|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
17.1.2016 12:07:51   
krin 40
Hvala Voci,ja bih volela seku,sin bi voleo seku,cera batu.Kaze steta je roditi devojcicu kad vise ni jedna ne moze da bude lepa kao ona...xaxaxa..vestica mala.Uzivajte u stomacicima,divno je biti trudan.Ja obozavam.Drago mi je kada cujem da je neko tako emotivan.Ja nisam,na zalost,sto i nije dobro.Uvek sam mislila da majka mora biti "stena" jer je stub doma.Ko zna,mozda se i ja promenim pod stare dane

< Poruku je uredio krin 40 -- 17.1.2016 12:09:54 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1001
17.1.2016 12:15:33   
vocicana
Alex slatko si me nasmejala, a stvarno bi volela da bude dobro on, ne da bude debilce mirno, ali da se lepo uklopimo I da on bez nekih vecih problema napreduje. Neka ti je bebac ziv I zdrav samo pa svako se isto voli.
Krin, ja ti od srca zelim da dobijes ceranu, samo se drzi I sve ce biti dobro, ma sigurna sam. Ja sam se promenila za 180 stepeni, a suze su sastavni deo onoga sto se sprema da se dogodi, najlepse na svetu, ali sebe ne mogu prepoznati, jer volim da volim I pruzim, zato sam verovatno ovako osetljiva. Ne mogu da zamislim sebe kao majku, to nejako stvorenje koje ce me gledati I zamisljam ono, da se neko beskrajno raduje sto me vidi, da me zagrli, da se nasmeje, da se ljuti, da spava I da slusam to sitno disanje nocu, da znam da sam postigla nesto najlepse!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1002
17.1.2016 12:28:21   
marinchica
Gde ste devojke!
Krin dobrodosla!
Ja sam se probudila oko 5, desna ruka-mrtva. Mogla sam da je udaram o zid iz sve snage, nista ne bih osetila....onda budi mm, on me masirao malo...pa me kao popustilo. Od jutros, duz kicme pored desne plecke osecam grc. Nit da legnem, nit da sednem...ne znam sta cu sa sobom...
Ova je dosla jutros, isfurala je cerka odmah posle dorucka, ali se nabila tamo u sobu i cuti. Sutra ide...nadamo se.
Idem, ne znam ni gde cu ni sta cu....da prosetam, da probam da se istegnem, da legnem na pod i ispravim taj prsljen. ma idem da se obesim, i aj zdravouser posted image
user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1003
17.1.2016 12:32:37   
alex88
Muzu oko vrata :) ?sve su to marincice cari drugog stanja,prosetaj malo,mozda ti bude lakse

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1004
17.1.2016 12:38:04   
borica
Zdravo drage moje user posted image .Pijem drugu kafu od jutros, sredjivala sam stan, pa da odmorim i krecem sa sredjivanjem kuhinje. Voci i ja sam taj tip, kad mi se zale moji najmiliji to me strasno pogodi, a reagujem burno, kritikujuci, al me zato sad u ovoj trudnoci puklo pa placem i sto sneg pada.
Krin dobrodosla.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1005
17.1.2016 12:40:43   
madre
Da zagrlim jako i pozdravimsve moje drugariceuser posted image
Ja sam jos u porodilistu,sutra cemo kuci,pa cu vam se javiti malo detaljnijeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1006
17.1.2016 12:48:48   
jekiki
Samo da vas pozdravim trudnjacice, uzivajte, odmarajte i radite samo ono sto vas usrecuje i sto vam prija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1007
17.1.2016 12:50:18   
alex88
Madre,Jekki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1008
17.1.2016 12:57:54   
IvanaSK RR
Dobro dosli novi stomacici user posted image
Popkice, nemoj da se nerviras. Ja sam ubedjena da ce tvoj porodjaj biti lak i brz.
Gde je Isidora, jesu skinuli ono cudo sa nje?
Ja se razbolela, muz doneo nesto sa posla, njega juce krenulo, noćas imao temperaturu. Ja grlo, nos, oci, malaksalost, uzas zivi.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1009
17.1.2016 13:04:20   
vocicana
Jekiki moja user posted image
Madre, lepo se skockajte, izadjite pa ces nam se javiti.
Ivana, pa sta je to? Moja mama isto neku sugu vuce jedno nedelju dana, temperatura, grlo, kasalj suvi, jao bas ne volim kada cujem da nekome nije dobro.
Borice, ostaje da se borimo same sa sobom, ja sam mislila da cu poludeti. Ponekad se pitam odakle kaplju vise ove suze.user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1010
17.1.2016 13:27:55   
popkica bebic
Dobro nam dosla, Krin! Drago mi je da ima novih debelica; taman da izgurate nas debele iz teme. user posted image
Ovde je grozno, nije onaj lepi suvi sneg, nego mokar sljapavac. Isla sam u prodavnicu i noge su mi bile natopljene, kad sam obula cizme-patofne tako mi i treba! O emocijama mozemo do ujutru. Moje su ko da sam skrenula s uma. Cas se smejem, cas placem, a ugl.vicem, tj. palim i zarim...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1011
17.1.2016 13:40:06   
Nestrpljivaa
Dobro dosla Krin,ostalim devojkama user posted image toliko sam ispisala a on mi izbacio samo ovo.Uspavala sam devojcicu pa opet na posao.Pisem preko moba pa nece da mi izbaci temu da li postoji.Kada sam bila na uz dr mi rekao da moram na uz dojki,kao dojila sam vec.Kao hitno je pa da idem kod njega privatno.U dz se ceka malo duze pa mene zanima da li je stvarno hitno kada to moram bas sada na pocetku trudnoce ili ipak mogu i kasnije.

< Poruku je uredio Nestrpljivaa -- 17.1.2016 13:47:20 >

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1012
17.1.2016 14:34:41   
vocicana
Naravno da nije hitno vec potrebno otici privatno!!!
Pregled uz dojki je pozeljan, narocito kod zena koje su vec imale poroda I dojile, ne ne znam iz kojih razloga, vec zbog pregleda tkiva, rutinska stvar. Ne znam odakle si nestrpljiva, ali pregled dojki mozes uraditi u onkoloskom dispanzeru, to jeste onkoloski domen a ne domen ginekologa. Nemoj da ti se ispira mozak, nemas ti na kraju 50 godina da radis skrining test I da si riizicna za maligna oboljenja pa je toboze to hitno uraditi uz dojki, pa jos sada u trudnoci. Uradi ga svakako, ali ne privatno, vec idi kako sam ti rekla, u onkoloskom dispanzeru, otkaci tu obavezu I opusti se. Kada ti je vec spomenuo, idi svakako.

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 1013
17.1.2016 14:35:43   
vocicana
Sada vidim, Novi Sad, izvinjavam se. Sluzba vam je dobro organizovana pa idi tamo. Boze sta ce im sve na pamet pasti.

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 1014
17.1.2016 14:40:47   
IvanaSK RR
Voci, ne znam kako, al znam da mi je bas lose.Imam osecaj da me koza boli... Bas se lose osecam.
A ujutru treba da nosim urinokulturu, ne znam kako cu stici do lekara.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1015
17.1.2016 14:56:27   
jekiki
Hej hej stomacici, mislim da sam procitala da je neka od vas frizer, a meni treba savet user posted image ili sam lose procitala user posted image

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1016
17.1.2016 14:57:37   
vocicana
Popij Paracetamol, to smes, topli caj, nacedi limuna unutra, polako samo. Verujem ti da se lose osecas. I sve se tako bzv namesta, kada coveku treba vremena da izadje I zavrsi obaveze, obavezno se namesti katastrofa. Uhuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1017
17.1.2016 15:22:09   
IvanaSK RR
Popila sam oko litar limunade (limun, pomorandza, grejp) i supu. Caj ne mogu nikako, muka mi je. I u grudima me boli.
Ja sam frizer.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1018
17.1.2016 15:26:05   
jekiki
Ivana prvo da ti pozelim da sto pre oydravis, sto vise vitamina, limuna, cajeva, vlada virus zbg ovog ludog vremena. Pisem ti u pp, pa ti kad mozes baci pogled user posted image

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

Direktna veza do poruke: 1019
17.1.2016 15:53:42   
IvanaSK RR
Evo sad sam opet posetila moju drugaricu vc solju i sve izbacila iz sebe (limunadu, virslu koju sam se jedva naterala jutros pojesti i tanjir supe).
Taman sam mislila da sam završila sa druzenjem vc solje.
Ne znam kakav je ovo virus, ali ja ne pamtim kad me je ovoliko uhvatilo da mi dodje da plačem.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1020
17.1.2016 16:34:50   
Nestrpljivaa
voci pre par meseci sam se preselila u Rumi i ovde imaju u dz i nema potrebe privatno.Prvo sam se iznenadila da ginekolog radi ultrazvuk.Nemam nikakve tegobe osim sto me bole na dodir ali znam od cega je,a pre trudnoce nisam nista osetila.Znam da je potrebno uraditi to radi sigurnosti ali mi se ne daje 2500 a mogu i u dz.Hvala Voci na savetu,ja sam inace zakazala za sutra ali necu ici,a ne mogu ni sa posla da izadjem.

Direktna veza do poruke: 1021
17.1.2016 16:54:13   
vocicana
Pih Ivana, bas mi je zao sto te to muci.
Samo nadoknadjuj tecnost I uzmi neku plazmicu I neki dvopek, ako mozes da pojedes, malo pirincanu I pirincanu voda je za te muke super.
Nestrpljivaaaa nema na cemu. I kod nas u dz rade ginekolozi svasta, znas sta....user posted image

Direktna veza do poruke: 1022
17.1.2016 17:53:06   
isidora88
Hellouser posted image
Ja jutros napravila paniku, bila sam u porodilistu na ctg-u jer bebu nisam osecala, cim me jenprikopcala na ctg bebac je poceo da skace i lumpuje, bas me je nasekirao. Ultrazvuk je dobar, normalna kolicina plodove vode, nije merio tezinuuser posted image , posteljica II/III stepen, nadam se da cu se uskoro poroditi jer posteljica je vec zrela u sustini. Nadam se da je bebac spreman za spoljni zivot pa da se sto pre porodimuser posted image
Pritisak oko 140/80, sutra idem po nalaz holtera pa ceko videti sta cemo.
Ne stigoh ranije da pisem, sredjivali smo danas stan, prala ves, imam jos jednu masinu da ukljucim danas i onda od sutra da perem bebine stvari.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1023
17.1.2016 18:02:38   
vocicana
Bravo Isi, super da se bebac razigrao, I on se uplasio sto si se ti uplasila! user posted image ja imam te faze, zato sam nekoliko puta rekla, da bi ekstra bilo da imamo po jedan uz kuci, pa svako malo kada oset_imo da nesto nije kako treba, daj za cas da ukljucim da vidim sta radi cedo mojeuser posted image
user posted image sta radite?

< Poruku je uredio vocicana -- 17.1.2016 18:03:15 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1024
17.1.2016 18:13:17   
Mala Elena
Isidora, ja svaki put kad odem na ctg sve idealno, nema kontrakcija...beba spavki...bebe su nam vrlo prefigane user posted image
Ja sutra na ctg pa sa izvestajem u gradsku, nadam se da ce biti sve ok...uopste ne znam starost posteljice, jel pise negde?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here