vocicana -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (23.2.2016 16:02:34)
|
Alex[sm=bravo.gif] samo hrabro. E ovako, ja vise ni jednog momenta ne zelim ni da pomislim, crno bi bilo i da napisem kako sam se osecala na pocetku, najveca radost je bila test i [sm=modricrtici.gif], prve tri nedelje nisam nista osecala, samo sam znala da je tu, e a onda je usledio hormonski sex. Onoliku nervozu, neko nezadovoljstvo, bes, tugu, eksplozivnost nisam u zivotu oset_ila, sve se to nekako i menjalo, do ulaska u drugo tromesecje, kada mi je sve bilo slatko i lepo. Hrana, sex, set_nja, nisam bila velika, sve sam mogla sama. Deca mi nisu bila mrska, zato sto i sama imam svoje u stomaku, pa mi je slatko bilo kada vidim neko medeno stvorenje, koje mirno sedi i osmehuje se, a prvi put me vidi. Cari do treceg meseca su uzasne. Krin, sve ce to biti perfektno, sigurno. Uzivaces ti tek. Anck, slobodno sa bistrim sokicem, mozes i u pola jela da popijes ampulicu pa i nece biti tako strasno. Jedino onaj ukus u ustima kao da si sazvakao gvozdenu zardjalu sipku je nezaboravan. Moja bubi[sm=smiley31.gif], oset_ices bebicu, sve nesto mislim da ce ti proci kroz gglavu za jedno dva meseca, sta li sam se zalila sto nisam osecala mrduckanje, prim.prev. pomeranje bubrega i ostalih cvrstih, velikih organa[sm=smiley36.gif]...
|
|
|
|