BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] (23.2.2016 12:12:01)
|
Juhu, evo i mene, od jutra nisam pila kafu, mogla bi jednu [sm=bravo.gif] Stvarno gde nam je IvanaSK? Alex javljaj se, kako si [sm=smiley1.gif] Voci draga [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Tu smo mi sa tobom, piši kad god ti bude teško [sm=smiley27.gif] Anck pisala sam ti u temi za tothemu [sm=smiley31.gif] Emice pola je tu [sm=bravo.gif] Bravooo! Ja i bebac sutra punimo 16. nedelja, konačno dočekah ovu nedelju, nekako mi se činila dalekooo, a evo je još dva dana i prešišali smo je [sm=bravo.gif] Posle 17. nedelja, kako mi je čudnooo [sm=zmeden.gif] puno nekako [sm=smiley36.gif] pogotovo što nemam osećaj da sam u drugom stanju nimalo, samo izgledam kao trudnica i to je to, stvarno počinjem da brinem za ovog zahebanta u stomaku, uopšte ga ne osećam. I ono pre neki dan ko zna šta je bilo. Ponekad onako usput preko dana osetim kao da mi neko lagano lupi čvrgu iznutra, sad ko zna da li se to bebac javlja ili puckaju creva. Kad legnem i umirim se ništa se ne dešava. Jedva čekam sutra ujutru UZ da vidim šta radi ovo malo čudo. I da pitam gde je posteljica, ako je na prednjem zidu onda je i logično da ne osećam ništa. Malopre sam se odvalila od slanih kiflica sa prelivom od rena, mogla bi ren jesti samog koliko mi prija u ovoj trudnoći. I ovako sam ga volela ali sad mi se baš jede.
|
|
|
|