|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
1.3.2012 21:26:09   
marijana22
Hvala devojkeuser posted image

Jeco kupila sam ih u butiku na N. Beogradu u Pohorskoj gde prodaju jungle svarcice.

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 901
1.3.2012 21:32:28   
Jeca.V
Hvala Marijance,tako sam i mislila jer sam vec citala ovde da su devojke tamo kupovale,samo neznam kad cu tamo da stignem!user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 902
1.3.2012 21:39:25   
marijana22
Isplaniras jedan dan da odes do one veeeeelike akse tamo, pa onda produzis i do butika.

Inace pakovanje od 3 pelene je oko 55o din.

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 903
2.3.2012 17:42:28   
Jeca.V
Moracu da se iskombinujem nekakouser posted image Nego zaboravih da ti kazem za odelce za iznosenje,mozda da poneses jedan bodic bez rukava cisto kao potkosulju.

Direktna veza do poruke: 904
2.3.2012 17:47:31   
slavica.
Marijana,ja bih na tvom mestu mozda pitala te sestre koje ti drze casove u skolici,verujem da one znaju kako je najbolje. Ja jos uvek nemam iskustva,pa ti ne mogu pomoci :)

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 905
2.3.2012 18:20:46   
marijana22
E da to sa bodicem bez rukava je dobra ideja...................

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 906
4.3.2012 11:46:00   
soni
kakve slatke stvarcice.....user posted image ...jedva cekam user posted image

ja za moju bebanu jos nista nisam kupila, samo razgledam...

molila bih ako mozete malo vise o velicinama.
.. user posted image ... koju ste velicinu uzele kada ste bebu iznosile iz bolnice i u tih prvih par nedelja...
malo obuke za nas neupucene user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 907
4.3.2012 12:15:27   
Anoniman
Soni, to najviše zavisi od toga koliku bebu nosiš. Moja je bila jako sitna, izašla iz bolnice sa 2500g i 56 smo dugo nosili. U isto vreme u Frontu rođena beba od 6050gr, njoj je 56 i tad bilo malo. Za standardnu bebu 3500-4000g ja bih krenula sa par stvarčica 56 i većinu 62. Ali procena težine bebe na uz, iako uvek jako neprecizna je ipak dobra vodilja da znaš približno šta da očekuješ i kako da se pripremiš.

I ono što je najvažnije, niko nije uspeo sve da potrefi iiz prve, a ni iz druge i treće, uvek ama uvek se nađe po nešto što beba ne stigne ni jednom da obuče.

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 908
4.3.2012 22:10:28   
Bebilina
Mi smo jos mali user posted image ali imamo plan za izlazak iz porodilista user posted image koji smo morali da smislimo posto ne znamo ko nam stize.
Za stariju seku je isto bilo, ali smo tada kupili dve neutralne varijante iz iste kolekcije u beloj boji sa zelenim detaljima. Jedno odelce je bilo plisano, drugo pamucno pa je zavisilo od vremena koje cemo.
E sad ja ne zelim da bude neutralno. Zato cu par nedelja pred termin da kupim dva odelca- za batu i za seku, ali necu da ih raspakujem. To ce onaj ko bude bio kuci sa malom kad javimo pol user posted image E onda u masinu na 1h, u susilicu na jos manje, peglanje i spremno za pokret. user posted image

Soni moja je curica imala 3.5kg i nosila je par nedelja vel 56 (newborn) pa onda 62. Ne secam se cega smo koliko imali...

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 909
4.3.2012 22:19:48   
madre
bebilina, sve boje osim plave i roze ti dolaze u obzir, ne mora biti neutralnauser posted image
zelena, zuta, narandzasta, braon... sve te boje nose i decaci i devojciceuser posted image
nesto u tim bojama, recimo na prugice i nema greskeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 910
4.3.2012 22:23:35   
madre
soni, ja sam imala mozda 2 kompletica br. 56 (u jednom od njih sam ga i iznela iz porodilista), a sve ostalo 62user posted image to jeste veliko, ali br. 56 se bas kratko nosi.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 911
4.3.2012 22:27:49   
Anoniman
Luka je nosio dugo 56, bilo mu je dugo veliko, a Marko je nosio 50, čak i to mu je par nedelja bilo veliko, onda mu je neko vreme bilo taman, pa smo prešli na 56...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 912
4.3.2012 22:33:10   
Anoniman
Tash, aj da čujem još nekog sem nas da je nosio 50. 56 smo nosili do puna 2 meseca. Već sam pomislila da sam rodila najmanju bebu u istoriji portala. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 913
4.3.2012 22:42:03   
marijana22

IZVORNA PORUKA: soni

molila bih ako mozete malo vise o velicinama.
.. user posted image ... koju ste velicinu uzele kada ste bebu iznosile iz bolnice i u tih prvih par nedelja...
malo obuke za nas neupucene user posted image

Soni imas temu o velicini garderobe http://www.ringeraja.rs/forum/Veli%C4%8Dina_bebine_garderobice_za_porodili%C5%A1te/m_13595/tm.htm

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 914
4.3.2012 23:08:59   
Druid
Mi smo za izlazak bili spremili odelce 56 i to je bebi bilo veliko. Taman tek sa nekih mesec dana. 

Direktna veza do poruke: 915
6.3.2012 10:17:11   
crazymama
stigle prve zezalice za moju devojcicu, narucene iz H&M-a

user posted image

za carapice sam se zeznula, jer su termo, a ona ce se roditi tek krajem aprila :), ali nema veze, jako su slatke!

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Druid)
Direktna veza do poruke: 916
6.3.2012 10:42:06   
marijana22
CM bas su slatke, mozda bude hladnih dana u aprilu/maju pa kad izadjes u setnju imace lepe carapice. Jel si porucila preko fb bese ili je neko isao pa ti doneo?

Jedva cekam da se otvori C&A u uscu, pa da biram

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 917
6.3.2012 10:50:55   
New Mom
Predivno CM!user posted image
I sam to gledala, ali sam na kraju kupila samo one portikle Born 2012.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 918
6.3.2012 10:52:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Tash, aj da čujem još nekog sem nas da je nosio 50. 56 smo nosili do puna 2 meseca. Već sam pomislila da sam rodila najmanju bebu u istoriji portala. user posted image

Isto. I sa tih 2 meseca je i dalje mogao da ih nosi, bili su taman, samo što su mu se zacrvenela jajca user posted image , ali rukavi su bili ok. Kada sam uzela 62, plivao je u njima, ali jajca više nisu bila crvena.

IZVORNA PORUKA: Druid

Mi smo za izlazak bili spremili odelce 56 i to je bebi bilo veliko. Taman tek sa nekih mesec dana. 

Eto, gae, ima još naših slučajeva. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 919
6.3.2012 11:46:54   
crazymama
ovo sam narucila preko FB-a od neke svercerke, ali necu vise, jer me odrala!
na carapicama je cena 3.95eur za OBA para, a dude dve su oko 7eur, ona je meni sve naplatila 1800din + 300din postarina... planiram da idem do segedina ovih dana, neki od narednih vikenda, samo da budem sposobna :)))

a sta je C & A?

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 920
6.3.2012 12:44:37   
marijana22
E uzas je koliko nas deru!!!user posted image (Jel ste bile da potpisete peticiju?)
Nekoliko puta sam gledala stvari na netu, svide mi se bas. Kad odem da pogledam uvek se razocaram. Izgledaju one isto ali bude gori materijal (odonog sto sam ja zamisljala).

C&A je robna marka, kao H&M, imaju svasta nesto po vrlo pristupacnim cenama. Svi koji idu u Madjarsku kupuju u H&M i C&A. AKo budes isla obidji oba i naravno meni omiljenu IKEA-u.

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 921
21.3.2012 13:45:34   
slavica.
Dobili smo jos stvarcica za naseg malog frajera user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 922
21.3.2012 14:03:53   
marijana22
Slavice preslatke su stvariuser posted image . Neke su slicne kao nase....... Ja vise ne smem da kupujem, nakupovala sam gomilu + mi drugarica obecala da uzmem od njenog malog sta mi se svidi......... Jos malo necu imati gde da stavljam stvari

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 923
21.3.2012 14:37:29   
slavica.
Nama je najveci deo kupila sestra mm,i i dalje ne prestaje da kupuje! Pokusavam da joj objasnim da nema potrebe,jer nece stici sve ni da nosi,i onda ce mi posle biti zao... A ona kaze da posto nece sigurno doci u njegovih prvih godinu dana,a mozda i duze,na taj nacin umiruje i sebe,i zeli da mu priusti apsolutno sve sto moze. E sad...razumem ja i nju,i da se razumemo,ja volim da moje dete ima svasta,ali ne treba preterivati, za nekim stvarima i nema potrebe! A sigurno da cemo nesto i dobiti,a i ja zelim da ja svom detetu nesto kupim :)

Direktna veza do poruke: 924
21.3.2012 14:39:12   
Anoniman
slavice, sve je preslatko! 

(odgovor članu slavica.)
  Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here