nemam vremena vikendom za kuckanje pa samo da se javnem svim kissssss
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 8:26:51
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro i od mene, nocas sam lose spavala zbog gorusice. akaisa opet pada, katastrofa vreme. Samo da vam mahnem, odoh da pijem kaficu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.