pngpme -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (26.3.2016 11:41:46)
|
Mishu, nadam se da će sve biti u redu, ti si baš u sosu... A još mene tješiš... Bubi, idem odmah da nađem tu stranicu, vrijeme brzo teče, kasnije kad bude muka da imam kome da se obratim. Voci, vidiš, ti si baš baš željela ovu trudoću, kao i ja. Smatram da tu godine nisu važne jer sam ja sa mm već 6 godina i živimo odavno zajedno sticajem okolnosti, ali zbog fakulteta i njegovog posla baš smo vodili računa da se beba ne desi. Ja sam uvijek maštala o djeci i porodici i željela sam [sm=rozacrtici.gif] nenormalno. Moja sestra je sa 33 god.rodila prvu bebu zato što nije naišao niko adekvatan [sm=smiley1.gif], ali ona nije nikad bila majčinski tip i trudnoća i djeca joj nisu ni padali na pamet nikad do tad kad je eto došlo vrijeme da se o tome razmišlja. Ne kažem da se snašla ni dobro ni loše, ali drugačije je to kad ti nemaš ni neku želju, niti razmišljaš o bebama, ni ništa. Onda prihvataš situaciju onakvom kakva ona dolazi. Bebe se rađaju onda kad se kockice slože, nema potrebe da se opterećuješ godinama. Ja rađam relativno mlada, ali zato vidiš koliko krivih Drina još ispravljam i koliko tu ima nesigurnosti i svega. Dolazimo i do poente - čini mi se da pojačana želja i silno čitanje o svim mogućim temama vezanim za majčinstvo mogu čovjeka da izlude. Pretpostavljam da si i ti tu malo pretjerala i prije trudnoće i sada, pa silno iščekivanje kad će 12 nedelja, pa koji je pol, pa kad će 20 ned., pa ovo pa ono... Plus hormoni. Najbolje je ne razmišljati, čini mi se, eto.
|
|
|
|