|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
18.1.2016 11:20:02   
popkica bebic
ASN, super za rezultate! user posted image Videces kako je lepo kad imas decacica, mnogo su umiljati i ugl.vise vezani za majku.
I ja sutra imam pregled, eventualno preksutra, ako ne stignem sutra da podignem rezultate analiza. Bas imam frku od pregleda, a kako cu tek nesto drugo.... Mega, kad ti je termin?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1076
18.1.2016 11:20:24   
alex88
Pipi mi smo tu negde ,ja sam 32 pune danas,srecno na uz

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1077
18.1.2016 11:43:17   
pipi_coco
Napisah cijeli post i izbaci me user posted image

Jeste, Alex ti i ja skupa ima da brojimo sitno user posted image

Jako sam uzbuđena danas zbog pregleda, ja i moje zlato nismo se vidjeli 5 sedmica vec user posted image

Odoh da se malo "uredim", a kako cu obzirom da ništa ne vidim od stomaka, eh to pojma nemam user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1078
18.1.2016 11:49:45   
emicaa
Pipi postavi ogledalo pa ispred njega,ja sam tako user posted image
Anck da budeš dobra svekrva jednog dana user posted image
Mojoj kumi danas rodjendan pa sam nešto bezveze,navikla sam da današnji dan provodimo zajedno.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1079
18.1.2016 11:55:18   
alex88
Ja sam posle serklaza zaposlila muza oko detaljnijeg sredjivanja,depilaciju da trpim nemogu

Direktna veza do poruke: 1080
18.1.2016 11:59:21   
wivern
Trudnicice kakve ste mi?
Ja došla malo da vas obiđem i da mahnem.
Alex usitnilo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1081
18.1.2016 12:04:28   
marinchica
Bravo svekrvo user posted image
da budes uzorna i da se ne mesas sinu u brakuser posted image user posted image
Ja danas malo bolje, kicma me rasturala juce.
Dobrodoslica svim novim trudnicama!
Narucila sam luster za deciju sobu, i to sam prebrinula, muz ce svetlo iznad kreveta. Taman smo hteli da radimo malo u sobici ono zaredjali praznici-Krstovdan, Bogojavljenje, Sv. Jovan. Dok prodju svi ti praznici i ja budem u mogucnosti da sredjujem deciju sobu, porodicu se.user posted image
Ja danas UZ, konacno saznajemo 100 % pol. Aliluja, aliluja...

< Poruku je uredio marinchica -- 18.1.2016 12:08:30 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1082
18.1.2016 12:09:13   
alex88
Wiv user posted image
Marince jer ode svekrva?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1083
18.1.2016 12:26:50   
marinchica
Ne, eno je pakuje se, nisu jos dosli po nju.
Bezalkoholni sampanjac je u pripravnosti...user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1084
18.1.2016 13:20:26   
IvanaSK RR
Drago mi je za svekrvu i dobre rezultate. Ostale, pozdravite bebe preko ultrazvuka i od nas.
Ja nocas imala temperaturu, nista spavala nisam, koza me boli i dok se tuširam...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1085
18.1.2016 13:46:27   
isidora88
anck bravo za decakauser posted image
ivana bas te namuci ta prehlada, nadam se da ce brzo proci, samo se kljukaj vitaminima i odmaraj sto vise.
ja kuvam rucak, sva sam slomljena, nerviram se oko epidurala, ukinuse ga, tj.n+sad se ne placa, ali nema ko da ga da, tako da nemam pojma sta cu saduser posted image , sad moram vijati i anesteziologa da platimuser posted image drzava nam je dno dna.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1086
18.1.2016 13:59:00   
mladamama76
evo i mene konačno da vas pozdravim i čestitam sve po redu: i Novu godinu i Božiće i nove bebane sretnim mamama Animsaj, Mamamaj i Madre! Nisam se javljala iz banalnog razloga-crkao mi monitor na računaru , a sa telefona ne mogu ništa napisati...mada sam vas čitala koliko sam stigla.Mi smo imali baš burne praznike. Prvo mi je bebana pala s kreveta pred NG samo dok sam se okrenula da sklonim ukakanu pelenu, pa smo je pratili 72 sata, pa su joj nikla dva zubića odjednom, pa nas je sve troje uhvatila gripa...moja pametna svekrva je uzela i nosala na nekom porodičnom slavlju poslije Božića, da svi vide koliko ''baka voli unuku'' a nije htjela reći da je boli grlo i da je virozna, tako da je bebanu nakon dva dana uhvatila temperatura, pa grlo, pa kašalj, naravno prešlo i na mene i na mm...prolupala sam...mene zaza nizak pritisak, zaboli me glava, pritisak 80/50, pa pij tečnosti, jedi, bude bolje sat-dva pa iz početka...užas, jedva čekam da se završi januar...
ASN, bravo za ac!user posted image Joj, mene čeka uskoro...najgori mi je taj period čekanja rezultata. Ja zvala genetsko da zakažem, kažu oni da nemaju genetičara i da sad sve iznad 35 po automatizmu stavljaju na spisak za ac...ja sam znala da je neću izbjeći, ali im je malo bezveze taj fazon. Čuj, pa da ih nisam zvala ne bi me planirali, a šta je sa onima koje ne žele da rade ac? Ne kužim, ali eto...

Direktna veza do poruke: 1087
18.1.2016 14:16:06   
marinchica
Ivana, zelim ti brz oporavak, pokusaj sto vise kiselog mleka kad imas temperaturu da jedes. I limunadu u litrima...
Isi, ako mi verujes, tacno sam imala osecaj da ce taj fazon besplatnog epidurala da ima za posledicu da nece moci niko da dodje do njega. Ovako ako ga platis moraju da ga daju. Sad opet micenje osoblja...
Mladamama ovo je za mnoge bio sasav pocetak godine...neverovatno...Ja mislim da je moje da li ce se raditi AC, ako necu ne moze niko da me natera. Ako nece da rade dabl, uradi se privatno i zdravo. Potpisem sta treba da potpisem, na moju odgovornost i gotovo. Besmislice...
ne mogu da docekam 7 uvece i UZ....uhhh

(odgovor članu mladamama76)
Direktna veza do poruke: 1088
18.1.2016 14:32:44   
Lisa Simpson
Joj ja jedva čekam sutrašnji dan. Nadan se da će se sve dobro završiti, i da će me napokon primiti u bolnicu i poroditi, kad se već mora. Iskreno kad bi me neko pitao volela bih i četvoto da imam, ali sad pred porođaj nekako imam strah i tremu, od onog što me čeka. A još i nakon porođaja ću morati da se bockam. Kad to završim ima još jednom da se rodim, Bože zdravlja.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1089
18.1.2016 16:42:00   
vocicana
ASN cestitke za user posted image , bas lepo!!!! Muska godina kazem ja.
Ja sam odradila sta je bilo do mene, sutra cekam izvestaj I poziv telefonski.
Lisa, Marinchice, Pipi, Isi, Ivana, Emice, Alex, Popkice user posted image od svih veceras ocekujem izvestajem sa uz! Divne ste duse!!!!
Sada cu ja u adekvatnu temu da ispism svoje putesestvije danasnje,.
Wiv, dodji nam malo cesce!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1090
18.1.2016 16:42:54   
IvanaSK RR
Juce sam izgleda popila dosta limunade i urnisala zeludac, tako da povraćam i slabo mogu i da jedem i da pijem... Moji slave prekosutra, trebala sam praviti kolac, prebranac, kolac za crkvu, ali nema šanse.
Nisam znala to za kiselo mleko i temperaturu, mada ne smem nista mlecno, odmah povracam... Bas sam nikakva u ovoj trudnoći...

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1091
18.1.2016 16:47:11   
Anck Su Nmaun
Hvala cure
Ja uzbudjena kao da cu sutra da se porodim .....sad bih isla da kupujem stvari za bebaca, sad kad znam 100% pol user posted image
A posle dve curice ... hmmm tesko sta da je ostalo od garderobe za njega user posted image sad mi neobicno da gledam stvari za decake user posted image

Direktna veza do poruke: 1092
18.1.2016 17:04:02   
IvanaSK RR
Takva sam i ja :). Kupila prekjuče tri pakovanja nekih mrezastih ulozaka, :) , kreten. A 28.01. imam ekspertski ultrazvuk, ako i tamo kazu da je devojčica, ja idem pravac u prodavnicu da kupim Hello kitty cuclu, kutijicu i lanče za cuclu :). To sam videla jos pre godinu dana i rekla sam ako bude devojcica, uzimam.
Tebi ce sad sve biti drugačije, posle dve devojčice i to je bas divno!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1093
18.1.2016 17:05:41   
vocicana
Ivana, bas bzv.
Ja bi volela da te nekako posavetujem, ali supe, tecnosti nekako nadoknadi, moras da lezis. Ja sam konstatovala vise puta da mi nisu sve ovce na broju. Trudnoca, totalna atrofija misica, gojenje, nepokretnost, previse pazenja, predugo traje. A o nervozi da ne pricam, svakog dana, red zbog sebe, red zbog drugih, ali svakog dana, ne zaobilazi me.
Anck, sada polako, mi smo se nacekali da saznamo ko ce se roditi. Uzivaces u sinu I kupovini stvari. Sigurno!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 1094
18.1.2016 17:06:58   
vocicana
user posted image user posted image dace ti Bog devojcicu, iz sve snage navijam. Malo devojcica u ovoj godini, sve muski , tako mali izbor snajkicauser posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 18.1.2016 17:08:54 >

Direktna veza do poruke: 1095
18.1.2016 18:31:18   
wivern

IZVORNA PORUKA: vocicana
Wiv, dodji nam malo cesce!

Voci bolje da ne dolazim user posted image , please kao sto si i u drugom postu koristila uredi tako koristi da na jedan post dopises sve sto si zaboravila.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1096
18.1.2016 18:48:36   
borica
Dobro vece user posted image , nikako da vam se javim. Anck user posted image za decacica i buducu svekrvu. Ivana zelim ti da sto pre ozdravis. Nocas sam se budila, opet svakakvi snovi user posted image . Ja jos uvek nisam krenula sa pranjem garderobe i i peglanjem , sto mi je ostala od Luke, niosam nista jos ni kupila. Planiramo malo sredjivanje njihove sobe, i a i jos jedan ormaric nam treba, pa tek onda. Wiw pozdrav i za tebe.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1097
18.1.2016 20:51:17   
popkica bebic
Trudnicice, vidim caskate o stvarcicama. Ja se jedva suzdrzavam od dalje kupovine. Samo trosim novac, a jos uvek ne znam pol. Lakse je kad se zna pa se kupuju odredjene boje i dezeni. Torba je spakovana, sada samo cekamo. Po ciklusu, usla sam u 39.nedelju, a po velicini ploda u 39.ned.cu uci u cetvrtak. Kada bi dobri Bog dao da se do kraja ovog meseca porodim, kao sto mi je po ciklusu, mada je dr pominjao februar.
Ne zaboravite da u ponoc zamolite Boga za nesto vazno! Kazu da treba da bude jedna molba, ali nesto sto je vazno i nikako ne pohlepno!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1098
18.1.2016 20:56:43   
alex88
Popkice dace Bog da se porodis do kraja mesecauser posted image
Devojke jer gotovi pregledi,javljajte se user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1099
18.1.2016 21:11:12   
marinchica
Ja se javljam, ruku pod ruku sa Anck-bicu svekrva 100% user posted image Potvrdjeno na 4D.
I bicu najbolja svekrva na svetu, kunem se u druga Tita!user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 18.1.2016 21:13:29 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here