|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]
23.3.2016 15:00:45   
Sandricak
Ici ce muz licno, valjda ce uspeti sta... obicno je on taj saramantni koji uspeva takve stvari da odradi ... user posted image

joooj, zenske ova kisa kod mene pada od sinoc, nikako da stane, bas nisam nesto raspolozena, kao i vreme sam, jedva cekam 4 da idem kucici, rucka imam za danas, tako da cu da rucam veceru, operem sudove i u krevet...

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 726
23.3.2016 15:08:07   
IvanaSK RR
I ovde pada kisa neprestano. Ja sam odspavala sat vremena.
Pipi, nista ne kupuj sto ne moras. Eventualno, kupis ono sto ti treba prvih par dana. Posle ces lako dokupiti.

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 727
23.3.2016 16:34:33   
emicaa
0dem u wc da piskim,zavrsim i skontam da mi se opet piski,zavrsim i moram opet.odem do kuhinje nesto zavrsim ide T i kaze pikio sam kako je ona to rekla jedva sam stigla do kupatila i opet user posted image mislim da cu kupit pelene za odrasle cisto da mi se nadju,put do Doboja mi mogao potrajati dva dana ovako user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 728
23.3.2016 16:47:16   
marijana22
Emice miožda te je nešto "poteralo" trenutno. I meni tako danas, spremam se da krenem idem u wc, obuvam cipele, oblačim jaknu opet mi se ide
ja sam završila danas sve i komisiju i dr., uzela doznake, kupila poklon za rodj. Još sam i deci kupila neke sitnice. Sledeću komisiju mi zakazali tek 08. juna jeeee
Mrzim kišu, ne mogu da vodim decu naplje, a ne znam šta bi sada radili. Idem da gledam neke zanimljive ideje

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 729
23.3.2016 17:10:45   
IvanaSK RR
Emice, meni je tako stalno, naročito uveče kad legnem u krevet. Jos nisam izasla iz toaleta, opet mi se ide.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 730
23.3.2016 19:19:19   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Sandricak ja iz nekog razloga mislim da je naša Anck išla da radi taj nalaz ili sam prolupala .....nisam sigurna user posted image

Jesam bas je detaljan pregled bebirona. Meni je moj ginekolog ponudio ako zelim da idem , naravno pristala sam. Bas bas je detaljan pregled.

Sandricak da nisi danas mozda postavila to pitanje na FB ? user posted image

Inace maaalo mi je bolji dan, tj. prehlada me malo popustila ali se i dalje osecam kao prebijena macka. Dve noci nisam posteno spavala a preko dana ne mogu da zaspem ni minuta.

Direktna veza do poruke: 731
23.3.2016 19:25:58   
pipi_coco
user posted image još nisam totalno prolupala jeeeiii user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 732
23.3.2016 19:32:45   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image Nisi nisi hvala bogu !

Direktna veza do poruke: 733
23.3.2016 19:40:18   
vocicana
Da li ce nesto da me zaobidje pitam se samo.
Sve je u redu naravno na uz, pregled nismo radili, sada mi kaze dr da bi cekala prirodni porodjaj, ako ja iz bilo kog razloga ne zelim to u utorak moramo sekciju da odradimo posle podne. Totalno sam popizdela, i imala sam tako sugav predosecaj za sve ovo. Ne znam samo kako cu da prezivim ovo razmisljanje i celu ovu pizuser posted image sa trudnocom,m stvarno se zapitam da li je moguce da me non stop gomila stvari nece pa me nece. Iz koze cu izaci, znala sam da je toliko toga bez veze, ali da cu ovako pred svrsen cin, to nisam znala. Scve mi je vise dojadilo.
Iskljucujem se, jer mislim da ako jos nesto budem cula od majke, muza ili sestre da cu ubiti nekog!
Javicu vec nesto...nekome...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 734
23.3.2016 19:43:21   
IvanaSK RR
Voci, ne razumem. Pa, jel na kraju carski? Zašto bi cekala prirodno? Nisam te razumela.
Jel to u utorak hoce da ti radi carski?

< Poruku je uredio IvanaSK -- 23.3.2016 19:44:29 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 735
23.3.2016 20:51:26   
marijana22
Voci polako user posted image

Ako sam dobro razumela dr bi čekala prirodan porođaj, a ako ti ne želiš onda u utorak CR. Utorak je 29,03 to ti je 10 dana pre termina. To je ok beba će biti dovoljno zrela. Zbog čega je problem taj utorak, jel si ti želela neki drugi datum??? Cr se obično radi pre termina

U svakom slučaju javi nam se. Navijamo da bude kako ti želiš, i da se uskoro grliš sa svojim mališanomuser posted image

< Poruku je uredio marijana22 -- 23.3.2016 20:52:57 >

Direktna veza do poruke: 736
24.3.2016 6:36:27   
IvanaSK RR
Ajde, ustajanje! Ako ja ne mogu da spavam, ne mozete ni vi user posted image
Ovo je vise ludilo od ne spavanja, a dusa mi grli krevet!

Direktna veza do poruke: 737
24.3.2016 7:27:57   
Anck Su Nmaun
Cao Ivanaaa... (imenjakinjo )
E ja sam nocas naaaaapokon lepo spavala, i tako sam srecna sto jesam ..jesam , jesam user posted image user posted image

Napokon se dans lepse oseca, popustila me prehlada.

Cure videle da sam bebi kupila dudu(lazu), pa navalile da se igraju, kad sam izvdaila 10 kom. njihovih kad su bile bebe al su se obradovale , imaju sad za igranje user posted image

Sad citam pa nista ne razumem, Voci, sta je sa carskim? T si ocekivala carski, pa opet su ti dali da biras zar ne?

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.3.2016 7:31:22 >

Direktna veza do poruke: 738
24.3.2016 7:42:17   
IvanaSK RR
Ivana user posted image , ja mnogo volim dude user posted image
Voci je htela carski, a i trebala, zbog kičme, mislim.

Direktna veza do poruke: 739
24.3.2016 7:53:48   
emicaa
Ispišem kilometarski post i izbaci me user posted image
Elem,sinoć sam bila na korak da eksplodiram,falilo mi vazduha,jedva sam ustajala na noge od bolova u kičmi i onda me opet zabolila glava.Tad sam otišla u krevet.
Voci ni ja ne kontam ali šaljem ti zagrljaj user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 740
24.3.2016 9:23:07   
Sandricak
Anck, nisam ja pisala na fb, nema me tamo...
Jesi uspela da zakazes pregled u Betaniji? Gde vodis trudnocu, vidim da si iz NS pa pitam?
Ja nocas nikako nisam spavala, Marko i ja smo bili budni od 1 do pola 3, mene opet steglo grlo, nos, kijam, kasljem, njega bole , kako kaze usta, kuvala mu caja u pola2... jutros u 6 zvoni alarm, poludeh kad sa ga cula...
A sad ne mogu opet na bolovanje, bila prosle nedelje isto zbog virusa, necu nista od plate dobiti ako odem opet... :(
Valjda cemo i mi sve biti bolje kada dodje prolece za stvarno, ovo kao da je jesen... HOCU SUNCE STALNO

Direktna veza do poruke: 741
24.3.2016 9:27:07   
IvanaSK RR
Joj, Sandricak, ne bila ti u kozi :(
Ako ti je za utehu, mene donji deo kicme poceo ubijati. Bilo je samo uvece, sad vec od ranog jutra krece.

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 742
24.3.2016 10:12:11   
Anck Su Nmaun
Sandricak pa zakazala u Betaniji normalno , cekala sam 2-3 nedelje. Vodim trudnocu kod Spasicke kod Dunavskog parka , ali ona mi nije nesto, vise sam otisla jer je bila slobodna i ne pravi problem oko papirologije. Ja sam otisla na bolovanje vec negde u trecem mesecu trudnoce , hvala bogu jer mi je i posao takav da se puno krecem .
Ali za sve bitne preglede me je slala u Betaniju tako dam sve tamo odradjivala.

Ivana isto tako, prvo je bilo samo uvece kad sam umorna a sad od ranog jutra, ledja Otkiiidaju, prepone jedva se krecem user posted image

Jedva po kuci nesto da uradim, bas razmisljam da uzmem neku zenu povremeno da mi malo dotera kucu vidim da nema vajde od mene.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.3.2016 10:15:55 >

Direktna veza do poruke: 743
24.3.2016 10:20:30   
marijana22
Dobro jutro

Ja inače ok spavam, ali noćas sam se probudila oko 2 i nisam mogla da zaspem. Ustala gledala tv, poppila mleko. kad sam legla opet sam dugo bila budna. Jutros sam jedva ustala. Danas idem na depilaciju, da se malo dovedem u red. A sad će i lepo vreme, sunje........

Nema nam Pipi od jutrosuser posted image

Nadam se da će Voci da nam se javi user posted image

A vi kako te?

Direktna veza do poruke: 744
24.3.2016 10:26:57   
marijana22
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Jedva po kuci nesto da uradim, bas razmisljam da uzmem neku zenu povremeno da mi malo dotera kucu vidim da nema vajde od mene.

Angažuj naravno, olakšaj sebi. Ja za sad postizavam, a i nisam neka pedanterija. Ali planiram da se dogovorim sa nekom ženom da mi dođe kad se porodim, pre izlaska da sve sredi.

Sandricak da brzo ozdraviteuser posted image
Svaka ti čast što još uvek radiš

< Poruku je uredio marijana22 -- 24.3.2016 10:28:04 >

Direktna veza do poruke: 745
24.3.2016 10:33:27   
IvanaSK RR
Upravo i ja razmišljam gde je Pipi. Ima moj broj, javila bi se da se nešto dogadja user posted image
Ako je ne bude jos, ima da je smaram na mob user posted image
Javice se Voci, mora lepo da nam objasni o čemu se radi.

Direktna veza do poruke: 746
24.3.2016 11:03:16   
emicaa
Ja planiram nekad u maju generalku stana uradit,vikendom kad je i mm kući.Doru pošalhem kod babe a nas dvoje polako pa ako mi mama dodje ranije u julu onda još jednom prije poroda.

Direktna veza do poruke: 747
24.3.2016 11:31:59   
marijana22
MM sledeće nedelje ima slobodna 2-3 dana, pa kad dohvatimo prozore, zavese, tepihe.......

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 748
24.3.2016 12:31:37   
Anck Su Nmaun
Ajde da usisam skupim snage, svaki dan po jednu stavku, juce sam ribala, prozore ..ni oni mi nisu muka velika .Ali kupatilo...kuhinja.... boze sacuvaj. MM pomaze koliko moze ali covek radi po citav dan , i onda se to razvuce. Lavabo jedino uspem , ovo ostalo nema sanse.

Nego sad zovem mamu da se raspitam o tome i zena mi rece eto je za vikend sve da mi sredi...ne da ona da se trosimo .... a meni zao, pa trebala bih ja mladja njoj da pomognem a ne obrnuto . Divna moja mamica user posted image

Stvarno nema Voci...razbesnela se pa nece ni sa nama da kafenise user posted image

Direktna veza do poruke: 749
24.3.2016 12:33:56   
pipi_coco
Tu sam jos 2u1 ......
Evo cekam na pregled u porofilistu, guzva haos.... Javim se poslije user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

Anketa

facebook
hedonist

Da li imate nalog na facebook-u?

Da (72%)

Ne (28%)

Ukupan broj glasova: 215

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here