|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
22.4.2016 22:52:39   
tuzna29
drage moje kako da podignem gvozdje? dr mi je rekla da pijem neke tablete i pijem ali analize iste nista mi nije pomoglo gvozdje mi sve vise pada?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 701
22.4.2016 23:35:56   
MishMash
Buba Marice i Doroty dobro došle!

Bubice, žao mi je što si se namučila sa instalacijom, ali mi je drago da je uspelo na kraju. Šta si odlučila za kolica?

Milena, meni je to normalan pritisak. Čim malo skoči, bude mi loše.

Pngme, doktor je motivacione govore podigao na viši nivo user posted image . Naravno da ne treba da preplaši buduće mame, ali da se ni najmanje ne drži istine je baš krajnost.

Tužna, pisala je Bubica na nekoj od prethodnih strana recept za mućkalicu od cvekle, jabuke, limuna, šargarepe i meda. Ja to ručkam, a dr mi je dala Feroglobin i vitamin C. Za tri nedelje je kontrola, pa ću videti.

Jao, pravila sam palačinke i nisam mogla da se zaustavim na dve. Proždrnula sam tri i sad hoću d'umrem od mučnine. Tako mi i treba kad sam user posted image

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 702
23.4.2016 7:48:09   
emicaa
Jutrooo,probudila sam se prije 7,strašno mi se piškilo a nisam mogla u noći ustajati zbog vaginolete.
Vi ostale još spavate?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 703
23.4.2016 8:28:04   
Anck Su Nmaun
Noup
Ja vec ima trening od 7...devojke ustanu pa skakanje po krevetu, pa dorucak, ocu ovo necu ono...tek sad sela da popijem kafu. Pa spremanje idemo kod zubara... uh meni su vikendi uvek isplanirani od do user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 704
23.4.2016 8:30:17   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: tuzna29

drage moje kako da podignem gvozdje? dr mi je rekla da pijem neke tablete i pijem ali analize iste nista mi nije pomoglo gvozdje mi sve vise pada?

Ishranom (spanac, cvekla..) mada sam ja pila Tothemu ili Ferum il nesto tako. Odmah sam se bolje osecala cim je gvozdje skocilo. Meni se podiglo vec posle nedelju dana...posle koliko si proveravala. Probaj da promenis onda...

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 705
23.4.2016 8:59:02   
IvanaSK RR
Juhu, jutro!
Emice, ja nikako ne bih mogla celu noc izdrzati da ne piskimuser posted image pa, ja potrosim pola rolne papira za noc user posted image
Tuzna, devojke su ti sve rekle!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 706
23.4.2016 11:31:23   
Milena18
Dobro jutro, stomačići! Vidim da ste se raspisale...

Doroty, dobro došla! Baš je divno što nas ima sve više.

Emice, tebi je beše godišnjica braka danas? Ako jeste, čestitam user posted image

Direktna veza do poruke: 707
23.4.2016 11:36:59   
IvanaSK RR
Jeste joj godisnjica, kupila muzu rostilj da moze da joj sprema, hihihihi user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 708
23.4.2016 11:50:23   
Milena18
Haha, mudro, nema šta. Zato je sada nema, već ga je uposlila i uživa u poklonu.

Direktna veza do poruke: 709
23.4.2016 11:57:03   
BubaBubica
Helou devojke. Ništa još nisam odlučila i stvarno mi već zadaje glavobolje. Mislim da odustajem od onih tirkiznih jer kad mi je uslikala na dnevnom svetlu izgledaju dosta starije nego u tamnom prostoru sa blicom, ne radi podizanje naslona kako treba, mislim da mi ne treba da se zezam sa time pogotovo što želim kolica koja će mi služiti od rođenja pa sve dok ne preraste kolica. Ovaj drugi za ona crno crvena se ne javlja... user posted image našla sam još jedna takođe ima puno slika, dobro očuuvana ali opet daleko u srbiji... Možda ću ipak prvo pelene da kupim pa kolica opet kad naiđem... A meni toliko neprijatno da iscimam tako prodavca pa da odustanem user posted image

Odoh da postavim ručak na sto pa se vraćam.

Direktna veza do poruke: 710
23.4.2016 11:59:42   
IvanaSK RR
Nemoj onda uzimati tirkizna, reci da si mislila da sve radi kako treba.
Sacekaj tog za crveno crna do sutra, pa onda vidi za pelene.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 711
23.4.2016 14:07:30   
vocicana
Buba Maro pa pitala sam za tebe toliko puta! Dobro nam dosla, neka ti trudnoca ide fino i lagano.
Posle svih stresova!
Doroty, takodje. Sta je sa krin, nije trudnoca u redu, jel? Nema je, vidim ni sa kim ne komunicira, pa ne znam da li ste vas dve u kontaktu.
Sve vas user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 712
23.4.2016 19:39:16   
MishMash
Emice, srećna godišnjica i još dugo, dugo da se volite! user posted image

Bubice, imaš još fore, možda se i pojavi nešto u okolini što možeš da vidiš. Nije to malo para, a ima raznih prodavaca. Moja politika je da sve preko 20e ne uzimam dok ne vidim. Paranojauser posted image

Gde nam je Borica?

Ne znam šta se dešava na RR danas, kao da su ga zaposeli vanzemaljci, skroz mi je čudno nešto.user posted image

Nadam se da ste dobro i šaljem veliki user posted image !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 713
23.4.2016 19:46:54   
IvanaSK RR
Hahaha, kakvi vanzemaljci?
Kako mucnine?
Borica mi se nije javljala, ja očekujem sms kad krene da se poradja :)

< Poruku je uredio IvanaSK -- 23.4.2016 19:47:55 >

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 714
23.4.2016 19:53:24   
MishMash
Jao Ivana, ja sam plavuša user posted image .Usla sam na forum i u koju god temu zavirim ista korisnica, sa čudnim načinom pisanja. Rekoh šta je ovo user posted image Posle sam ukapirala- nagradna igra user posted image

Maaaalo manje mi je muka, počela sam da klopam, pa me sad to brine. Kako si ti, je l' su tebi prestale mučnine?

Direktna veza do poruke: 715
23.4.2016 20:06:29   
IvanaSK RR
Hahahahahhah Hahaha Hahaha, ja sam se upravo polomila od smeha na tvoj komentar hahahaha hahahaha Koji si ti lik!
Vanzemaljci hahahaha Evo, sin me gleda kao da sam poludela :)
Moje mucnine su standardne, nekad mi nije nista, a nekad bih dusu ispustila.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 716
23.4.2016 20:10:14   
borica
Juhu evo i mene. Jos uvek sam 2 u 1user posted image . Jutros na ctg-u stanje isto bez kontrakcija, mada ja videh jednu od 80, ali oni to ne racunaju. Dr. jutros mi rece da ce nedelju dana posle termina da me ostave i indukuju porodjaj, to je u utorak, ako do tada ne krene samo. Ja mu rekoh da je trudnoca manja za nedelju dana od termina.Svaki dan je drugi dr. u ambulanti u bolnici, pa moram svakom od njih to da naglasimuser posted image .Tako da, cekamo jos malo.
Vise bih volela naravno da nesto bar samo krene, bar sluzni cep. Sa L mi je par dana pre porodjaja ispao, sad nista.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 717
23.4.2016 20:22:00   
buba.marica
vocicana hvala ti user posted image užasno me je potreslo sve što se desilo i potrudila sam se da na sve moguče načine skrenem misli, zbog toga me nije bilo... Najgore od svega što pored toga što je sam dogadjaj bio težak kako jeste , idiot od lekara je bila kap na prepunu čašu.
Uspela sam da je zamenim i podnesem žalbu , tako da čekam ishod još uvek i nadam se da će sada biti mnogo bolje user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 718
23.4.2016 20:51:23   
Lisa Simpson
Buba marice drago mi je mnooooogilo zbog tvojih user posted image i što si opet tu sa namauser posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 719
23.4.2016 21:15:57   
buba.marica
hej Lisaaaaa user posted image videla sam malo pre da si se porodila još u februaru divnooooo !!! ČESTITAM od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio buba.marica -- 23.4.2016 21:17:29 >

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 720
23.4.2016 21:19:21   
IvanaSK RR
Lisaaa, ljubimo te!
BM, kako si, kako sin?

Direktna veza do poruke: 721
23.4.2016 21:29:50   
emicaa
Tu sam tu user posted image prvo prodavnice,pa sam spavala sa T,onda do sveki pa na večeru,sad konačno odmaram.Kupila sam danas za momčića dva bodija,dva peškira i neki komplet od dvije manje i dvije veće flašice.T mi je bila nervozna cijeli dan izludila me,tek se u restoranu oraspoložila,glavna je bila user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 722
23.4.2016 22:42:30   
BubaBubica
Ja sve više imam trip da ne kupujem ništa za bebu jer šta ako se ne daj Bože dogodi nešto user posted image koja sam ja ludača ne mogu da verujem. I to me obuzme takva panika kad krenem da tražim stvari za bebu, užas. user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 723
24.4.2016 8:25:15   
Anck Su Nmaun
Jutric cure, samo da mahnem nemam vremena vikendom za kuckanje pa samo da se javnem svim kissssss

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 724
24.4.2016 8:26:51   
borica
Dobro jutro i od mene, nocas sam lose spavala zbog gorusice. akaisa opet pada, katastrofa vreme. Samo da vam mahnem, odoh da pijem kaficu.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here