BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (22.2.2016 11:38:15)
|
Evo i mene [sm=zz_wavespin.gif] lep, prelep dan napolju! Samo da Buba odgleda Mašu, begamo napolje. Alex čekamo zajedno sa tobom, javljaj stanje obavezno! [sm=bravo.gif][sm=9nebesa.gif] Voci slobodno piši, mogu da zamislim koliko ti je teško, ali kao što kažeš, imaš puno obaveza, prelepih obaveza pred sobom, brzo će to [sm=smiley31.gif] Ostale su kiflice, izvolite [sm=smiley31.gif] Ja jedva čekam to sortiranje i sređivanje stvarčica, samo da konačno i definitivno potvrdimo da je dečkić pa da od tetke sa tavana donesemo stvari da vidimo šta ima a šta će nam faliti. Ja sam inače kao njihova sestra, jer je mama najstarija a ima još 5 sestara koje su meni više kao sestre jer su dosta mlađe od mame, pravo bogastvo! I tako delimo garderobicu, od mojih sestara od tetke ide garderobica kod nas, jer su moje devojčice najmlađe, a garderobica od dečaka idu kod tetke koja i živi blizu mene, ona ima najmlađeg dečaka iz familije koji ide sa mojom starijom ćerkom u vrtić [sm=smiley36.gif] Kad se skupimo na rođendanima, ima sedmoro dece sličnog uzrasta kao moje devojke, moja braća i sestre od tetki, baš smo velika familija. To je takoreći ''druga tura'' braća i sestara, ima ''tura'' oko mog uzrasta i ima tura 10 godina mlađih od mene [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Jako jako sam srećna što moje devojke odrastaju sa mojima, pravi su zvrci [sm=smiley27.gif] E sad sam ga razvukla hehehe [sm=smiley36.gif] Danas zamalo da povraćam, nije mi bilo muka nego osećaj kao da mi je neko odjednom zglječio želudac rukom, sav sadržaj je hteo napolje, a popila sam pre toga vodu sa kapsulom vitamina. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|