|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
6.2.2016 17:53:44   
IvanaSK RR
To je tacno, septembar i oktobar su sad bas topli. Ti si, vidim, bolje cim si se raspisala user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 251
6.2.2016 18:27:08   
krin 40
Muka mi je,ali ovaj limun u kesici je spas,a prezivela sam i kineze,cim ucutim znaci da je stusnulo,xaxaxa

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 252
6.2.2016 18:50:06   
marijana22
Vezbe za trudnice su besplaten i ne radi se samo disanje. Uglavnom se rade neke lakse vezbe i vezba se disanje a izmedju se prica o porodjaju, pripremi, sta poneti u porodiliste, nezi bebe... svasta nesto. U svakom slucaju jako je lepo, malo se druzis sa drugim trudnicama, razmenite iskustva, trudnicke tegobeuser posted image .......

Meni je sin rodjen u maju i vec posle 10 dana smo ga izvodili na terasu po 10-15 min. A ubrzo i napolje u setnju. Cerka mi je rodjena u februaru, ni tada nismo cekali 6 nedelja (mrzim termin 40 dana) izveli je cim je bilo malo lepse vreme, na opste negodovanje blize rodbine.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 253
6.2.2016 19:00:25   
IvanaSK RR
Meni limun nije pomagao. Mada, meni se od bilo kakvog mirisa povracalo.
Sta da ti kažem, osim, drzi se jos dva meseca :)

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 254
6.2.2016 19:21:27   
alex88
Nadam se da ce i nama biti lepo vreme da mozemo odmah napolje,zeljna sam setnje user posted image ,sad mi je muka kad pomislim na neke nebulozne price,noktici,40dana i sl....sigurno se necu opterecivati niti dozvoliti da mi neko namece te price a bice ihuser posted image .

Direktna veza do poruke: 255
6.2.2016 20:00:01   
borica
Dobro vece zenice. Danas mi je bio bas turbulentan dan, sad cekam mm i L da srede akvarijum , pa da veceramo . Pekla sam proju, pa izvolteuser posted image Mama mi je tu, danas mo je dovezli do ponedeljka. Ja sam se bas isekla danas, uff al je krvi poteklouser posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 256
6.2.2016 20:28:25   
vocicana
Mogla bi parcence sa casom hladnog jogurta mmmmm.
Ja napravila nesto slatko malo pre da se hladne, pa da se posluzimo.
Gde ste zenskiceeee?
Kicma nije moja. Ko ce nocas I gde ce nocas da se spava ja ne znam.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 257
6.2.2016 21:03:22   
alex88
Moze proja al jogurt nesmem,odmah povratim,inace sam bila zavisnike,uz sve sam ga pila!Joj Voci jos malo...cini mi se da noge nisu moje user posted image ,mnogo sam otezala,a ovako mala treba nositi toliko kg user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 258
6.2.2016 21:11:37   
borica
Moze drage moje i sa jogurtom i bez, mi sad vecerali. Desna prepona me zabolela, definitivno mi je ova beba nize nego sto sam L nosila. Priblizilo nam se, jaoj bas mi uzbudjenje raste, jedva cekam da upoznam ovog malisuuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 259
6.2.2016 21:13:57   
vocicana
Ja imam jos duplo od tebe do porodjaja, ah, jedva cekam kraj, verujem ti da si teska samoj sebi I da ti je tesko. Ja sam poluslogirana. Da li cu se ikada opametiti, moram da se usporim I da ne radim sve sto sam recimo danas poradila po kuci.
Umorna sam!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 260
6.2.2016 21:24:38   
alex88
Cak i ti kucni poslovi mi nedostaju user posted image ,zaboravicu mnogo sto sta da radim hehhe user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 261
6.2.2016 22:05:26   
emicaa
Alex blago meni zar si i ti mini user posted image
Ja ne znam šta da radim,ovo nije normalno koliko mi se naveče naduva stomak,večeras jedva dišem.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 262
6.2.2016 22:10:20   
IvanaSK RR
Joj, i meni isto tako. Bude mi duplo veci i imam osećaj da mi pritiska pluca, ne mogu nikako da disem.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 263
6.2.2016 22:11:33   
alex88
Jesam Emi,takvu me tata napravio user posted image ,samo 1.60m ,mogao je malo vise da se potrudi kao sa bratomuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 264
6.2.2016 22:15:16   
emicaa
Alex manja sam,ja samo 1.56 user posted image
Ivana jel se i tebi posle podne počne polako duvati,prvi put mi nije bilo ovako,stvarno ne znam jel ovo normalno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 265
6.2.2016 22:28:42   
IvanaSK RR
Da, da, draga, isto tako. Ni ja se ne mogu setiti da mi je ovako bilo sa sinom, ali to je bilo pre osam ipo godina.
Drugarke moja, ja ne znam koliko sam tacno visoka, ali nisam vise od 1.60 user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 266
7.2.2016 4:46:01   
popkica bebic
DRRugarice moje, meni se nesto desava. Od pola 1 imam jaaak pritisak na debelo crevo i anus i mokrim na svakih 5 min. Mada sam imala zatvor juce te sam taj pritisak pripisivala tome. Pre 2 sata sam videla na toalet papiru par kapljica svetlo roze krvi, a stomak mi se stvrdnjava i popusta. Vise nema krvi, ali i dalje imam pritisak na anus. Ako se nastavi do 8h npr, javljam se lekaru. Molite se za mene, strah me je...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 267
7.2.2016 7:42:06   
popkica bebic
Zasad krsne kontrakcije sa udarom na relktum. Nisu jake vise je neprijatno. Ispada sluzni cep. Necu jos lekaru, da ne bude da je prerano pa da tamo gledam i trpim sve i svasta. Uf! Drzite mi palceve!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 268
7.2.2016 8:26:52   
marijana22
Popkiceuser posted image
Mislim da bi ipak trebalo da odes do bolnice drugi porođaj ide mnogo brze nego prvi. Ja sam pocela da osecam bolove oko 8h a porodila se u 14h
Nemoj da se bojis bice to sve brzo gotovo
Navijamo da nam se sto pre javis sa lepim vestima

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 269
7.2.2016 8:39:43   
vocicana
Jao kakve divne vesti od ranog jutra. POpkiceuser posted image samo guraj, javi se z pregled obavezno, lepo ti Marijana kaze, brze ide drugi, set_i se nasih user posted image kako su to ocas posla!
jao bas sam srecna!
Dobro jutro i ostalim devojkama, nadam se da ste lepo odmarale nocas, ja jesam, juce sam svasta radila, pa je rezultiralo nebudjenjem, bas je prijao vezan san.
Procitala sam jednu jako lepu stvar, mada se ta nasa clanica nije javljala u ovu temu, Yellena 008 nosi blizance, bas sam mnogo srecna zbog nje i ako ovde procita, samo neka zna da mi je mnogo drago, moja drugarica cekalica i bazalka.
Ella nesto mi ne funkcionise Moja ringeraja, mislim da nisam uspela da prihvatim tvoj zahtev za prijateljstvo. Bas mi se cesto desava da imam neki problem sa tim. Videcu sa Adminima sta da radim da ne pomislis da necu i sl.

< Poruku je uredio vocicana -- 7.2.2016 8:42:36 >

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 270
7.2.2016 8:44:41   
emicaa
Dobro jutro,
Popkice mislim na tebe,daće Bog da sve prodje u najboljem redu.Srećno user posted image
Gladna sam od od kako sam oči otvorila ali mi je i užasna muka,pije mi se i red bul i jedu ćevapi user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 271
7.2.2016 10:14:17   
Ella2407
Nema veze Voci..
To sam ja jucer cackalaa malo po ringeraji,ne bil skontala sta kako.. I opet nisaamm..
Ne znam gdje da gledam slike koje vi objavljujete i tako te stvarii,bas se ne mogu snacc user posted image

Jutrooo stomacici mojiii.. Ja sam ovaj vikend kod roditelja.. Pa uzivam,haha
Brzo cemo svi nazad,treba neki rucak negdje organizovat povodom diplomskog.. user posted image
Popkice,nadam se da je to to i da ti sto lakse prodje ..

A i meni je stomak poslije podne pravi ono mali trudnicki... A ujutru nista,hahs
Pusicaaa user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 272
7.2.2016 10:23:13   
krin 40
Jutro trudnice.Popkice sa srecom,brzo ce to sigurno.Divan dan pred nama.Mm i ja planiramo oko dvanaest do Kalemegdanske terase,a ako sunce potraje i do Ade

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 273
7.2.2016 11:09:15   
alex88
Popkice srecno,nadam se da ces nam uskoro javiti lepe vesti
Sve vas user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 274
7.2.2016 11:19:47   
mega
Popkice,drzi se,bice to sve brzo.
Nadam se da ces me povuci sa sobom.
Cerkici je rodjendan u utorak 9.2.mozda je iznenadim bebom,daj Boze.
Nikako nisam spavala,isla na wc cesto,pa mi je nos zapusen,katastrofa.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Ime za devojcicu

Koje je po vama najlepse ime za devojcicu ?

Magdalena (33%)

Emilija (29%)

Natalija (39%)

Ukupan broj glasova: 466

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here