|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
5.2.2016 23:38:15   
Jole84
Ivančice kako si ti user posted image vala da znaš da nam blago, osećam se ko nasukan kit, samo da se otarastim stomaka i zagrlim novo bebče. Meni je inače ova trudnoća odlično prošla, ne mogu da se žalim, nisam imala vremena ni za ležanje a ni za žaljenje user posted image
Milu još uvek nosim, puzim kao kuče. Doduše sad će verovatno u devetom sve da me spiči user posted image
Alex superiška user posted image sve na vreme. Ima nekih slikica po forumu?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 226
5.2.2016 23:40:54   
marinchica
imam pitanje drage-vecina ne prica da ide na vezbe disanja,ono kao psihofizicka priiprema za porodjaj ne uspeh da nadjem temu. Ja bih bas da idem, ali tih vezbi nema u Zvezdari vise. sad skontah, niko ne pise da ide na to???user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 5.2.2016 23:42:11 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 227
5.2.2016 23:57:47   
alex88
Stavila sam slicicu pre 10,15dana i cini mi se da mi je za ovih par dana porastao stomak,slikacu se sutra
Marince jer si zadovoljna frizom?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 228
6.2.2016 0:47:49   
marinchica
ja nikad nisam zadovoljna frizom, a sad me je olindrao na paz....
precutala sam jer znam da do porodjaja necu ici, a pa tek posle prvih 3-4 meseca isto.
Slikacu se sutra, konacno.
rebnuo mi je 6 cm a trazila sam 3cm....user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 229
6.2.2016 1:32:45   
alex88
Porasce za par meseci, neces ni primetiti uz bebu!Mene nesto stisle neke kontrakcije ,verovatno te pripremne, a bebac se razigrao user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 230
6.2.2016 7:51:03   
vocicana
U pa vi bas ne spavate. Dobro jutro macici.
Da znate kako sam juce bila kao pokisao mis Amos iz crtica. Ali hvala vam na podrsci svakako.
Alexjos malo, kako cemo se eopiti, slaviti.user posted image user posted image
Marinchice posle ti pisem na fb, a za te vezbice za disanje, s obzirom da sam se pre dve nedelje raspitivala, samo su me pogledali, uuu pa ti si zakasnila, to ide od 26-te nedelje. Mada mi to za disanje ne treba, ali ovako neke korisne savete bi sakupila, imam milion pitanja i podpitanja. user posted image
Jole covece, nigde te nema, dodji jos malo da se druzimo. Poljubi tu malenu.
Ja sam tu, danas definitivno nigde ne idem.MOram malo da se smirim,razvalila sam se od setanja.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 231
6.2.2016 8:11:39   
borica
Dobro jutro i od mene, vi ste se sinoc bas raspisaleuser posted image Meni nesto bilo muka i jutros cim sam ustala, proslo je cim sam pojela bananu. Podsetilo me na one mucnine na pocetku. Danas idemo malo do grada svo troje, hmm cetvorouser posted image . I tako...
Joleeee dolazi cesce, ti si bas usitnila. Alex tako sam i ja u prvoj trudnoci bila samo uzbudjena bez straha, i od tog uzbudjenja sto cu uskoro drzati svoj cedo bolove nisam ni osecalai. Dace Bog da mi i sad porodjaj bude takav ili laksi. Ljubim vas sve , pa se kuckamo kasnijeuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 232
6.2.2016 8:20:48   
popkica bebic
Dobro jutro, zene drage! Meni preko dana koci RR, a sa telefona pisem, jedva uspem i da vas citam. Mega, draga, odgovorila sam ti na pp, valjda. Pokusala sam, zaista, ne zameri ako nije uspelo jer trenutno nemam komp, a sa tel.je tesko. Ljudi moji, ja kao da se nikada necu poroditi. Trenutni osecaj mi je takav da mogu kolo da zaigram. I kad me ne bi zigalo u preponama, mozda bih i zaigrala. Ljubim vas... Slabo kuckam jer mi nonstop koci!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 233
6.2.2016 9:29:10   
vocicana
Popkice, to je zatisje pred buru upisala sam se od smeha za kolo sada. user posted image
Borice, ja sam trenutno u fazi razmisljanja sta da spremim za dorucak, a pale su mi napamet i lazanje koje nisam godinama jela. Jeste peglanje dok se naprave ali sve mi voda na usta ide.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 234
6.2.2016 10:24:52   
mega
Cao,stomacici i od nas.
Sve boli,kao i svaki dan,samo mi se cini jos gore.
Prehlada me uhvatila,boli grlo,curi nos.
Sisam onaj Pntenol za grlo i stavljam Marisol sprej i fizioloski rastvor.
Beba lupa,sve mi se stomak zategne.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 235
6.2.2016 10:38:24   
IvanaSK RR
Jole, dobro sam, ako se ovo moze nazvati dobro, jedva čekam da se porodim user posted image
Marincice, ja sam nesto malo isla u prvoj trudnoći, ali posto cu sada verovatno opet na carski, iskreno, mrzi me da idem da trazim gde ima. Mrzi me da idem prevozom, a i ne osećam se bas toliko ok, jos uvek me zezaju mucnine, vrtoglavice...

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 236
6.2.2016 11:06:38   
alex88
Dobro jutro, vredne ste jutros ,odoh da sve polako iscitam! Sve vas user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 237
6.2.2016 11:08:55   
Lisa Simpson
Marinchice obavezno idi na te vežbice. Imaju sad u svakom domu zdravlja a mislim da čak i ne moraš tamo gde ti je karton. Ja sam išla iako sam slutila da ću na CR i preporučujem ti. Vrlo će ti koristiti a naročito kad počneš da se pitaš jel počelo i kad će. Voći ja krenula u 32. Nedelji i sve savladala iako su me hvatali praznici, nisi zakasnila samo ti idi.

U velikoj sam gužvi. Pa nemam puno vremena da pišem, ali vas sve grlim i želim da lako stignete na kraj. Popki pa ti si još tu. Ajde draga oslobodi mesto malo i za druge čekalice da preďu u trudničke temeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 6.2.2016 11:11:06 >

Direktna veza do poruke: 238
6.2.2016 12:33:35   
marijana22
Dobar dan

Danas i sin ima temp. i malaksao je, i njega je uhvatilo. Ja jedem voce ceo dan i pijem limunade da me ne uhvati. Verovatno oboje nece ici sledece nedelje u vrtic, a ja imam zakazan double test, pa moram kod moje dr. i na komisiju.... ne znam kako se tako potrefilo.....

Marince moja drugarica se porodila u septembru isla je na vezbe u DZ Zvezdara. JA sam isla u prvoj trudnoci i bas mi je bilo lepo, preporucujem . U drugoj trudnoci nisam isla jer sam stalno nesto bila prehladjena. A necu ici ni u ovoj termin mi je sredina avgusta po vrucini nema sanse da idem. Inace ima tema ovde nesto tipa skola za trudnice ili tako nekako

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 239
6.2.2016 13:28:40   
emicaa
Dobar dan,ja sam imala paklenu noć sa Dorom,nadam se da će uskoro početi spavati.
Od jutros baš često isjetim lafane pokrete u stomaku,zaboravila sam kako je divno.
Ja nisam išla u tu školucu disanja,po meni je to bacanje Para i gubljenje vremena ali svako zna svoje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 240
6.2.2016 13:47:45   
krin 40
pozz devojke.Ja odspavala i probudim se malopre gladna kao vuk,sto je divnooo s obzirom da danima ne jedem.Porucim secuan piletinu,belu rizu,kari rizu i povrce u soja sosu.Jela sam i jela i jela kao da sam dosla sa pustog ostrva:) Sad me boli uvo i ako mi pozli.Jedva cekam da mi se vrate deca sa raspusta,mrzim da budem sama.Vezbe mozete da radite i same uz uputstvo sa neta.Cuvajte parice

< Poruku je uredio krin 40 -- 6.2.2016 13:49:21 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 241
6.2.2016 14:27:43   
vocicana
Zenskice, ovo je besplatno, u dispanzeru za zene kod nas u domu zdravlj, ja cu otici cisto zato sto me zanimaju neke stvari posle porodjaja, nista anesto ovako.
E krin bas mi je drago da si se najela, konacno, ja sam posle gvozdja osetila neku blagu mucninu, pa sam pojela jednu zdelicu muslija sa jogurtom, sada sam preporodjena.
Jutros kada me slog nije strefio kada sam videla kakvi su mi prozori u stanu, valjda je bilo onako tmurno pa i nisam tako obracala paznju, zavese skidanje, MOMENTALNO, pranje prozora, sada pevaju i zahvaljuju mi se user posted image .
Emice bravo za te majusne pokrete, kako je to lepo. Sada cu napraviti jednu slicicu sa stomakom, vise nije stomacic, bas sam sebi ogromna. Dobila od sestrice jedan donji deo trenerke, bas sam srecna, trebalo mi je to.
Posle rucak i neke kolace da napravim.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 242
6.2.2016 14:29:51   
IvanaSK RR
Ne placaju se te vezbe u domu zdravlja.
Marijana, zelim brzo ozdravljenje deci!
Emice, divno za pokrete!
Krin, divnoooo za kineze :)

< Poruku je uredio IvanaSK -- 6.2.2016 14:31:28 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 243
6.2.2016 14:31:36   
vocicana
Ivanice imas pp

Direktna veza do poruke: 244
6.2.2016 15:07:48   
vocicana
Postavila sam stomacinu u slikamauser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 245
6.2.2016 16:53:26   
krin 40
pravilno disanje je ok.Ne pomaze nesto specijalno oko bola i sl,ali pomaze da ostanete skoncentrisani i da se ne "pogubite".Ma sve je to brzo,prolazno i divno je,jer ucestvujete u svemu.Cerku sam rodila u junu u utorak pred ponoc.Iz porodilista smo izasle u petak,s a ponedeljak sam je vec iznosila u parkic ispred zgrade na po pola sata.Zato ja uvek "nagovaram " i glasam za prirodni porodjaj tamo gde je to zdravstveno moguce.user posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 6.2.2016 16:54:52 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 246
6.2.2016 17:06:42   
IvanaSK RR
Eeee, samo da znas i ja sam bila vredna posle porođaja, na potkrovlju smo ziveli i morala sam uz stepenice. :)
I vrlo brzo smo isli u park, cim je vreme dozvolilo, jer je bio kraj novembra.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 247
6.2.2016 17:13:33   
krin 40
Ivana,ti i ja se u svemu slazemo,xaxaxa.Meni je stvarno suludo da je tamo "neko rekao da se deca ne izvode 40 dana npr"Ja to odmah napoljeuser posted image

Direktna veza do poruke: 248
6.2.2016 17:16:54   
IvanaSK RR
Znači, onda cu i ja trece za deset godina user posted image
Ma, pusti me tih babskih prica. Sad ce mi biti super, porodjaj krajem maja, sigurno necu ceo jun sedeti u kuci.
Sin je imao 25 dana i isli smo na slavu.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 249
6.2.2016 17:21:12   
krin 40
Ako sve bude ok,ja cu i septembru,zaznula sam se ovaj put.Uvek sam tempirala da radjam decu najkasnije do jula.Mada zadnje dve godine septembar i oktobar su kao leto:):D..Ja ti najiskrenije zelim da se odlucis i za to treceuser posted image .

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Cenzura TV programa

Kad biste bili u poziciji da odlucujete, da li biste ukinuli pojedine TV programe i koje?

Ne, ni jedan ne bih ukinula. (16%)

Pink (82%)

Prvu (2%)

Ukupan broj glasova: 99

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here