Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 14:41:48
|
|
|
|
New Mom
|
Jao, slavice, fantazija!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 14:43:04
|
|
|
|
minna
|
Slavice sve je diiiivno. Ali patikice i sandalice su preslatke
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 14:43:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: slavica. Nama je najveci deo kupila sestra mm,i i dalje ne prestaje da kupuje! Pokusavam da joj objasnim da nema potrebe,jer nece stici sve ni da nosi,i onda ce mi posle biti zao... A ona kaze da posto nece sigurno doci u njegovih prvih godinu dana,a mozda i duze,na taj nacin umiruje i sebe,i zeli da mu priusti apsolutno sve sto moze. E sad...razumem ja i nju,i da se razumemo,ja volim da moje dete ima svasta,ali ne treba preterivati, za nekim stvarima i nema potrebe! A sigurno da cemo nesto i dobiti,a i ja zelim da ja svom detetu nesto kupim :) Divne su vam stvarčice. A evo i jednog praktičnog saveta: ako tetka želi da umiri svoju savest kupovinom, samo je usmerite da sad kupuje za broj do 2 veće i za jesenje zimsku sezonu. Tako će njena savest biti mirna, vi nećete ostavljati neobučenu garderobu i bićete pokriveni za godinu dana, umesto da imate za 3 meseca za troje dece.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 14:44:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti jednodelni ne-znam-kako-se-zovu su meni najzgodnija stvar na svetu koja postoji. U dvodelnima su im večito majce pod pazuhom, mame to naravno nervira i ko god da uzme bebu mama stalno stoji pored i povlači majcu dole. Tregerke su mi takođe bile nepraktiče, uvek tregeri spadnu.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 16:53:33
|
|
|
|
crazymama
|
i ja sam konacno kupila prvi garderobicu za nasu Minju, ovo je za izlazak iz porodilista... ostalo sve nasledjujemo od moje sestricine, nema potrebe da kupujem bilo sta, osim pelena :) velicina je 56...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 17:00:40
|
|
|
|
Sanchy
|
Slatko ...meni nesto svi sugerisu 62 velicinu,pa ne znam da ne bude preveliko
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 17:04:24
|
|
|
|
crazymama
|
ovo uopste nije minijaturno, ja mislim da bebi od 3500-4000gr sasvim odgovara 56! nije neki izbor, ja sam htela crveno nesto da joj uzmem, ali bebece stvari su sve bele, roze, bele sa roze i slicno :)))
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 17:11:07
|
|
|
|
Anoniman
|
CM, divan van je kompletić! Sanchy, ako ti beba nije nešto specijalno krupna možeš da kupiš par stvarčica 56 za početak. Moja je bila sitna i rođena malo ranije pa smo nosili prvo 50, 56 nam bilo ogromno. Moja mama joj kupila kompletić 56 za izlazak iz porodilišta sve joj visilo i nosila ga do puna 2 meseca a možda i duže.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 17:13:29
|
|
|
|
Sanchy
|
Crvene stvarcice si imala u Delti,prizemlje...ne mogu da se setim kako se zove radnjica..i to bas lepih ,ja gledala za bratanicu pre nedelju dana odprilike a i inace se lepim za stvari za devojcice i ako nosim decaka ,ne znam sladje su mi...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 17:15:08
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr CM, divan van je kompletić! Sanchy, ako ti beba nije nešto specijalno krupna možeš da kupiš par stvarčica 56 za početak. Moja je bila sitna i rođena malo ranije pa smo nosili prvo 50, 56 nam bilo ogromno. Moja mama joj kupila kompletić 56 za izlazak iz porodilišta sve joj visilo i nosila ga do puna 2 meseca a možda i duže. Videcemo,za sada je tacno koliko treba za nedelju u kojoj sam,znaci ni krupna ni sitna...to cu verovatno saznati negde u trideset i nekoj nedelji predpostavljam...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 17:16:49
|
|
|
|
anirez
|
Sve je naprosto preslatko, nemogu nista da izdvojim, mozda malo vise letim na ovo rozo jer volim curice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 21.3.2012 21:23:58
|
|
|
|
marijana22
|
CM bas je lepo sve,a posebno mi se svidja prekrivac. Ne smem da pitamgde si kupila, bankrotiracu. I ja kao i Sanchy volim da gledam stvari za devojcice. Svuda za devojcice imaju lepsi izbor
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.3.2012 14:52:14
|
|
|
|
crazymama
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Crvene stvarcice si imala u Delti,prizemlje... uh, znam da tamo i u uscu imaju sve i svasta, ali gledala sam da ne idem na drugi kraj grada da kupujem, jer nisam stanju da se toliko cimam... a i ovo sve sa slike + dva para carapica sam platila 3000din, a u delti i uscu tesko da bih prosla tako povoljno :)
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 19:30:36
|
|
|
|
Sanchy
|
C&A se otvorio u Uscu..ne znam da li je ovde na nekoj drugoj temi bilo price o tome...popust 20% mislim do nedelje na sve ...radnja je ogromna i svasta ima a za bebice ...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 19:35:08
|
|
|
|
Anoniman
|
cm , bas je leeepoo sanchy , bila sam ali cu otici ponovo kad prodje ona euforija , mozda za dve tri nedelje pa cu natenane da pregledam sve
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 19:45:23
|
|
|
|
Sanchy
|
ovo sam danas kupila u C&A...sve za 1400.00 ja mislim da je to ok cena ,nije bila tolika guzva ali je ocekujem preko vikenda ...i ni mi nismo uspeli sve da obidjemo i vidimo radnja je ogromna....
< Poruku je uredio Sanchy -- 23.3.2012 19:47:02 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 19:47:17
|
|
|
|
Anoniman
|
jesi to tamo uzela ? bas je slatko sad videh da si napisala i bas je jeftino !
< Poruku je uredio ribizla -- 23.3.2012 19:48:04 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 19:52:54
|
|
|
|
Sanchy
|
Tamo,tamo...i ja mislim da nije skupo...ima i komletica i bodica i kapica ma svega ali dok smo stigli do bebecih stvari mi vec nama odvojili svasta ..sledeci put idem direktno u taj deo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 20:07:46
|
|
|
|
crazymama
|
sanchy, preslatko je...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 20:14:06
|
|
|
|
Sanchy
|
Hvala,ima svasta i za devojcice gde sam se ja prvo zalepila naravno ...i stvarno pristojne cene i bez ovog popusta od 20%...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 21:14:11
|
|
|
|
crazymama
|
ima dana, nisam sposobna za soping vise... :(
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 21:16:44
|
|
|
|
Sanchy
|
Priblizilo se ...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 21:23:25
|
|
|
|
crazymama
|
i jeste i nije... do punog termina jos 4 nedelje... a moze biti i za nedelju dve, videcemo... jedva cekam! sutra idemo da napravimo rezervaciju opreme u aksi i onda nam preostaje samo da cekamo :)
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.3.2012 22:19:56
|
|
|
|
Sanchy
|
Pa mislim u odnosu na mene tebi se priblizilo ...meni je termin 5 jula ali posto idem na carski onda 1 jul,osim ako se ne desi nesto ne predvidjeno a nadam se da nece...bili smo i u Aksi pre neki dan i oni imaju svasta lepo i za decake i za devojcice ...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.3.2012 22:51:12
|
|
|
|
Azra_
|
Jao...kako volim ovu temu. Setim se koliko sam se ja radovala za prve bebine stvarcice, koliko sam uzivala u tome. Iskoristite slobodno vreme i birajte stvarcice, posle ne bude bas puno vremena za soping, bar ne u prvo vreme. A brojevi stvarcica su cudo. Mi imamo npr pantalonice HM br.50 koje jos uvek nosimo, a nismo sitni. Rodjen sa 3550 i 62. HM stvarcie je nosio bas po PS-u. Kako pise, tako. 50 od 0-1mes. 56 od 1-2mes...i generalno sve te stvarcie iz inostranstva su po propisu, a ove nase...ma strasno. Jedne pantalone 68 vec omalele, a drugi model 62 velike. Isti proizvodjac, dva ista broja, razlicit model, pa se i ti brojevi razlikuju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?