vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (29.3.2016 18:25:13)
|
Cao drugarice. Evo kakva je situacija. Prava sam kilavelja.' Sacekala sam sestru da zavrsi sa nastavom u skoli i krenula sa njom autom do gin. Osetila sam u autu, bol u donjem delu stomaka, kao grc,malo me je duze drzao, prestao je kada se parkirala, izasle iz auta, krenule prema odeljenju, ima tu 20 m da se ispesaci do zgrade, samo sam osetila u trenutku da je nesto iscurelo iz mene, ne mnogo,. ali dovoljno da mi se helanke natope, obukla sam siv, ona se tako uplasila, ja sam nastavila dalje. Otisla odmah do wc-a jer mi se piskilo, obavila sam to i videla da je to vodeno, bistro. Dr je dosla odmah i pregledala me, otvorena sam ceo 1 prst, razmeksana, skracena, ali napipala je cupice unutra, nema jasnih znakova da je pukao vodenjak, naime naprsao je negde visoko i da to tek krece da se sliva. Ja vam ne moogu opisati koliko sam bila zbunjena i uplasena u momentu, ali sam odlucila da se vratim kuci, jer nema jos uvek nikakvih drugih naznaka da se nesto desava. To je bio pregled i zakljucak. Eto.
|
|
|
|