Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 11:24:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Popkice, šaljem ti svu pozitivnu energiju ovog sveta! Dace Bog da bude brzo i lako! Ljubimo te puno! I ja imam zahtev za prijateljstvo, ali sam mislila da ne mogu da prihvatim, jer sam preko moba.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 12:22:38
|
|
|
|
popkica bebic
|
Poludecu... Zaustavile se kontre.:( Nisam isla na pregled, cujem se sa babicom i ona rece da ne zurim ako nisu regularne kontrakcije. Sad me malo zateze, ali necu ici dok ne bude bas bas to. Ide mi braon sekret. Eto, javljacu vam se koliko mogu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 12:22:45
|
|
|
|
marijana22
|
Ima li neko vesti od popkice??
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 12:47:17
|
|
|
|
BubaBubica
|
Popki jesu li te pregledali, koliko si otvorena?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 12:48:18
|
|
|
|
alex88
|
Popkice bice to u toku dana,nemoj da se nerviras,drzimo fige
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 12:48:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: popkica bebic Poludecu... Zaustavile se kontre.:( Nisam isla na pregled, cujem se sa babicom i ona rece da ne zurim ako nisu regularne kontrakcije. Sad me malo zateze, ali necu ici dok ne bude bas bas to. Ide mi braon sekret. Eto, javljacu vam se koliko mogu. Popki srecnoooo, da bude brzo i lakooo, ljubim te!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 12:50:27
|
|
|
|
marinchica
|
Popkice mislim na tebe, samo nemoj da panicis i da se bojis. Ljubim te!!! Odoh i ja na dvocifren broj do porodjaja
< Poruku je uredio marinchica -- 7.2.2016 12:51:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 12:57:16
|
|
|
|
Nimfa
|
Popkice srecno da nam uskoro javis lepe vesti Kako ste ostale ? Mi od jutros napolju, igramo se , sad se spremamo za setnju pa vas citam veceras. Veliki za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 13:40:17
|
|
|
|
vocicana
|
E sada si mi dvocifrena,bas lepo Ella duso,u zavisnosti sta te zanima da pogledas, ukucas u prozorcicu u gornjem denom uglu, ispod prijave, temu koja te zanima.. Npr...slike trudnickih stomaka VI...cekamo II crtiuce...Kakva kolica... Razgovori mama... Strahovi u trudnoci...Ja sam ti samo navela primere tema koje te mozda zanimaju. A kada zelis da objavis neku svoju slicicu, ubacis je iz aparata ili moba u racunar, otvoris Slikomat i sve polako, ukapiraces, nista nije tesko. Bas mi je krivo bilo zbog zahteva za prijateljstvo, a hocu, ali sam vec kontaktirala moderatorku nasu i rekla mi je sta treba da uradim. IvanaSK, ja ne mogu da vidim na fb od koga su mi glasovi, vidim samo neke ikonice, jer neki su mi like-ovali objavu,a neki otvorili link pa dali like za moju pricu i jbg bas. Ali nadam se da ce to biti ok, da cemo dobiti ponovo paketic. Popkice, msm da ces nas do jutra obradovati sa prinovom. Samo se ne nerviraj, vidis sta ti kazu, ide brze nego na prvom porodjaju, samo se opusti i cekaj, meri, broji, znam da ces biti divna i najvaznije brza!!!
< Poruku je uredio vocicana -- 7.2.2016 13:41:52 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 14:01:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo, sad sam glasala, Voci :) Bas cu i ja da se prijavim sledeći mesec. Popkice, brzo ces, ne sekiraj se!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 14:16:32
|
|
|
|
vocicana
|
Da javis obavezno da dam glasic. , mnogo su slatki paketi, bas je super. Opa Popkice!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 14:17:49
|
|
|
|
mega
|
Da li nesto znaci kada bole bradavice? Znaci svaki dan cekam,otvorena sam,a nista. Ide i kolostrum kada prtisnem,i to dosta.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 14:19:23
|
|
|
|
vocicana
|
Jao ja o tome ne znam puno, meni kolostrum izlazi od 5-tog meseca, sada bas dosta, ali valjda ce se javiti neka iskusnija mama da te posavetuje. Bole grudi....boleeeeeee!!!!
< Poruku je uredio vocicana -- 7.2.2016 14:21:32 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 14:22:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mega, i meni je u prethodnoj trudnoći sam krenuo kolostrum oko petog meseca. Sada me vec neko vreme bokuckaju, peckaju bradavice, ali jos nije krenuo. Mislim da to nema veze sa porodjajem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 14:32:05
|
|
|
|
mega
|
ok,hvala vam. Ja se javljam svaki dan dok mogu,jer kad se odem poroditi,necu vam moci pisati preko telefona.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 14:35:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nadam se da imas od nekog ovde broj moba, da javis kad odes u porodiliste, da drzimo pesnice ovde :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 14:43:03
|
|
|
|
madre
|
Popkice,to samo sto nije Zelim ti da to brzo obavis i da se mazis sa bebanom. Tvoj boravak ovde se bas nekako oduzi a i bas me zanima da li je bata ili seka Pozdrav za sve moje drugarice! Mi smo dobro,muce nas malo grcici,ali proci ce...
< Poruku je uredio madre -- 7.2.2016 14:44:43 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 14:45:31
|
|
|
|
vocicana
|
Madre nedostajes. Ljubi bebicu i javi se kada god mozes. Mega stvarno, ostavi ovde nekome u pp broj da nam javis novosti.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 16:30:11
|
|
|
|
emicaa
|
Ima li iko od Popkice broj da znamo kad krene? Mi bili sa T u igraonici,ja sam se za sve pare iskakala na trampolini odoh sad pravit krofnice
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 17:38:00
|
|
|
|
borica
|
zdravo drage moje.Popkice zelim ti da sve bude brzo i lako i da se sto pre druzis sa svojom bebicom. Saljem ti pozitivnu energiju i mislim na tebe . Mene nesto boli stomak. Drugarice sto se visine tice i ja vam se pridruzujem 1,65
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 17:45:39
|
|
|
|
popkica bebic
|
Uzas blagi, drage moje! Imam bolove, neregularne, ali sad su jaci. A dr kaze da imam pripremne kontrakcije i otvorena 1 prst! Ljudi, vec mesec dana prst. Kaze krenuce sredinom nedelje. Ja cu da poludim, boli. Izgleda da cu ja posteno da se namucim i ovaj put!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 18:05:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Borice, ovo je vreme niskih trudnica :) Popkice, neces se namuciti!!! Koliko su ti jaki bolovi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 18:21:54
|
|
|
|
borica
|
Popkice a da ti malo ubrzas otvaranje, jedi urme, ananas, tako su ovde trudnice pisale, izadji prosetaj polako koliko mozes, ufff. Drzim fige. Da Ivana, niske trudnice, hehe ja protumacila niške , dok ukapiram.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 20:04:03
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro vece Danas se slabo pisalo. Ja ulazila vise puta samo da vidim jel se nesto desava kod Popkice. Moji klinci su malo bolje, cera je skoro ozdravila, u utorak kontrola, sin je ceo dan prespavao, sad mu je kao malo bolje, videcemo mozda cemo ga sutra voditi kod dr. Sutra imam zakazan double, malo da vidim bebu. Vene su mi katastrofa vec sad, ne znam kako ce biti u 8.-9. mesecu. Nikad nisam imala problema sa tim idem da citam temu ad vidim sta mi je ciniti. Popkice samo polako. To sto jos nije krenuo porodjaj znaci da beba nije spremna da izadje. Mozda ti nisu dobro odredili termin porodjaja, uopste ne znaci da ces se namuciti ovaj put. Samo pozitivno razmisljaj i tako mora da bude..... Joj kad cu ja da stignem do dvocifrenog broja....... BTW nisu sve trudnice niske ima i nas visokih
< Poruku je uredio marijana22 -- 7.2.2016 20:06:48 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 7.2.2016 20:44:35
|
|
|
|
vocicana
|
Popki, ne sekiraj se, pa krenuce porodjaj, oseca se i nestrpljenje, razumljivo, ali i strah. Navijamo da nas jos koliko sutra obradujes da si se otvorila za vise od tog prsta. A bice sigurno! nije se pisalo, dan je bio i vise nego lepbar ovde kod mene, za setnju dusu dao, ali od sutra zurkica opet, pa cemo nadoknaditi ovo nepisanje, kad ti kazem .
|
Anketa
SAMOSTALNOSTpipsKada su se vase bebe podigle samostalno bez pomoci iz lezeceg na ledjima u sedeci polozaj?posle 6 meseci (
55%)
posle 7 meseci (
19%)
posle 8 meseci (
11%)
posle 9 meseci (
7%)
posle 10 meseci (
3%)
posle 11 meseci (
6%)
Ukupan broj glasova: 211Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!