Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 8:38:34
|
|
|
|
buba.marica
|
Dobro jutro devojke, ja sam spavala napokon mirno sa obzirom da me je proslu noc boleo stomak pa sam se prepadala i budila i okretala... Ivana hvala na pitanju :) za sada super pa se nadam da ce tako i da ostane. Sin je jedan nemiran paketic srece i radosti toliko hiperaktivan da mi se podocnjaci otegnu do kolena na kraju dana Ovde je takva glupava kisurina pocela da pada , bas sam se razocarala, trebali smo da idemo na neki piknik Da li je nekome slucajno bilo muka od elevita ? Ja sam ga pila u prvoj trudnoci i nisam osetila, a sada kako ga popijem posle par minuta mi je zeludac u nosu ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 8:41:02
|
|
|
|
MishMash
|
Ivana . Vidim od jutros stanje redovno, nema vanzemaljaca. I kod nas je vreme užas, glava mi puca od kako sam oči otvorila. Veliki !
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 9:06:30
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro stomačići,umorna sam kao da nisam oka sklopilaDanas iznosim iz podruma dorino idjelo da vidim ima li išta neutralno za gospodina.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:11:18
|
|
|
|
Sandricak
|
evo i nas posle par dana... nisam imala odakle pisati, net crkao, a tel sporo otvara strane pa sam odustala... Masem novim trudnicama i zelim prijatan boravak ovde i laaagaaanoo druzenje sa stomacima ja za gvozdje pijem feroglobin, ok je za sada, nisam ljubitelj povrca i muckalica pa mi ovo ok. Drage moje, imam jedno pitanje, ginekolog mi je prepisao makmiror vaginalete 1 uvece zbog gljivica u brisu i sekreta, a prepisao mi je i utrogestan 1 uvece. E sad cula sam da moze utrogestan i da se pije, pa me interesuje da li je neka imala iskustva sa time ili cu morati, da prostite, gurati obe pred spavanje...? Bas ne znam sta da radim, a on gospodin na godisnjem pa nemam kog ni pitati...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:19:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, da, Utrogeston moze da se pije, to je sigurno. Bubi, nemoj takvo lose razmišljanje!!!! Buba Marice, i moj sin se penjao, otprilike na plafon kad je bio manji , sad je veci pa imamo druge brige. Mishu, ne brini se, vanzemaljci nisu skroz napustili zemlju. Borice, Anck i ostale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:25:42
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro Nije me bilo par dana bila sam baš u nekoj gužvi. Vi ste se vidim raspisale. A imamo i nove trudnice Dobrodošle Sandricak može da se pije utrogestan. Bubamarice meni je bilo muka od prenatala pokušaj da ga piješ poslepodne Ja sutra na UZ, jedva čekam.... Ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:31:59
|
|
|
|
buba.marica
|
dobro je mislila sam da sam poludela i da umisljam , probacu da ga pijem kasnije , hvala marijana ivana bukvalno na palfon nema gde ga nema ! mene danas boli stomak ceo dan na po recimo 10 minuta i to je tkao iritantno da sam pocela da se tresem od straha ... poslala sam mejl doktorci i nadam se da ce me primiti sto pre... poprilicno sam se uplasila
< Poruku je uredio buba.marica -- 24.4.2016 11:32:29 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:35:31
|
|
|
|
marijana22
|
Bubamarice lezi i odmaraj, ako možeš. Meni su savetovali da ne ustajem iz kreveta, samo do wc, stavljala sam i utrogestan ujutru i uveče.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:36:48
|
|
|
|
vocicana
|
Bubo ne brini, to je sve normalno, mene je tako boleo prilicno, ali samo sam prvi put osetila strah, sada vise ne. Za tebe i bebicu najveci
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:39:08
|
|
|
|
buba.marica
|
ja sam u prvoj trudnoci prokrvarila negde u petoj nedelji i dobila sam utrogestan ujutru pila uvece stavljala i tako do 32 nedelje ... Ovde su dosta tvrdi po tom pitanju i utrogestan dobijes ako imas srece i normalnog lekara... zbog toga se i brinem ... E sada imala sam i tada bolove ali je problem bilo krvarenje... sada hvala Bogu nema nikakvog iscedka ali me brinu ti bolovi.. tesko mi je da lezim jer Vasilije trazi moju paznju i koliko god zelela ne mogu da ga ignorisem i malo malo ustajem nesto da mu dodam ili pomognem ... vocicana tvoj post me je malo utesio
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:42:04
|
|
|
|
vocicana
|
Previse sam srecna zbog tebe, jer smo pisale puno u kada je bila ona losa trudnoca, mnogo si nedostajala, pitala sam za tebe ali niko nije imao nikakvu informaciju. Drzi se i n sekiraj, uzivaj, ja vec uzivam sa mojim sinom. ljubimo te puno.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:45:15
|
|
|
|
buba.marica
|
hvala ti draga puno upravo sam bila u wcu i vidim neki blago braonkasti iscedak na dnevnom ulosku ... mislim da cu pozvati dezurnog ginekologa da vidim sta ogu da uradim jos danas ... ne znam koliko je pametno da cekam sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 11:47:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Buba Marice, i ja sam imala bolove, i u prvoj i drugoj trudnoći, i to tako na početku. Nemoj se plasiti Sto ne uzmes Elevit uvece pre spavanja ako ti smeta preko dana? Marijana, gde ides na uz?
< Poruku je uredio IvanaSK -- 24.4.2016 11:48:06 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 12:02:09
|
|
|
|
Maraj
|
Moram da mahnem mojoj marici marice ja sam pila elevit posle rucka uz casu code i nije mi smetao. I sada ga pijem zbog dojenja. Jedino sto muslim he da mi povecava apetit , mucnine nisam imala. Pijes li ga uz obrok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 12:08:41
|
|
|
|
marijana22
|
BM ja sam imala krvarenje dva puta u ovoj trudnoći. Prvi put u 7. nedelji, ležala 4-5 dana sve se smirilo, ja se opet forsirala i prokrvarim posle nedelju dana, pa onda opet ležanje. Idi obavezno danas kod dežunog gin. i vidi ako može neko da ti pomogne bar 2-3 dana oko deteta dok se sve ne smiri Ivana idem u Gradsku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 12:11:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kada imas zakazano?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 12:37:36
|
|
|
|
marijana22
|
pola 10. Jel i ti ideš sutra?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 12:40:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Daaaa, verovatno cu i tebe docekati :) Samo se jos uvek dvoumim u koliko sati da budem tamo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 12:45:35
|
|
|
|
Doroty
|
Ćao stomačići!! Vreme jeste šugavo, al' ja iskoristih malo , pa sam prošetala i po kiši. Vidim nekima se približio termin, ja jedva čekam da se porodim, nisam od onih što su opuštene u trudnoći i stvarno uživaju. Buba marice, ja sam krvarila u ovoj trudnoći 5-6 nedelja, dr mi dao 3 progesterona ( injekcije ) na 7 dana i prestalo je. Naravno morala sam da mirujem. Nije bilo pravo krvarenje, već braon. Meni je zbog godina rekao da je to normalno, jer u mojim godinama je progestreon nizak. Obavezno se javni lekaru, ne mora ništa da bude opasno, ali ipak oni znaju šta da se radi
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 12:55:02
|
|
|
|
nikiteki
|
Doroty kako si? Nema te odavno, bas sam se pitala sta je sa tobom, jesi li dobro?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:00:04
|
|
|
|
pngpme
|
Ja sutra idem na pregled, jedva čekam! Nisam bila 5 nedelja, čini mi se kao vječnost... Nadam se da ima preko kilogram, trebalo bi već...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:02:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Znači, sutra treba ovde da predamo izveštaj ti, Marijana i ja :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:08:57
|
|
|
|
pngpme
|
E pa super! Jedva čekam, 24, 28 i 34 nedelje :). Šta Marijana nosi? Možda idu tri djevojčice na pregled ako je i kod nje . Ti si nešto imala problema sa zakazivanjem pregleda, ako se dobro sjećam... Još 6 nedelja je ostalo, čovječe...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:23:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nisam ni zakazala, idem pa cu cekati da me primi Sta da radim.... Ako ne uspem kod nje, tj ako me ne bude primila, moram resavati drugog lekara. Da vidim sta ce biti za porodjaj, da li ce biti carski ili ne...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 24.4.2016 13:25:42
|
|
|
|
pngpme
|
A šta bi ti željela ako budeš mogla da biraš? Sjećam se da je prvi put bio carski...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.