|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]
23.3.2016 7:54:24   
Anck Su Nmaun
Da da...al ko mu zna sve to posle bude drugacije. Secam se kad sam cekala prvo, ovde na forumu s jednom clanicom imale iste termine a na kraju ispala razlika od skoro mesec dana. Ona se porodila 15 dana ranije a ja 10 dana kasnije user posted image

Hvala Voci, cisto sumljam za bolji dan, drzi me ova prehlada opasno. A pored ovako sugavog dana ....
Popijem kafu i doruckujem, malo se kuckam s vama i ododh u krevet.
Rasirila sam jutros ves...dosta od mene danas user posted image user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 701
23.3.2016 8:04:24   
emicaa
Jutrooo,mene glava bolucka.Jedva čekam vikend da malo odspavam.Radim još u petak,ponedeljak i utorak pa odmor.Vidjeću koliko ću još raditi kad se vratim ali mislim da će ledja brzo reći dosta.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 702
23.3.2016 8:31:55   
jocajaca
Dobro jutro! Kod mene standardno dan fuuuj, kad li će ovo proljeće već jednom ???? Evo ga I snijeg prolijeće!!!!!! NI ja nisam baš dobro spavala probudila me moja Joca u toku noći bila joj muka I bolio je stomak ali nema ni proliv niti je povraćala. Ostavila sam je danas kod kuće da ne ide u školu da vidim kako će se to danas razviti. Ja došla na posao, usput naravno pojela jedan slain štapić user posted image I sad pijem kafu. Imam toliko posla ali već danima slabo radimuser posted image . Odoh sad da popijem kafu. LJubim!!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 703
23.3.2016 8:49:42   
IvanaSK RR
Anck, ja cu sigurno nedelju dana ranije, trebalo bi tako da mi zakazu carski :) A i lepo je imati neku sapAtnicu user posted image
Joco, i mog sina zna tako da zaboli stomak i nista.
Emice, uzmi Magnezijum, dobar je za glavobolju.

< Poruku je uredio IvanaSK -- 23.3.2016 8:55:05 >

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 704
23.3.2016 9:07:13   
pipi_coco
Dobro jutro i od mene

Ja sam spavala ko top do pola 5, a od pola 5 nikako više user posted image .....

Jutros mi nešto muka, ne znam je li to kakav znak user posted image ......... svako jutro u zadnjih par dana me bole prepone , kukovi i noge, ali dok malo prohodam po kuci prestane :)

Meni je moja dr najavila da cu najvjerovatnije prije termina da se porodim, pa sam ja to valjda smatrala za sigurnu stvar...kad ono ništa.....zato mi se valjda ovo sada odužilo, vec sam dobro zagazila u 40. sedmicu ....a opet s druge strane znam da je porodjaj ipak blizu i ne mogu da vjerujem da je samo pitanje dana kada ce stici user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 705
23.3.2016 9:10:49   
IvanaSK RR
Pipi, samo sto nisi user posted image
Sutra ides kod dr?

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 706
23.3.2016 9:15:36   
pipi_coco
Da, da sutra idem na kontrolu i CTG , jedva cekam da vidim kako je beba i ima li kakvih pomaka da ce skoro van user posted image

Ivana odgovorila sam ti u temi za cajeve ;).... Kako si ti jutros?

Pije mi ce coca-cola, morat cu da trknem do prodavnice, taman da mi i ovu mucninu sredi malo user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 707
23.3.2016 9:44:53   
emicaa
Ivana pijem magnezijum svaki dan zbog grčeva,imate li vi sa njima problema.Ja i u prošloj trudnoći i sad bez magnezijuma ne bih mogla hodati ali za glavu mi slabo i tablete pomažu.
Ivana koliko ti još brojiš?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 708
23.3.2016 9:47:27   
jocajaca
Mene je samo par puta uhvatio grč u nozi I ništa ne pijem. Ali uhvatio me jednom kada smo Nikica I ja ustajale iz kreveta, pa me sad svaki put kad ustajemo pita: Hoc ete uhvatiti guč? Ona ne može vjerovatno u svojoj maloj glavici da skonta ustvari šta je to ali zna da me zaboli.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 709
23.3.2016 9:50:07   
marijana22
bro jutro

Ja sam ok spavala, malo me još muči kašalj pa sam se nekoliko puta probudila noćas. Ali sam posle brzo zaspala.
Ispratila sam decu u vrtić, u povratku sam kupila princes krofnu i koka kolu (nisam pila 100 godina). Nešto me glava bolucka , ali nije strašno. Malo da sredim po kući pa idem ponovo na komisiju, kod dr. po doznake i ići ću da kupim poklon za rođiš i dosta od mene

Pipi tvoja beba je odlučila da želi da bude ovan (ni ja nešto ne volim ribe)

Direktna veza do poruke: 710
23.3.2016 9:54:16   
IvanaSK RR
Joco, kako je slatkaa user posted image
Ja, hvala Bogu nemam grceve za sada, nisam ih nešto mnogo imala ni u prosloj trudnoći . Skoro me bio uhvatio grč u zadnjici, da izvinete, i to tokom rekreacije sa muzem user posted image pa sam vristala od smeha.
Emice, i meni tablete slabo pomazu kad glava boli, jedino brufen malo, ali njega sad ne smem.
Ja se nadam da cu biti porodjena za dva meseca user posted image
A termin mi je 05.06.
Pipi, kako može biti, super sam :)

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 711
23.3.2016 9:58:15   
jocajaca
Hvala Ivana, to je moje malo blentavče priča 100 na sat od kako se probudi.
user posted image user posted image user posted image user posted image ja ne mogu ni da zamislim kako je to bila smiješna situacija sa mm. Morao je da te štipka da grč popusti?user posted image

Direktna veza do poruke: 712
23.3.2016 10:09:45   
IvanaSK RR
Joco, on se uplašio, nije u sekundi skontao sta mi je user posted image
A ti si dve nedelje iza mene sa terminom ? Divno user posted image
Marijana, posto Pipi nosi dečaka onda bolje ovan, za devojcice svejedno :)

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 713
23.3.2016 10:52:56   
jocajaca
Da da ja sam malo poslije tebe, po doktoru 28.06., a po meni 20.06.
Moja prva cura je riba I divna je I nježna I osjećajna

Direktna veza do poruke: 714
23.3.2016 10:59:11   
IvanaSK RR
I moja kuma je riba i isto je takva. A muškarci su mi bolji ovnovi user posted image

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 715
23.3.2016 11:04:01   
pipi_coco
Pa mali hoce da bude rogonja kao i njegova mama user posted image user posted image user posted image Ja sam bik u horoskopu :)

Mene grcevi više ne hvataju, ali sad mi trnu ruke kada spavam user posted image

A rekreacija sa mužem mi je misaona imenica,a tako bi se rado malo rekreirala da izvinete, ali mi s ovim stomakom i gracioznošcu slonice nije to to, a i mm je sav nekakv isprepadan po tome pitanju user posted image

< Poruku je uredio pipi_coco -- 23.3.2016 11:06:11 >

Direktna veza do poruke: 716
23.3.2016 11:05:34   
emicaa
Uh ivana imaš ti još gurati user posted image
Joco možda se porodiš na moj rodjendan,21.06 user posted image
Mene najviše hvata kad se penjem uz stepenice ili kad nešto uzmem u ruku i onda mi tako ostanu prsti zgrčeni user posted image ne boli ali je glup osjećaj

Direktna veza do poruke: 717
23.3.2016 11:20:05   
marijana22
Ma nisam ja neki tip opsednut horoskopom, zanimljivo mi je sve to, ali ne unosim se previše. Nego za te ribe jednnoj drugarici je termin bio krajem marta i ona je bila u fazonu-Samo da ne bude riba. Jer je neka poznanica koju baš nije volela bila riba i tako mi ostade to......

ja sam tako smorena sve me mrzi. jedva sam se naterala da malo sredim po kući

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 718
23.3.2016 11:31:36   
pipi_coco
I evo vratila mi se kiselnina opet user posted image a baš sam uživala 3 dana bez žgaravice user posted image

Aj bacite pogled u temu Sterilizator imam neku manju dilemu oko sterilizacije

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 719
23.3.2016 12:09:46   
Sandricak
dobar dan od mene... da se javim, jutros sam bila na II expertnom i opet je user posted image ... Devojcica mozda neki sledeci put... :)
sve je ok, mada me je poslao u Betaniju da zakazem neki ehokardiografski pregled ploda, pitao me da li sam pila sta od lekova, i dao uput, kao da se proveri srce bebe.. Sad sam malo u panici, jer je tesko zakazati, tako medicinska sestra kaze, a i nadam se da je samo preventivno poslao...
user posted image
jel bio ko tamo da radi taj pregled?

Direktna veza do poruke: 720
23.3.2016 12:55:54   
IvanaSK RR
user posted image
Evo za moje sapatnice po toaletu user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 721
23.3.2016 12:58:16   
IvanaSK RR
user posted image
Evo za Voci, pošto se zali da je natečena user posted image

Direktna veza do poruke: 722
23.3.2016 13:24:08   
pipi_coco
Hahahahahha dobre slike user posted image user posted image user posted image

Morm priznati da i mene vijerno prikazuju :)

Direktna veza do poruke: 723
23.3.2016 14:12:18   
IvanaSK RR
Sandricak, da li si zvala? Ako zivis blizu, idi licno i zakazi.
Pipi, i mene kiselina ubi i to od par gutljaja mleka user posted image
Odgovorila sam na temi o sterilizatoru, i ja smatram da je to trošak, a ako ti bude bas neophodan, to mozeš da kupis i kasnije

Direktna veza do poruke: 724
23.3.2016 14:49:31   
pipi_coco
Sandricak ja iz nekog razloga mislim da je naša Anck išla da radi taj nalaz ili sam prolupala .....nisam sigurna user posted image

Ivana, a meni baš hladno mlijeko pomogne u vecini slucajeva.....danas sam npr. popila prvo gastal...pa ništa...pa pojela kašikicu sirove riže.....ništa.....popila šolju ledenog mlijeka i preporodila se user posted image

Za sterilizator se slažemo, našla sam neki na netu, ako zapne mogu ga brzo nabaviti jer poznajem curu koja radi u toj firmi i košta oko 35 eura

Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

ime
Gaga zoki

Da li vam se svidja imeSofija?

da (78%)

ne (22%)

Ukupan broj glasova: 83

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here