|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
24.4.2016 8:38:34   
buba.marica
Dobro jutro devojke, ja sam spavala napokon mirno sa obzirom da me je proslu noc boleo stomak pa sam se prepadala i budila i okretala...

Ivana hvala na pitanju :) za sada super pa se nadam da ce tako i da ostane. Sin je jedan nemiran paketic srece i radosti toliko hiperaktivan da mi se podocnjaci otegnu do kolena na kraju dana user posted image

Ovde je takva glupava kisurina pocela da pada , bas sam se razocarala, trebali smo da idemo na neki piknik user posted image

Da li je nekome slucajno bilo muka od elevita ? Ja sam ga pila u prvoj trudnoci i nisam osetila, a sada kako ga popijem posle par minuta mi je zeludac u nosu ...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 726
24.4.2016 8:41:02   
MishMash
Ivana user posted image . Vidim od jutros stanje redovno, nema vanzemaljaca. user posted image

I kod nas je vreme užas, glava mi puca od kako sam oči otvorila.

Veliki user posted image !

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 727
24.4.2016 9:06:30   
emicaa
Dobro jutro stomačići,umorna sam kao da nisam oka sklopilaDanas iznosim iz podruma dorino idjelo da vidim ima li išta neutralno za gospodina.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 728
24.4.2016 11:11:18   
Sandricak
evo i nas posle par dana... nisam imala odakle pisati, net crkao, a tel sporo otvara strane pa sam odustala...
Masem novim trudnicama i zelim prijatan boravak ovde i laaagaaanoo druzenje sa stomacima user posted image

ja za gvozdje pijem feroglobin, ok je za sada, nisam ljubitelj povrca i muckalica pa mi ovo ok.
Drage moje, imam jedno pitanje, ginekolog mi je prepisao makmiror vaginalete 1 uvece zbog gljivica u brisu i sekreta, a prepisao mi je i utrogestan 1 uvece. E sad cula sam da moze utrogestan i da se pije, pa me interesuje da li je neka imala iskustva sa time ili cu morati, da prostite, gurati obe pred spavanje...?
Bas ne znam sta da radim, a on gospodin na godisnjem pa nemam kog ni pitati...

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 729
24.4.2016 11:19:11   
IvanaSK RR
Sandricak, da, Utrogeston moze da se pije, to je sigurno.
Bubi, nemoj takvo lose razmišljanje!!!!
Buba Marice, i moj sin se penjao, otprilike na plafon kad je bio manji user posted image , sad je veci pa imamo druge brige.
Mishu, ne brini se, vanzemaljci nisu skroz napustili zemlju.
Borice, Anck i ostale user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 730
24.4.2016 11:25:42   
marijana22
Dobro jutro

Nije me bilo par dana bila sam baš u nekoj gužvi. Vi ste se vidim raspisale. A imamo i nove trudnice
Dobrodošleuser posted image

Sandricak može da se pije utrogestan.
Bubamarice meni je bilo muka od prenatala pokušaj da ga piješ poslepodne

Ja sutra na UZ, jedva čekam....

Ljubim vas sve

Direktna veza do poruke: 731
24.4.2016 11:31:59   
buba.marica
dobro je mislila sam da sam poludela i da umisljam , probacu da ga pijem kasnije , hvala marijana user posted image

ivana bukvalno na palfon user posted image nema gde ga nema !

mene danas boli stomak ceo dan na po recimo 10 minuta i to je tkao iritantno da sam pocela da se tresem od straha ... poslala sam mejl doktorci i nadam se da ce me primiti sto pre... poprilicno sam se uplasila

< Poruku je uredio buba.marica -- 24.4.2016 11:32:29 >

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 732
24.4.2016 11:35:31   
marijana22
Bubamarice lezi i odmaraj, ako možeš. Meni su savetovali da ne ustajem iz kreveta, samo do wc, stavljala sam i utrogestan ujutru i uveče.

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 733
24.4.2016 11:36:48   
vocicana
Bubo ne brini, to je sve normalno, mene je tako boleo prilicno, ali samo sam prvi put osetila strah, sada vise ne.
Za tebe i bebicu najveci user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 734
24.4.2016 11:39:08   
buba.marica
ja sam u prvoj trudnoci prokrvarila negde u petoj nedelji i dobila sam utrogestan ujutru pila uvece stavljala i tako do 32 nedelje ...
Ovde su dosta tvrdi po tom pitanju i utrogestan dobijes ako imas srece i normalnog lekara... zbog toga se i brinem ...
E sada imala sam i tada bolove ali je problem bilo krvarenje... sada hvala Bogu nema nikakvog iscedka ali me brinu ti bolovi..
tesko mi je da lezim jer Vasilije trazi moju paznju i koliko god zelela ne mogu da ga ignorisem i malo malo ustajem nesto da mu dodam ili pomognem ...

vocicana tvoj post me je malo utesio user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 735
24.4.2016 11:42:04   
vocicana
Previse sam srecna zbog tebe, jer smo pisale puno u user posted image kada je bila ona losa trudnoca, mnogo si nedostajala, pitala sam za tebe ali niko nije imao nikakvu informaciju. Drzi se i n sekiraj, uzivaj, ja vec uzivam sa mojim sinom.
ljubimo te puno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 736
24.4.2016 11:45:15   
buba.marica
hvala ti draga puno user posted image
upravo sam bila u wcu i vidim neki blago braonkasti iscedak na dnevnom ulosku ... mislim da cu pozvati dezurnog ginekologa da vidim sta ogu da uradim jos danas ... ne znam koliko je pametno da cekam sutra

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 737
24.4.2016 11:47:21   
IvanaSK RR
Buba Marice, i ja sam imala bolove, i u prvoj i drugoj trudnoći, i to tako na početku. Nemoj se plasiti user posted image Sto ne uzmes Elevit uvece pre spavanja ako ti smeta preko dana?
Marijana, gde ides na uz?

< Poruku je uredio IvanaSK -- 24.4.2016 11:48:06 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 738
24.4.2016 12:02:09   
Maraj
Moram da mahnem mojoj marici user posted image

marice ja sam pila elevit posle rucka uz casu code i nije mi smetao. I sada ga pijem zbog dojenja. Jedino sto muslim he da mi povecava apetit , mucnine nisam imala. Pijes li ga uz obrok

Direktna veza do poruke: 739
24.4.2016 12:08:41   
marijana22
BM ja sam imala krvarenje dva puta u ovoj trudnoći. Prvi put u 7. nedelji, ležala 4-5 dana sve se smirilo, ja se opet forsirala i prokrvarim posle nedelju dana, pa onda opet ležanje. Idi obavezno danas kod dežunog gin. i vidi ako može neko da ti pomogne bar 2-3 dana oko deteta dok se sve ne smiri

Ivana idem u Gradsku

Direktna veza do poruke: 740
24.4.2016 12:11:31   
IvanaSK RR
Kada imas zakazano?

Direktna veza do poruke: 741
24.4.2016 12:37:36   
marijana22
pola 10. Jel i ti ideš sutra?

Direktna veza do poruke: 742
24.4.2016 12:40:22   
IvanaSK RR
Daaaa, verovatno cu i tebe docekati :)
Samo se jos uvek dvoumim u koliko sati da budem tamo.

Direktna veza do poruke: 743
24.4.2016 12:45:35   
Doroty
Ćao stomačići!!
Vreme jeste šugavo, al' ja iskoristih malo , pa sam prošetala i po kiši.
Vidim nekima se približio termin, ja jedva čekam da se porodim, nisam od onih što su opuštene u trudnoći i stvarno uživaju.
Buba marice, ja sam krvarila u ovoj trudnoći 5-6 nedelja, dr mi dao 3 progesterona ( injekcije ) na 7 dana i prestalo je. Naravno morala sam da mirujem. Nije bilo pravo krvarenje, već braon. Meni je zbog godina rekao da je to normalno, jer u mojim godinama je progestreon nizak.
Obavezno se javni lekaru, ne mora ništa da bude opasno, ali ipak oni znaju šta da se radi

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

Direktna veza do poruke: 744
24.4.2016 12:55:02   
nikiteki
Doroty kako si? Nema te odavno, bas sam se pitala sta je sa tobom, jesi li dobro?

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 745
24.4.2016 13:00:04   
pngpme
Ja sutra idem na pregled, jedva čekam! Nisam bila 5 nedelja, čini mi se kao vječnost... Nadam se da ima preko kilogram, trebalo bi već...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 746
24.4.2016 13:02:44   
IvanaSK RR
Znači, sutra treba ovde da predamo izveštaj ti, Marijana i ja :)

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 747
24.4.2016 13:08:57   
pngpme
E pa super! Jedva čekam, 24, 28 i 34 nedelje :). Šta Marijana nosi? Možda idu tri djevojčice na pregled ako je i kod nje user posted image .
Ti si nešto imala problema sa zakazivanjem pregleda, ako se dobro sjećam... Još 6 nedelja je ostalo, čovječe...

Direktna veza do poruke: 748
24.4.2016 13:23:49   
IvanaSK RR
Ja nisam ni zakazala, idem pa cu cekati da me primi user posted image
Sta da radim.... Ako ne uspem kod nje, tj ako me ne bude primila, moram resavati drugog lekara. Da vidim sta ce biti za porodjaj, da li ce biti carski ili ne...

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 749
24.4.2016 13:25:42   
pngpme
A šta bi ti željela ako budeš mogla da biraš? Sjećam se da je prvi put bio carski...

Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here