Anoniman -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (25.3.2016 16:25:42)
|
Png[sm=smiley36.gif] zeno opusti se , rodices divno ali nervooooznoo dete ako nastavis tako da se nerviras, ja sam Unu rodila u 21 iiii volela sam sto sam trudna, ali brate samo sam plakala, i nervirala se za svasta, i dan danas je zivac Una[sm=smiley36.gif] Sa Norom sam zaista uzivala u trudnoci, rodila je 25-oj, osecam da sam sa njom zrelija, lakse se snalazim, ma sve mi je nekako lakse od kakao ih je 2. Una je vec velika, moze po nesto sama, slusa me, pomaze, ma kao da sam prvi put trudna bila, sve sam mogla sta sam htela, jedino mi je 9 mesec bio stresan zbog raznih tuznih dogadjaja na rr, htela sam samo sto pre da se porodim, da uzmem N u narucje, a sada da mi je ova pamet uzovala bih i u tom kraju! Unu sam dojila 19 meseci, N nije bila ljubitelj, i vise je volela flasicu, i iskreno da vam kazem, mada me neko i osudi, mnogo mi je lakse na flasici, nego dojenje, probala sam i jedno i drugo jeste dojenje zdravije, ali ovako se bar zna satnica jela, a ne visi dete svaki minut na (*)[sm=jezicek.gif] Tako da drage moje trudnicice, uzivajte, ovakav perido se ne ponavlja, svaki put bude drugacije, iiii poseban pozdrav za moje drugarice iz mog tromesecja Pipi, Voci i Marinicicu, a i zavas sve ostale[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|