|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
5.2.2016 15:41:50   
IvanaSK RR
Mega, mozda se beba tu namestila pa pritiska, boli?
Ella, cestitke user posted image
Moje mišljenje je da zena moze sve sama, jer smo jednostavno rodjene kao borci. Od onih sam sto su uvek na zenskoj strani :)

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 201
5.2.2016 17:24:11   
krin 40
Ella cestitke za desetku.Drage moje koje povracate kao i ja,uzela sam coca colu,alu zero,jer od secera me muci kiselina.Pomaze po malo.Sto se mirisa tice,tu je i srz problema,imam njuh kao Betmen:( Isekla sam limun u malu kesicu,drzim je zatvorenu kad ga ne mirisem.Jaci je intezitet.Mogu vam reci da me je preporodio.Ne vadim nos iz kesice.I boja mi se vratila

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 202
5.2.2016 17:51:11   
borica
Dobar dan zenske, meni nesto muka.Krenula da cistim fuge u kupatilu sa nekom smesom koju sam sama napravila, pola odradila, pa nastavila sa mr.proper, pa mi sad muka od mirisa, mm nastavio ali nije to to....Danas u vrticu izgubili trenerku mom sinu, nije prvi put. Problem je u tome sto se osecas neprijatno kad trazis nesto svoje, u fazonu nisu oni i za to odgovorniuser posted image .Sledeci put cu traziti u nekom marketuuser posted image
Mamaj user posted image jutros sam se setila da danas punite mesec dana, nesto sam listala mob. i naisla na tvoju poruku iz porodilista. Nedostajes...
Ella cestitam za desetku. Alex vec sad pocinje muka da me hvata kad se setim koliko su me smarali pred porodjaj sa L , kad cu da se porodim, jos sam trudna, ? Bilo mi je mrsko neke ljude i da sretnem jer su mi isli na zivce.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 203
5.2.2016 18:19:43   
Ella2407
Hvala drage mojee,ma sve mi mozemo samee.. Mi smo jednostavno takvee
user posted image
A Bubo.. Nadam se da je to to..
A termin mi je ja mislim kad i tebi jer smo isti dan ne-ocekivale vjesticu..
Ja mislim oko 10-11. augusta haa??

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 204
5.2.2016 19:35:25   
marijana22
Ela cestitamuser posted image

Meni je po ciklusu termin 18.08 a po UZ 11.08.... tu smo negde sve tri

bice beba u avgustuuser posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 205
5.2.2016 19:38:27   
emicaa
Pošto smo zaova i ja prošli put zajedno trudnovale kad je ona ušla u deveti pa do poroda sam joj svako jutro slala samo upitnik a ona meni vraćala uzvičnik da znamda je tu,a kad sam ja ušla u deveti onda je i ona to isto radila user posted image
Mi bili kod sveki na večeru,sad sam malo prilegla a T i tajo se igraju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 206
5.2.2016 20:02:41   
vocicana
Lepe moje user posted image
Evo izvestaja, moj sin je porastao fino, uklopljeno u dan sa satroscu trudnoce, aparat nam je izracunao da smo teski oko 1850 gr, bas je porastao, osetila sam taj boom, ne mogu vise da se savijem, bas ume da me zaboli stomak.
Jako sam srecna, samo da sve bude u redu.
Ivana ne znam sta se dogodilo, ali moja user posted image je isto bila obelezena u prvom delu opstim nezadovoljstvom, revoltom i stalno ponavljanom recenicom, da je to najgori period u zivotu. To je istina i nikada necu razumeti ni jednu zenu koja mi bude rekla da je tooolikooo uzivala. Ovo je konstantna briga!
Strasnu su mi paranoju iznabijali meni neki vazni ljudi sa odlukom za cr, ali necu se nervirati vise oko toga.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 207
5.2.2016 20:06:16   
vocicana
ella draga user posted image za diplomski nisam ti cestitala, bas sam ponosna na tebe!!!user posted image
Bubo, Alex, Ivana, Emice, Marijana, Popki, Pipi, moje lepe okruglice sve vas user posted image
Mamamaj za tebe najveci pozdrav i poljubac i za njega naravno!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 208
5.2.2016 20:16:42   
mega
Meni je danas bebica mirnija,juce je bas bila jako,jako aktivna.
Mozda se smiruje,pa ce uskoro napolje.
Okupala se ja i spremila za krevet,pa koliko mogu toliko cu spavati.
U ova dva dana mi jako oticu noge,a to mi se jos nije nikada desilo,mozda ce stvarno ubrzo porodjaj?!user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 209
5.2.2016 20:41:13   
borica
Vociuser posted image za sincica, bas je super napredovao, ja idem 22 na UZ, videcu koliki ce biti tada, jedva cekam. Nemoj da se opterecujes u vezi cr, tvoja odluka, bice sve u redu.
Ja sam danas bila i besna i tuzna, cak sam i plakala zato sto su mom sinu izgubili gornji deo trenerke u vrticuuser posted image . Emocije mi se smenjuju turbulentno. Posebno sama sebi idem na zivce kad me uhvati neki napad smeha. Dace Bog da sve imamo lake porodjaje.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 210
5.2.2016 21:02:19   
alex88
Ella user posted image za desetku.Voci lepo ste porasli user posted image user posted image .
Ja cu za nedelju dana na uz,jedva cekam da vidim koliko smo mi porasliuser posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 211
5.2.2016 21:09:10   
Nimfa
Dobro vece user posted image
Ella svaka cast user posted image
Za trudnocu moram da kazem da sam se nadala da se za ovu necu zaliti da ce biti super , ali nista od toga. Od samog pocetka mi nije dobro, lekovi,inekcije itd. Sta li ce biti kad budem i ja u deveti user posted image
Inace spremala sam krofnice i evo nikako da ih probam zasitila sam se od mirisa dok sam pravila user posted image , ne znam mozda je i bolje jer sam se do sad bas fino ugojila , slogirala sam se kad sam stala na vagu user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 212
5.2.2016 21:20:16   
vocicana
Alex jedva cekam da nam i ti pises o tome. Samo pogledaj spisak trudnica trece tromesecje, kako ide vreme.
Ah nImfa, ja tii necu pricati kakve sam ja tripove u pocetku imala, zaokruzila sam se na pocetku, a sada dodajem sitno, nisam katastrofa, zadovoljna sam. Treba stvarno da postavim sliku jednu, odavno nisam. Sutra cu.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 213
5.2.2016 21:23:23   
alex88
Blizu smo user posted image u prvih 5 user posted image a cinilo se tako daleko

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 214
5.2.2016 21:27:54   
vocicana
Mislila sam da nikada necu biti trudna i srecna na ovaj nacin, mace moje malo, uziva u pupi...
Prolazi vreme, a skoro sam gledala svoju objavu u avgustu, trudna, slika testica i neopisiva radost zbog svega!!! A evo sitnije brojim, bas sam srecna.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 215
5.2.2016 21:41:49   
Ella2407
Voci hvalaa i bravo za UZ.. :-*
A Marijana izgleda da smo nas tri bas u dan-dva user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 216
5.2.2016 21:47:03   
vocicana
Trudicu se da vas pratim koliko god budem mogla, kada se porodim, ali taj baby boom je najlepsi kada krene lepo i kada dan za danom slusamo odnosno citamo lepe stvari.
Bravo jos jednom, znam kako je to, ucenje i trudnoca, moja sestra se namucila mnogo jos sa dvoje dece, ali sada je prof, bas sam ponosna na sve vas studente sa bebama u stomacima!
Nema na cemu, bravo, bravo!!!user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 217
5.2.2016 21:50:11   
IvanaSK RR
Voci, toliko se iznervirah zbog tebe! Sta koga briga kako cu se ja poradjati, i sta ko ima da osudjuje!Ni ja ne govorim devojkama koje se poradjaju prorodno da treba da idu na carski!Ruzno je pricati tako drugima i ubedjivati ih!

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 218
5.2.2016 22:17:33   
pipi_coco
Voci user posted image za velikog dasu

Ellla cestitam za desetku user posted image

Meni se taj kraj marta i termin porođaja nekada cini tako daleko, a nekada taaaaako blizu .......tacno ne znam šta da mislim. A to za ljude koji ubjeđiju nekoga da je bolje prrodno ili CR, ja to ne kontam, pa to je licna stvar svake trudnice, cesto nije ni stvar izbora nego posljedica nekih zadravstvenih stanja i sl.
Ja evo borim se sa žgaravicom, pijucka mljijekce i što rekla Buba mlijeko mi tece kroz vene user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 219
5.2.2016 22:53:02   
alex88
Neki ljudi bas nemaju mozga kad moram tako da kazem,i mene nerviraju takvi komentari,pitala me skoro jedna jer cu na carski,ja rekla verovatno ne,a ona kaze pa bolje da ne ides na carski,i naravno na takve komentare iskuliram i ne nastavljam razgovor na tu temu, jer nemogu nebitnim ljudima da objasnjavam sta i kako i zasto.

< Poruku je uredio alex88 -- 5.2.2016 22:54:56 >

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 220
5.2.2016 23:09:51   
Jole84
Ćao ženskice drage, kako ste user posted image
Alex samo kulirancija, ili budeš bezobrazno šaljiva user posted image Kako si user posted image
baš mi nedostajete, aktiviraću se više user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 221
5.2.2016 23:13:13   
alex88
Bolje sam,glava prestala kako temperatura palauser posted image .Kako si ti,jer se raduje Mila sto seka uskoro stize,mene vec hvata pozitivna trema,uzbudjena sam i jedva cekam user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 222
5.2.2016 23:22:01   
Jole84
Mene hvata samo strah user posted image od porođaja, i od ostavljanja Mile. Ona ništa nema pojma, nit je interesuje, samo kaže "pupa" i imitira kako beba plače. Još je mala da zna da uskoro stiže društvo, živa nisam....Jel si spremila nešto? Oooopasno se približilo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 223
5.2.2016 23:24:28   
IvanaSK RR
Pih, bre, vas dve, zavidim vaaaaam!!!! Uskoro zavrsavate ovo mučenje user posted image Ja ne znam kako cu preziveti jos četiri meseca!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 224
5.2.2016 23:27:52   
alex88
Ja sam izgleda luda uopste me nije strah porodjaja,samo sam uzbudjena,mozda ni to nije dobrouser posted image .Torbu sam spakovala,da operem nasu novu posteljinu,bebinu posteljinicu i stvarcice i ispeglam sledece nedelje,spakujem sta da mi ponesu kad budem izlazila i to je nadam se to user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here