Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:14:51
|
|
|
|
alex88
|
jednom zaboravim da kopiram i sve ode Malo sam dreknula,sad sam nikakva,razmisljam da napravim mali krug do prodavnice,nisam izlazila dva dana iz kuce. Isi i bolje sto si otisla da se smiris,znaju bas da nas prepadnu,srecno sutra.Ivana brzo ozdravi,Nestrpljiva ima dr koji bi sve ako moze privatno,Voci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:15:43
|
|
|
|
borica
|
Isi za bebicu i za nalaze koji su u redu. Opet imam gorusicu, i nocas me je budila.Stavila sam makarone da se kuvaju. Mm sutra dolazi, treba da ide u nabavku za pice i da da prasence da se pece. Bubica se nije javljala danas, a ni tuzna je nema vise od mesec dana. Voci jel se cujes sa njom?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:15:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Poradjaces se u gradskoj? Pogledaj na papiru za ultrazvuka, pise stepen zrelosti. Isidora, nemoj mi se nervirati, bas sam se zabrinula sto te nema...
< Poruku je uredio IvanaSK -- 17.1.2016 18:20:34 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:21:06
|
|
|
|
vocicana
|
E Borice koja telepatija. Tuzna se javlja, imala je puno problema ima ih I sada, zdravstvenih, msm da nije vise sa deckom, ali rodice bebicu I to je sve u redu. Cujemo se, pozdravicu je I zamoliti da se I javno oglasi kad kad. Alex ti si jedan mish mili koja si ti kraljica! Bubu cu malo kasnije kontaktirati, ja stvarno me znam sta joj bi. Sada sam se zabrinula.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:24:44
|
|
|
|
isidora88
|
Dobrodosla krin Stvarno sta je sa tuznom? Ne javlja se dugo. Meni na nalazu pise starost posteljice. Ubi me gorusica. A tacno mi dodje da nabavim makar ctg, danas mi je bilo tako strasno kad su sa prijema zvali dr i vicu trudnoca ne oseca bebu ceo dan, van sebe sam bila dok nisam cula srculence...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:27:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivana, da tamo se poradjam...nema, ne pise nigde ,samo da uterus odgovara periodu trudnoce i posteljica bo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:33:28
|
|
|
|
borica
|
Pozdravi je, nadam se da ce se uskoro javiti. Za situaciju sa deckom se to moglo i ocekivati. Nadam se da ce biti u redu zdravstveno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:34:08
|
|
|
|
alex88
|
I ja se nadam da ce tuzna biti dobro i izneti trudnocu do kraja
< Poruku je uredio alex88 -- 17.1.2016 18:38:34 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:39:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Alex, da to je zrelost posteljice. Elena, moguće da nije napisano, ne brini, da je nesto lose sa posteljicom, rekli bi ti. Koji si mesec? Evo sad sam gledala po netu, koliko sam skontala to bo znači da je sve ok.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 17.1.2016 18:45:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:45:02
|
|
|
|
alex88
|
Bolje da pisemo u odgovarajucoj temi da nas ne opominju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 18:56:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isidora, to me podseti na moj porodjaj.. U jednom trenutku bebi stali otkucaji srca, ctg pisti, ja počinjem da se onesvescujem i cujem onako u daljini doktoriiiii gde stee, stali otkucaji srca... Njih pet mislim da se tada stvorilo oko mene... Vazno je da je na kraju i kod mene i danas kod tebe sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 19:05:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo i mene, izvinjavam se što sam vas zabrinula, nisam ceo dan palila komp. Nešto nisam u elementu, sve mi se skupilo, samo razmišljam o tužnim stvarima koje ne mogu da izbegnem, pa sam sređivala svoj kreativni kutak i nerviram se kako ne uspevam da ga lepo organizujem, fale mi police ili ormarić... Plus mi se spava nenormalno, baš mi je dan za prespavati i ništa više. Onda i ove dve Bube kao da su poludele, samo se svađaju... Hoću da spavam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 19:13:53
|
|
|
|
borica
|
Joj Bubice, svakom naidje taj dan. I moj sin je danas bas bio hiperaktivan, jos uvek ga drzi. Sad ga uhvatilo da me zaledi i ne smem da mrdam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 19:20:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, borice, jel to ledeni čika? :) Bubi, ljubac za tebe. Teraj te loše misli.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 19:29:44
|
|
|
|
BubaBubica
|
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 19:43:27
|
|
|
|
vocicana
|
Tuzna ce biti ok, vazno je da ima svoje prioritete, da se toga drzi, nadam se I od srca joj zelim sve najlepse! Bubo proci ce, meni je dan sa suzama poceo niko me nije iznervirao, ali ta emotivna strana me je dotukla sasvim. Pisem ti kasnije kao i do sada. Bila sam u setnji, hlado je ali nema veze, prijalo mi je, opet sam se malo izradila sa hranom, ali ni prici kako je znalo biti strasno ovih dana. Samo da se izduvam. E a znate sta, nisam sanjala da ce me kicma ovoliko boleti, ma ni u snu. Tako sam zeljna aktivnosti, treninzi mi fale, bar sat vremena.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 19:52:16
|
|
|
|
isidora88
|
bubi dobro je da si ok. ivana bas mi je zao za taj virus, i ja sam imala neki stomacni pre nekih mesec, dva, nikad u zivotu mi nije bilo tako lose. nadam se da ce tuzna biti dobro, samo nek cuva bebca, a decko je debil ako je ostavio voci bez nerviranja i plakanja moj mis se mrda, hvala mu, onacno je shvatio da ima ludu mamu i da mora da divlja da bih ja bila mirna ne mogu da docekam sredu i pregled, nadam se da se makar malo otvaram i da je grlic jos vise skracen pa da dogovorim indukovan porodjaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 19:59:48
|
|
|
|
alex88
|
Malo sam prosetala, bas mi je prijalo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 20:01:37
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Zene obratite pažnju sa citrusima (limun pomoradže a naročito grejp) mogu da izazovu kontrakcije u trudnoći. Grejp jako utiće i na enzime jetre i generalno vam savetujem da ga izbacite potpuno u trudoći, POGOTOVO ako ste na nekim lekovima. Mm danas pravio razmeštaj u stanu. Sad smo komplet spremni za bebicu, ali bih ipak volela da sačeka zakazani CR za koji se nadam da će mi ga zakazati sutra ili prekosutra.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 20:07:49
|
|
|
|
alex88
|
A ja dva Dana samo meljem pomorandze
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 20:13:35
|
|
|
|
vocicana
|
Ja ih meljem od pocetka januara. Daleko bilo, a da vam ne pricam koliko mi se ananas jede, sve mi voda krene na usta, e svasta. A tek mi je muka od one ishrane stereotipne posle porodjaja, zbog grceva, to ce zurka biti dok se uhodamo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 20:26:08
|
|
|
|
alex88
|
Meni se odavno jede tunjevina
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 20:27:54
|
|
|
|
vocicana
|
Dragoj Yelleni sa kojom sam delila svoje misli I razmisljanja u temi bazalne temperature, zelim ovde da cestitam na trudnoci, najezila sam se malo pre citajuci njen simpaticni komentar o trudnoci. Cestitam draga, neka te Bog cuva, neka ti trudnoca bude laka, lepa, prozeta osmesima I srecom I da krajem godine uzmes svoj mirisljavi zamotuljak, neka te uvek cini srecnim I ponosnom! Dodji da se druzimo I ovde rringerajko moja!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 20:36:38
|
|
|
|
isidora88
|
Ja cu sutra da kupim ananas, grejp i narandze, mm me vec danima kljuka svepsom A meni se jedu mandarine, uzas koliko mogu da ih pojedem. Voci smes da jedes sve kad dojis, pisi new mom, nasoj trudnici, ona je inace savetnicanza dojenje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 17.1.2016 20:45:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hmmm neznam bas to da narandze izazaivaju grceve... u prvoj trdnoci sam jela narandze u nenormalnim kolicinama secam se da je mm uzimao po gajbu koliko smo ih picili. Uh jako mi nedostaje da se valjam sa mojim devojcicama, pogotovo starija ponekad krene da me srusi na krevet da se grlimo i mazimo pa moram da je opominjem, a i onu moju malu mrvicu da nosam. Cak sam se uzelela i trcanja
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.1.2016 20:48:44 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?