vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (28.3.2016 19:33:37)
|
Hej devojke dobro vece. Bravo za Pipiku, recite joj da sutra imam kontrolu, da sa dr vidim sta cemo. Ona zena i dalje zeli prirodni, mene vise uvo boli. Po mojoj racunici ja sam tek prekosutra punih 38 nedelja, tako da ako do sl nedelje ne krene nista eto bebe 4.4. na cr. Ivana [sm=smiley31.gif] Anck, nosis jutarnji urin, nemoj se prati ujutru dole, pusti malo prvi mlaz, zadrzi, pa drugi uhvati u bocicu, ne moras puniti previse. Vodi racuna da rukama ne dotaknes ivicu bocice i poklopca zbog kontaminacije. Tvoja mama je u pravu, po pravilu idu dva jutra za redom, ali zasadjivanje po Levenstajn podlozi kada se sumnja na tuberkulozu urinarnog trakta, ali to u tvom slucaju naravno nije tako. Zato odnesi samo jedno jutro, ako je nalaz dobar stize za dva dana, ako neka bakterijica postoji stize za tri dana, sa antibiogramom, ispijes antibiotik i to je to. EMiceeee, ostale...Sokimoki sta je sa tobom. Jedva cekam da nam se Borica pridruzi, Marinchica pozdravlja, bas smo se istapirale, nema ni novih puno[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|