|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
21.3.2012 14:41:48   
New Mom
Jao, slavice, fantazija!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 926
21.3.2012 14:43:04   
minna
Slavice sve je diiiivno. Ali patikice i sandalice su preslatkeuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 927
21.3.2012 14:43:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: slavica.

Nama je najveci deo kupila sestra mm,i i dalje ne prestaje da kupuje! Pokusavam da joj objasnim da nema potrebe,jer nece stici sve ni da nosi,i onda ce mi posle biti zao... A ona kaze da posto nece sigurno doci u njegovih prvih godinu dana,a mozda i duze,na taj nacin umiruje i sebe,i zeli da mu priusti apsolutno sve sto moze. E sad...razumem ja i nju,i da se razumemo,ja volim da moje dete ima svasta,ali ne treba preterivati, za nekim stvarima i nema potrebe! A sigurno da cemo nesto i dobiti,a i ja zelim da ja svom detetu nesto kupim :)

Divne su vam stvarčice. A evo i jednog praktičnog saveta: ako tetka želi da umiri svoju savest kupovinom, samo je usmerite da sad kupuje za broj do 2 veće i za jesenje zimsku sezonu. Tako će njena savest biti mirna, vi nećete ostavljati neobučenu garderobu i bićete pokriveni za godinu dana, umesto da imate za 3 meseca za troje dece.

(odgovor članu slavica.)
  Direktna veza do poruke: 928
21.3.2012 14:44:30   
Anoniman
Ti jednodelni ne-znam-kako-se-zovu su meni najzgodnija stvar na svetu koja postoji. U dvodelnima su im večito majce pod pazuhom, mame to naravno nervira i ko god da uzme bebu mama stalno stoji pored i povlači majcu dole. Tregerke su mi takođe bile nepraktiče, uvek tregeri spadnu. 

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 929
21.3.2012 16:53:33   
crazymama
i ja sam konacno kupila prvi garderobicu za nasu Minju, ovo je za izlazak iz porodilista... ostalo sve nasledjujemo od moje sestricine, nema potrebe da kupujem bilo sta, osim pelena :)

velicina je 56...

user posted image

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 930
21.3.2012 17:00:40   
Sanchy
Slatkouser posted image ...meni nesto svi sugerisu 62 velicinu,pa ne znam da ne bude prevelikouser posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 931
21.3.2012 17:04:24   
crazymama
ovo uopste nije minijaturno, ja mislim da bebi od 3500-4000gr sasvim odgovara 56!

nije neki izbor, ja sam htela crveno nesto da joj uzmem, ali bebece stvari su sve bele, roze, bele sa roze i slicno :)))

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 932
21.3.2012 17:11:07   
Anoniman
CM, divan van je kompletić! user posted image

Sanchy, ako ti beba nije nešto specijalno krupna možeš da kupiš par stvarčica 56 za početak. Moja je bila sitna i rođena malo ranije pa smo nosili prvo 50, 56 nam bilo ogromno. Moja mama joj kupila kompletić 56 za izlazak iz porodilišta sve joj visilo i nosila ga do puna 2 meseca a možda i duže.

Direktna veza do poruke: 933
21.3.2012 17:13:29   
Sanchy
Crvene stvarcice si imala u Delti,prizemlje...ne mogu da se setim kako se zove radnjica..i to bas lepih ,ja gledala za bratanicu pre nedelju dana odprilike a i inace se lepim za stvari za devojcice i ako nosim decakauser posted image ,ne znam sladje su mi...user posted image

Direktna veza do poruke: 934
21.3.2012 17:15:08   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: gae_gr

CM, divan van je kompletić! user posted image

Sanchy, ako ti beba nije nešto specijalno krupna možeš da kupiš par stvarčica 56 za početak. Moja je bila sitna i rođena malo ranije pa smo nosili prvo 50, 56 nam bilo ogromno. Moja mama joj kupila kompletić 56 za izlazak iz porodilišta sve joj visilo i nosila ga do puna 2 meseca a možda i duže.

Videcemo,za sada je tacno koliko treba za nedelju u kojoj sam,znaci ni krupna ni sitna...to cu verovatno saznati negde u trideset i nekoj nedelji predpostavljam...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 935
21.3.2012 17:16:49   
anirez
Sve je naprosto preslatko, nemogu nista da izdvojim, mozda malo vise letim na ovo rozo jer volim curice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 936
21.3.2012 21:23:58   
marijana22
CM bas je lepo sve,a posebno mi se svidja prekrivac. Ne smem da pitamgde si kupila, bankrotiracu.

I ja kao i Sanchy volim da gledam stvari za devojcice. Svuda za devojcice imaju lepsi user posted image izbor

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 937
22.3.2012 14:52:14   
crazymama

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Crvene stvarcice si imala u Delti,prizemlje...

uh, znam da tamo i u uscu imaju sve i svasta, ali gledala sam da ne idem na drugi kraj grada da kupujem, jer nisam stanju da se toliko cimam... a i ovo sve sa slike + dva para carapica sam platila 3000din, a u delti i uscu tesko da bih prosla tako povoljno :)

Curt Cobain

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 938
23.3.2012 19:30:36   
Sanchy
C&A se otvorio u Uscu..ne znam da li je ovde na nekoj drugoj temi bilo price o tome...popust 20% mislim do nedelje na sve ...radnja je ogromna i svasta ima a za bebiceuser posted image ...

Direktna veza do poruke: 939
23.3.2012 19:35:08   
Anoniman
cm , bas je leeepoo user posted image
sanchy , bila sam ali cu otici ponovo kad prodje ona euforija , mozda za dve tri nedelje pa cu natenane da pregledam sve user posted image

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 940
23.3.2012 19:45:23   
Sanchy
user posted image ovo sam danas kupila u C&A...sve za 1400.00 ja mislim da je to ok cena ,nije bila tolika guzva ali je ocekujem preko vikenda ...i ni mi nismo uspeli sve da obidjemo i vidimo radnja je ogromna....

< Poruku je uredio Sanchy -- 23.3.2012 19:47:02 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 941
23.3.2012 19:47:17   
Anoniman
jesi to tamo uzela ? bas je slatko user posted image

sad videh da si napisala i bas je jeftino !

< Poruku je uredio ribizla -- 23.3.2012 19:48:04 >

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 942
23.3.2012 19:52:54   
Sanchy
Tamo,tamo...i ja mislim da nije skupo...ima i komletica i bodica i kapica ma svega ali dok smo stigli do bebecih stvari mi vec nama odvojili svastauser posted image ..sledeci put idem direktno u taj deo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
23.3.2012 20:07:46   
crazymama
sanchy, preslatko je...

Curt Cobain

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 944
23.3.2012 20:14:06   
Sanchy
Hvala,ima svasta i za devojcice gde sam se ja prvo zalepila naravnouser posted image ...i stvarno pristojne cene i bez ovog popusta od 20%...

Direktna veza do poruke: 945
23.3.2012 21:14:11   
crazymama
ima dana, nisam sposobna za soping vise... :(

Curt Cobain

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 946
23.3.2012 21:16:44   
Sanchy
Priblizilo seuser posted image ...

Direktna veza do poruke: 947
23.3.2012 21:23:25   
crazymama
i jeste i nije... do punog termina jos 4 nedelje... a moze biti i za nedelju dve, videcemo... jedva cekam!
sutra idemo da napravimo rezervaciju opreme u aksi i onda nam preostaje samo da cekamo :)

Curt Cobain

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 948
23.3.2012 22:19:56   
Sanchy
Pa mislim u odnosu na mene tebi se priblizilouser posted image ...meni je termin 5 jula ali posto idem na carski onda 1 jul,osim ako se ne desi nesto ne predvidjeno a nadam se da nece...bili smo i u Aksi pre neki dan i oni imaju svasta lepo i za decake i za devojciceuser posted image ...

Direktna veza do poruke: 949
24.3.2012 22:51:12   
Azra_
Jao...kako volim ovu temu. Setim se koliko sam se ja radovala za prve bebine stvarcice, koliko sam uzivala u tome. Iskoristite slobodno vreme i birajte stvarcice, posle ne bude bas puno vremena za soping, bar ne u prvo vreme.

A brojevi stvarcica su cudo. Mi imamo npr pantalonice HM br.50 koje jos uvek nosimo, a nismo sitni. Rodjen sa 3550 i 62. HM stvarcie je nosio bas po PS-u. Kako pise, tako. 50 od 0-1mes. 56 od 1-2mes...i generalno sve te stvarcie iz inostranstva su po propisu, a ove nase...ma strasno. Jedne pantalone 68 vec omalele, a drugi model 62 velike. Isti proizvodjac, dva ista broja, razlicit model, pa se i ti brojevi razlikuju.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here