Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 10:13:39
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro .Bravo Popkice.Rekoh ja da ce brzo.Drugo ide duplo brze.Nadam se da ce moje trece kad dodje vreme,za deset minuta:):D
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 10:33:33
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja neznam za to..ali svakako bi pritiskalo. ne bi,ja koristila o u prošloj trudnoći i sad,kad stignem postaviću sliku ili izguglaj be safe pojas za trudnice
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 11:11:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kako sam srecna zbog Angeline!!! Pa, divnooooo!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 11:13:00
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro/dobar dan Ja zadnje dvije noci pravo loše spavam, zato sam po cijeli dan umorna i nervozna, na trenutke ujedala bih grrrrr.... Baš mi je drago zbog Popkice da je sve gotovo i da sada drži svoju bebanu u narucju, jer znam koliko se brinula. Veceras idem na UZ,pa me to razveseljava, uzbudjena sam evo cijelo jutro Nisam ni ja nikada cula za baby safe pojas, a nisam cula ni da se trudnice ne moraju vezati pojasom, pitam se da li to važi i u BiH...... hm ko zna....doduše ja ne vozim vec par mjeseci, jer leđa me bole od sjedenja i onda moram stalno da se migoljim i namještam, pa bi to u toku moje vožnje vjerovatno izazvalo saobracajni kolaps Gledam sad ticker ( ako je tacan) još samo 48 dana
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 11:27:17
|
|
|
|
emicaa
|
pipi nas redovno kad odemo u doboj policija zaustavlja i uvjek sam bila vezana,nikad nijedan nije rekao da ja kao trudnica ne moram mada kad ne bih bila vezna vjerovatno bi lupio kaznu ovaj pojas drzi onaj donji pojas,sto ide preko donjeg dijela stomaka i u slucaju ne daj boze saobracajke ili bilo cega ne moze pritegnit stomak.nisam bas strucnjak za objasnit nesto
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 11:37:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Neka hvala radije necu da se vezem Nisam ni ja znala i juce mi prica tata posto on ima stent da ne mora da se veze, i kao ni ja ne moram i posle proverim na netu vidim stavrno ...hah umrla sam od smeha a ja se vezem blesava a bas mi smeta. Joj ja i lose spavm i pritisak uzasno nizak nemma snage da se pomerim.... uzas! Samo bih spavala...i onda legnem i vrtim se nemogu da zaspem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 12:02:03
|
|
|
|
marinchica
|
Isto. Oka nisam sklopila zadnje 3 noci. kako ponoc dodje-oci kao na cackalicama, danju sam kao zombi. Upravo tonem kako vas citam....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 12:08:15
|
|
|
|
mega
|
Drage moje,ja sam sledeca posle Popkice. Mi stalno cekamo,ali se bebi ne izlazi napolje. Ultrazvuk je pokazao 13.2.,a vaginalni pregled kaze doktor,neces docekati ni 92.2.kad je cerkicin rodjendan, a eto ja jos kuci. Tako da samo mogu da cekam. A vec sam jako nestrpljiva. Idem i u setnju evo vec 3.dan predjem po 2 km,a nista se ne desava.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 12:47:23
|
|
|
|
alex88
|
Mega nije jos 9,do sutra moze biti svasta :) ali dok bebac ne kaze sad krecem bezveze se nerviramo, mada to je verovatno vise nestrpljenje,uzbudjenost
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 13:08:37
|
|
|
|
jocajaca
|
E ja se ne javljam baš često ovdje ali redovno čitam kao kakav voajer Što se tiče vezanja u BiH trudnice se ne moraju vezati -provjerila u prethodnoj trudnoći, lijepo se zaustavila kod patrole policije I pitala, oni rekli ne nikako se ne trebate vezati. Znam da je vani obavezno da se trudnice vežu I da je to slijedeći logiku bezbjednije nego da se ne vežete ali eto kod nas ne mora.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 13:31:48
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan i od mene, Popkiceee pa bravo, dobrodosla Angelina . Sad se mazite, sve proslo u najboljem redu, hvala Bogu. Ja se vezujem nisam znala za to da trudnice mogu da se ne vezuju. Bas sam seo obradovala, stvarno me steze pojas. Prvu polovinu dana sam bila bljakk sa raspolozenjem, nervozna i placljiva. Sad sam malo bolje. Ljubim vas pa se kuckamo.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 13:38:52
|
|
|
|
Ella2407
|
Popkice cestitam,bas mi je drago da je sve super proslo.. Megaa nadam se da ce i kod tebe brzo da krenee.. Ja sam jucer izgleda pojela nesto kako ne treba-nemam pojma sta,vani smo rucali.. I od sinoc sam na wc solji Ne prestaje Nista ne smijem pojest.. Samo sam nekog malo keksa i cokolade za kuhanje.. Ne znam sta vise da radim..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 17:18:37
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dobar dan, još malo pa dobro veče! Mene uhvatio grip, devojke već popušta, sam bolujemo ja i muž, zato i slabo pišem, sva sam nikakva. IZVORNA PORUKA: Ella2407 Ja sam evo napokon skontala gdje postavljate slike,glupko,hahah Preslatki stomacici.. Bubica me najvise iznenadila.. Pravi trudnicki.. Kod nje se uveliko vidiii,kod mene ja mislim jos nije ni poceo .. Nista,ujutru ravna ko daska,skoro,haha Ljubim vaasss Ja ne znam da li da brinem zbog stomaka ili je to normalno ja baš imam veliki stomak za doba trudnoće, mislim da imam ono razdvajanje trbušnih mišića jer kad pokušam kao da napravim trbušnjak, ne znam ni da objasnim, makar ću uslikati, a ne znam ni kako se to stručno zove, znam da sam čitala o tome. Ne znam da li treba da radim nešto po tom pitanju?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 17:23:11
|
|
|
|
marinchica
|
Buba i mene pitaju jel blizu...a ja 27 nedelja...meni je od starta isto veci stomak. I sve je u redu. Pitaj doktora ako ce ti to dati mir, ali mislim da ne treba da brines.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 17:23:47
|
|
|
|
sansa
|
Kad ova moja dva podivljaju neki dan kao danas pitam se sta je meni trebalo ovo trece ili su to samo trudnicki hormoni
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 17:47:40
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro vece stomacici Ja ceo dan opet setala , bila do banke i zamalo tamo da se uspavam dok mi popunili nesto Ja bih bas volela da imam veci stomak, ovako me ljudi prave na ludu kad kazem da sam trudna i to peti mesec, zagledjuju me , ma samo sto me i ne pregledaju tu na ulici. A Inace preko reda necu moci sve do devetog inace mi sledi lincovanje od strane ovih starijih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 19:10:59
|
|
|
|
BubaBubica
|
Sad sam našla, zove se dijastaza, sad ću da proverim da li ima tema o tome. Nego, juče smo bili kod svekrve i nešto je mlađa ćerka glumila ludilo pa sam je kritikovala i krenuli smo kući zbog toga. Danas je muž bio kod nje nešto da uzme i kaže mi da mi je svekrva poručila da se ne nerviram jer će mi dete biti besno. A takva ''savetovanja'' mrzim najviše, moraću joj reći da batali mudrovanja jer će mi biti dete besno zbog nje a ne zbog moje dece
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 19:12:34
|
|
|
|
Ella2407
|
Pa mislim da je to uredu,s obzirom da ti je treca trudnoca.. Ustvari nema sta ne biti uredu ,jel tako? I moja prijateljica je sa drugim djetetom u nekoj 8. Sedmici vec imAla stomacic.. Tako daa.. Ja sam se samo iznenadilaa,haha.. U dan smo ja i ti a izgledaas ispred 2 mjeseca.. I sladaaak ti je stomacic pravooo.. I ja jedva cekam da se nesto pocne ukazivat Sutra idem na UZ i vadit papu.. Jedva cekam da vidin jel sve ureduu..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 19:19:32
|
|
|
|
krin 40
|
Jao Bubice kad citam o tim ludim svekrvama,najezim se.Moja je blago,ali stvarno.Zao mi je sto ne zivi u Bgd,bila bi velika podrska.Kad npr hoce da me pita kako se osecam,prvo posalje sms da li smeta da sad pozove.Ja cu verovatno biti luda svekrva,nikad mi se ne svidja ni jedna devojka mog sina,uvek mi je "lepsi od nje" xaxaxa
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 19:20:14
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pa sa jedne strane i nije u redu, ako se razdvoji više od 2 i po cm može se javiti kila. Pitaću dr na sledećoj kontroli, da li da nosim steznik ili tako nešto. Javljaj obavezno šta radi bebica u stomaku Meni se stomak u prvoj trudnoći nije dugo video, tek posle 5. meseca se počeo nazirati. A u drugoj je takođe rano počeo da mi se vidi ali sad ne samo da se vidi nego mi već i smeta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 19:24:52
|
|
|
|
vocicana
|
Marinchice eto vec 27-ma nedelja , mi smo skoro 33-ca, ala leti sada pred kraj. Ja sam se nesto unervozila bez razloga, bas sam tuzna, ali proci ce. Bubice, sto pre ozdravi, ali i ja sam tako zakucala u istom periodu trudnoce samo tecnosti i ne sij mnogo. Ella Mega msm stvarno, pa hajde, da nastavimo sa cestitanjem.Bas ste mi slatke sa tim iscekivanjem, ja cu biti slatka kao do m....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 19:45:54
|
|
|
|
mega
|
Vocicana,hajde mi javi u pp tvoj broj mobilnog,pa da ti javim ako bude nesto. Ja sam propesacila predvece nekih 2 do 3 km,i mogu vam reci da sam puna neke energije. A kad sednem beba bas aktivna i dosta stiska dole. Oprala sam kosu,sredila se za krevet.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 20:02:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mega, sredi se za porodjaj. Ja sad kad sam videla da si ti pisala, pomislih da ima novosti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 20:04:18
|
|
|
|
alex88
|
Zakazala sam ultrazvuk za petak vece,dr dolazi sa odmora .Primetila sam da mi se malo spustio stomak,i serklaz pocinje da smeta,tako mi je bilo u pocetku,prvih mesec dana od stavljanja osecala sam da nesto smeta .Verovatno je to sve normalno,jedva cekam petak da vidimo koliki smo i koji je tacan datum skidanja serklaza Bubi brzo ozdravi,ostale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 8.2.2016 20:52:42
|
|
|
|
marinchica
|
Voci i ja sma nesto tuzna. Nije mi dan bas. Cmizdrava sam sva.A ja uglavnom kad sma neraspolozena odem u maratonsku set_nju, kupovinu, izduvam se sto bi se reklo. S ovim moim zizijem malim, predjem kilometar i odmah opominje. Stegao mi se stomak danas, i pre neki dan. Znaci Braxton pocinje... Veliki kiss! Bicemo mi ok, malo nam hormoni luduju. A i sve neke stvari se desavaju koje nam bas trudnjacama i ne bi trebale. Nadam se da je tvoja mama bolje.... Alex
< Poruku je uredio marinchica -- 8.2.2016 20:53:15 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Колица.пеперутка16Колико дуго сте превозили своје дете у колицима након што је могло да прохода?Користимо само носач. (
77%)
Док није проходао. (
8%)
Све док више није хтео да иде у колица. (
8%)
До једне године. (
0%)
До две године. (
8%)
До три године. (
0%)
Ukupan broj glasova: 13Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!