Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 15:00:45
|
|
|
|
Sandricak
|
Ici ce muz licno, valjda ce uspeti sta... obicno je on taj saramantni koji uspeva takve stvari da odradi ... joooj, zenske ova kisa kod mene pada od sinoc, nikako da stane, bas nisam nesto raspolozena, kao i vreme sam, jedva cekam 4 da idem kucici, rucka imam za danas, tako da cu da rucam veceru, operem sudove i u krevet...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 15:08:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ovde pada kisa neprestano. Ja sam odspavala sat vremena. Pipi, nista ne kupuj sto ne moras. Eventualno, kupis ono sto ti treba prvih par dana. Posle ces lako dokupiti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 16:34:33
|
|
|
|
emicaa
|
0dem u wc da piskim,zavrsim i skontam da mi se opet piski,zavrsim i moram opet.odem do kuhinje nesto zavrsim ide T i kaze pikio sam kako je ona to rekla jedva sam stigla do kupatila i opet mislim da cu kupit pelene za odrasle cisto da mi se nadju,put do Doboja mi mogao potrajati dva dana ovako
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 16:47:16
|
|
|
|
marijana22
|
Emice miožda te je nešto "poteralo" trenutno. I meni tako danas, spremam se da krenem idem u wc, obuvam cipele, oblačim jaknu opet mi se ide ja sam završila danas sve i komisiju i dr., uzela doznake, kupila poklon za rodj. Još sam i deci kupila neke sitnice. Sledeću komisiju mi zakazali tek 08. juna jeeee Mrzim kišu, ne mogu da vodim decu naplje, a ne znam šta bi sada radili. Idem da gledam neke zanimljive ideje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 17:10:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, meni je tako stalno, naročito uveče kad legnem u krevet. Jos nisam izasla iz toaleta, opet mi se ide.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 19:19:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Sandricak ja iz nekog razloga mislim da je naša Anck išla da radi taj nalaz ili sam prolupala .....nisam sigurna Jesam bas je detaljan pregled bebirona. Meni je moj ginekolog ponudio ako zelim da idem , naravno pristala sam. Bas bas je detaljan pregled. Sandricak da nisi danas mozda postavila to pitanje na FB ? Inace maaalo mi je bolji dan, tj. prehlada me malo popustila ali se i dalje osecam kao prebijena macka. Dve noci nisam posteno spavala a preko dana ne mogu da zaspem ni minuta.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 19:25:58
|
|
|
|
pipi_coco
|
još nisam totalno prolupala jeeeiii
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 19:32:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisi nisi hvala bogu !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 19:40:18
|
|
|
|
vocicana
|
Da li ce nesto da me zaobidje pitam se samo. Sve je u redu naravno na uz, pregled nismo radili, sada mi kaze dr da bi cekala prirodni porodjaj, ako ja iz bilo kog razloga ne zelim to u utorak moramo sekciju da odradimo posle podne. Totalno sam popizdela, i imala sam tako sugav predosecaj za sve ovo. Ne znam samo kako cu da prezivim ovo razmisljanje i celu ovu piz sa trudnocom,m stvarno se zapitam da li je moguce da me non stop gomila stvari nece pa me nece. Iz koze cu izaci, znala sam da je toliko toga bez veze, ali da cu ovako pred svrsen cin, to nisam znala. Scve mi je vise dojadilo. Iskljucujem se, jer mislim da ako jos nesto budem cula od majke, muza ili sestre da cu ubiti nekog! Javicu vec nesto...nekome...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 19:43:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, ne razumem. Pa, jel na kraju carski? Zašto bi cekala prirodno? Nisam te razumela. Jel to u utorak hoce da ti radi carski?
< Poruku je uredio IvanaSK -- 23.3.2016 19:44:29 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 23.3.2016 20:51:26
|
|
|
|
marijana22
|
Voci polako Ako sam dobro razumela dr bi čekala prirodan porođaj, a ako ti ne želiš onda u utorak CR. Utorak je 29,03 to ti je 10 dana pre termina. To je ok beba će biti dovoljno zrela. Zbog čega je problem taj utorak, jel si ti želela neki drugi datum??? Cr se obično radi pre termina U svakom slučaju javi nam se. Navijamo da bude kako ti želiš, i da se uskoro grliš sa svojim mališanom
< Poruku je uredio marijana22 -- 23.3.2016 20:52:57 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 6:36:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde, ustajanje! Ako ja ne mogu da spavam, ne mozete ni vi Ovo je vise ludilo od ne spavanja, a dusa mi grli krevet!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 7:27:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao Ivanaaa... (imenjakinjo ) E ja sam nocas naaaaapokon lepo spavala, i tako sam srecna sto jesam ..jesam , jesam Napokon se dans lepse oseca, popustila me prehlada. Cure videle da sam bebi kupila dudu(lazu), pa navalile da se igraju, kad sam izvdaila 10 kom. njihovih kad su bile bebe al su se obradovale , imaju sad za igranje Sad citam pa nista ne razumem, Voci, sta je sa carskim? T si ocekivala carski, pa opet su ti dali da biras zar ne?
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.3.2016 7:31:22 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 7:42:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ivana , ja mnogo volim dude Voci je htela carski, a i trebala, zbog kičme, mislim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 7:53:48
|
|
|
|
emicaa
|
Ispišem kilometarski post i izbaci me Elem,sinoć sam bila na korak da eksplodiram,falilo mi vazduha,jedva sam ustajala na noge od bolova u kičmi i onda me opet zabolila glava.Tad sam otišla u krevet. Voci ni ja ne kontam ali šaljem ti zagrljaj
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 9:23:07
|
|
|
|
Sandricak
|
Anck, nisam ja pisala na fb, nema me tamo... Jesi uspela da zakazes pregled u Betaniji? Gde vodis trudnocu, vidim da si iz NS pa pitam? Ja nocas nikako nisam spavala, Marko i ja smo bili budni od 1 do pola 3, mene opet steglo grlo, nos, kijam, kasljem, njega bole , kako kaze usta, kuvala mu caja u pola2... jutros u 6 zvoni alarm, poludeh kad sa ga cula... A sad ne mogu opet na bolovanje, bila prosle nedelje isto zbog virusa, necu nista od plate dobiti ako odem opet... :( Valjda cemo i mi sve biti bolje kada dodje prolece za stvarno, ovo kao da je jesen... HOCU SUNCE STALNO
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 9:27:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, Sandricak, ne bila ti u kozi :( Ako ti je za utehu, mene donji deo kicme poceo ubijati. Bilo je samo uvece, sad vec od ranog jutra krece.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 10:12:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sandricak pa zakazala u Betaniji normalno , cekala sam 2-3 nedelje. Vodim trudnocu kod Spasicke kod Dunavskog parka , ali ona mi nije nesto, vise sam otisla jer je bila slobodna i ne pravi problem oko papirologije. Ja sam otisla na bolovanje vec negde u trecem mesecu trudnoce , hvala bogu jer mi je i posao takav da se puno krecem . Ali za sve bitne preglede me je slala u Betaniju tako dam sve tamo odradjivala. Ivana isto tako, prvo je bilo samo uvece kad sam umorna a sad od ranog jutra, ledja Otkiiidaju, prepone jedva se krecem Jedva po kuci nesto da uradim, bas razmisljam da uzmem neku zenu povremeno da mi malo dotera kucu vidim da nema vajde od mene.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.3.2016 10:15:55 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 10:20:30
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro Ja inače ok spavam, ali noćas sam se probudila oko 2 i nisam mogla da zaspem. Ustala gledala tv, poppila mleko. kad sam legla opet sam dugo bila budna. Jutros sam jedva ustala. Danas idem na depilaciju, da se malo dovedem u red. A sad će i lepo vreme, sunje........ Nema nam Pipi od jutros Nadam se da će Voci da nam se javi A vi kako te?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 10:26:57
|
|
|
|
marijana22
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jedva po kuci nesto da uradim, bas razmisljam da uzmem neku zenu povremeno da mi malo dotera kucu vidim da nema vajde od mene. Angažuj naravno, olakšaj sebi. Ja za sad postizavam, a i nisam neka pedanterija. Ali planiram da se dogovorim sa nekom ženom da mi dođe kad se porodim, pre izlaska da sve sredi. Sandricak da brzo ozdravite Svaka ti čast što još uvek radiš
< Poruku je uredio marijana22 -- 24.3.2016 10:28:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 10:33:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Upravo i ja razmišljam gde je Pipi. Ima moj broj, javila bi se da se nešto dogadja Ako je ne bude jos, ima da je smaram na mob Javice se Voci, mora lepo da nam objasni o čemu se radi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 11:03:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ja planiram nekad u maju generalku stana uradit,vikendom kad je i mm kući.Doru pošalhem kod babe a nas dvoje polako pa ako mi mama dodje ranije u julu onda još jednom prije poroda.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 11:31:59
|
|
|
|
marijana22
|
MM sledeće nedelje ima slobodna 2-3 dana, pa kad dohvatimo prozore, zavese, tepihe.......
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 12:31:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ajde da usisam skupim snage, svaki dan po jednu stavku, juce sam ribala, prozore ..ni oni mi nisu muka velika .Ali kupatilo...kuhinja.... boze sacuvaj. MM pomaze koliko moze ali covek radi po citav dan , i onda se to razvuce. Lavabo jedino uspem , ovo ostalo nema sanse. Nego sad zovem mamu da se raspitam o tome i zena mi rece eto je za vikend sve da mi sredi...ne da ona da se trosimo .... a meni zao, pa trebala bih ja mladja njoj da pomognem a ne obrnuto . Divna moja mamica Stvarno nema Voci...razbesnela se pa nece ni sa nama da kafenise
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 24.3.2016 12:33:56
|
|
|
|
pipi_coco
|
Tu sam jos 2u1 ...... Evo cekam na pregled u porofilistu, guzva haos.... Javim se poslije
|
Anketa
facebookhedonistDa li imate nalog na facebook-u?Da (
72%)
Ne (
28%)
Ukupan broj glasova: 215Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!