|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
25.3.2012 16:13:25   
smeskicTB
i ja volim jako ovu temu! preslatke su stvarcice..i jos vise vasa radost! uzivajteeeee! tako treba!

moj savet je..iz sopstvenog iskustva: nasjvise nam prijaju i najvise nosimo zeke. pamucne..i to one koji se kopacaju od nogice do vrata...ispod nosimo bodice..i to najvise na raskopcavanje..i uzivancija!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 951
26.3.2012 0:28:08   
Bebilina
Kao divne stvarcice! Tako je sve slatko kad je minijaturno, istopis se gledajuciuser posted image
IZVORNA PORUKA: madre

bebilina, sve boje osim plave i roze ti dolaze u obzir, ne mora biti neutralnauser posted image
zelena, zuta, narandzasta, braon... sve te boje nose i decaci i devojciceuser posted image
nesto u tim bojama, recimo na prugice i nema greskeuser posted image

Madre jeste to za boje, al ja hocu bas kompletice na kojima se vidi da su za decaka ili devojcicu po modelu, ne po boji. Recimo za batu neke smekerske tregerasice ili pantalonice, neki funky bodic ili duks/kosuljica.
Za seku bih verovatno nesto bas za devojcice, ali ima toliko izbora da ne mogu da odlucim. Sad je vec letnja kolekcija vani a juna-jula ce izaci i jesenja tako da cu imati bas izbor.
Sto se ostale garderobice tice mi imamo strasno puno stvari od male jer em sto smo mi kupili neutralno, em je poklona stiglo za dve bebe. Nesto sam i dala, ali ono sto nam je bilo najlepse i najkvalitetnije jos imamo. Cekam da zavrsim sa poslom pa da raspakujem, operem i rasporedim. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 952
26.3.2012 12:54:28   
soni
user posted image kakve slatke stvarcice.....

mm je bio na putu pre neki dan i kupio 10 bodica i zeku stramplice user posted image ..ja jos uvek nista

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 953
26.3.2012 13:07:01   
bubulence
covece, gledam i citam ovu temu i ne mogu da docekam da budem ponovo trudna user posted image , to mi je bio najlepsi deo trudnoce... kupovina garderobice i svega ostalog za bebe... ja sam stvarno kupila brdo stvari i nije mi zao jer sam je presvlacila 10 puta na dan i uzivala u tome... vel smo uzimali od 56 do 68... zavisi i od modela... ima stvari koje nije obukla ali su to uglavnom stvari koje je dobijala. npr neko se napravi pametan pa joj kupi kao malo vece odelce jer zna da ce svi kupovati malo pa onda ispadne da dobije letnje odelce za uzrast od 6 meseci a ona je toliko meseci imala u januaru...
a i nije dobila puno garderobe, uglavnom je dobijala novac, igracke i cebadi (imamo 11 cebica user posted image )...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 954
26.3.2012 18:51:26   
malenac76
sve mi je premedenoooo user posted image   i mi smo u subotu bili u shopingu i evo sta smo sve kupili user posted image  velicine su 56, 62 i 68 user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ovaj zimski skafander nisam mogla da odolim da kupim posto je na snizenju 70% tako da je kostao 12Eura user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 955
26.3.2012 19:01:37   
crazymama
sve je preslatko, pogotovo sto nije plavo :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 956
26.3.2012 19:12:50   
malenac76
CM birkala sam unisex user posted image  posto ne znamo spol jos uvijek ...ali svakako su mi ljepsi ovi krem, zuckasti tonovi... nije bio veliki izbor ovih manjih velicina ali snasli smo se pa cemo jos pomalo kupovati kako na sta naletim user posted image  bas je uzivanje kupovati za bebicu user posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 957
26.3.2012 21:37:35   
marijana22
Malenac sve je divnouser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 958
26.3.2012 22:26:43   
slavica.
malenac preslatko je sve! user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 959
27.3.2012 20:58:54   
smeskicTB
malenkicccc uziiivaj! mnogo mi je drago sto uzivas sa bebicom u trudnoci...u svemuuuu! zaista je prelepo biti trudan! ja bih opetuser posted image mm se ljuti kada me cuje..pogotovo sto se bas borimo na svim frontovima..

izabrala si medene i vrlo prakticne stvarcice. kao sto si procitala-moj trenutno omiljeni deo garderobe su pamucne zeke i to ove na kopcanje..tako je S udobno, tako lako za svlacenje, prepovijanje..ma divnoo!

ja S oblacim sve bojeee....oni su bebeeeee i bas mi je zadovoljstvo da je u bodicima, zekama, da ne bude kao star mali.

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 960
27.3.2012 21:15:29   
New Mom
crazy, predivno! Minja će da se modira pravo!user posted image

Sanchy, jako mi se sviđa. Liči na stvari koje smo kupili KL za izlazak (isto u C&A, samo pre 2 godine).

malenac, sjajno! I vi ste se navadili na Born 2012.user posted image I mi imamo.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 961
28.3.2012 1:06:19   
madre
malenac, bas su vam lepe stvarciceuser posted image i malene... kad ih vividim prosto da pozelim jos jednu bebuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 962
28.3.2012 11:32:08   
bea83
malenac, divneee stvarčice i divne bojeuser posted image i ja Vikiju najčešće oblačim krem, žuto i slično, meni su bebe divne u tim bojama, kao neke mediceuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 963
28.3.2012 11:33:10   
anirez
malenac preslatkoooo!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 964
5.4.2012 14:03:23   
slavica.
Zenske,htedoh da vas pitam za benkice,posto sam cula da su one prakticnije dok ne otpadne pupak,a kad otpadne,bolji su bodici. Pa sta vi kazete? I koliko bi mi benkica trebalo,i da li je bolje da uzmem duzih,ili kratkih rukava,s obzirom da mi je termin pocetkom juna? Ja sam do sada uzela dve duzih,ali mi nije problem da uzmem jos koju,ali ne znam da li ce mi trebati,jer ne verujem da cemo ih posle i nositi....

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 965
5.4.2012 14:18:30   
minna
Mislim da pupku ne smeta ni bodic jer je on previjen dok ne otpadne, mozda je prakticnije u smislu da ces da zavirujes u pupak pa da ne otkopcavas bodiuser posted image ali u sv sl neces non stop da otvaras
A inace su prakticniji bodici, narocito oni na preklop, sto ne idu preko glave... mada sam ja koristila i benkice, cini mi se da ih mame nesto ne vole, ali meni su bile skroz ok, al nisam uzela vise od 4 kom, 2 sa kratkim 2 sa dugim rukavima

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 966
5.4.2012 17:07:06   
Sashica82
Meni su benkice bile katastrofa, i pre otpadanja pupka i posle. Bodići na preklop su zakon. Nama su se benkice non stop izvlačile a važno je da bebin stomačić bude uvek pokriven.

A što se tiče bodija i pupka, ne sećam se da je nama bodi smetao.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 967
5.4.2012 21:58:40   
Anoniman
Mi nismo i necemo koristiti benkice , pupak s benkicama nema neke narocite veze

(odgovor članu Sashica82)
  Direktna veza do poruke: 968
15.4.2012 18:56:37   
soni
ajde kacite jos slicicauser posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 969
15.4.2012 19:48:25   
slavica.
Soni,tvoja zelja je za mene zapovest user posted image
sad sam se cula sa zaovom,pa mi je poslala par linkova stvarcica koje nam je kupila
http://www.walmart.com/ip/Child-of-Mine-by-Carter-s-Newborn-Boys-3-Piece-Handsome-Set/17794479
http://www.walmart.com/ip/Child-of-Mine-by-Carter-s-Newborn-Baby-Duck-Sleep-n-Play/17794409
http://www.walmart.com/ip/Disney-Newborn-Boys-2-Piece-Mickey-Tee-and-Plaid-Short-Set/19898543
ps sad ce me zadaviti,ali opet sam zaboravila kako se pravi lep link,moracu sad da pogledam user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 970
15.4.2012 21:19:19   
cockic
ja zad maloj dok je ovakvo vreme obucem bodic sa kratkim rukavima
pa onda preko benkicu.one su sve tanke.
za malog mislim da sam samo benkice bez bodica rodjen je krajem aprila
pa je vec bilo toplo.

a da su bezveze jesu ja najvise volim bodice svejedno da li su preko glave
ili sastrane,mada za tek rodjene bebane bolji je sastrane.

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 971
16.4.2012 11:21:06   
marijana22
Slavice lepe su stvarcice
user posted image user posted image user posted image

i jeftine........

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 972
16.4.2012 12:31:45   
slavica.
Da...to je jeftino i za nase uslove,a ne naspram njihovih plata koje su daleko vece nego nase (moja zaova ima oko 4000 $),i uopste sve stvari su kod njih mnogo jeftinije. A kod nas-godina beba,a verujem da na zalost ima puno njih koji ne mogu da plate i neke preglede koji se ne rade u drzavnim d.z.... Mi imamo srece da imamo ko da nam salje,da nemamo,i nama bi bilo jako tesko da sve to obezbedimo i isfinansiramo... A naravno da svako zeli svom detetu lepe i kvalitetne stvari....

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 973
16.4.2012 12:34:59   
Anoniman
Bas su slatke stvarcice Slavice user posted image

(odgovor članu slavica.)
  Direktna veza do poruke: 974
16.4.2012 17:40:55   
Bebilina
Trudnice preslatka je garderobica user posted image
Ni mi nismo kristili benkice... Oduvek bodice, samo mi je zao bilo sto smo morali da ih batalimo sa odvikavanjem od pelena... Jako su prakticni i lepo ususkaju dete. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here