Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 14:24:30
|
|
|
|
vocicana
|
Di hvala ti lutko za ovo, ja sam pronasla neku temu ali mi se cini da je zakljucana pa nisam mogla da komentarisem, toliko sam iznervirana da je to strasno! Otisla bi u Zambiju da zivim ako mi neko veruje. Isi bice to sve kao pucka! Alex A ja cu verovatno da se slogiram do ponedeljka od nerviranja.😤
< Poruku je uredio vocicana -- 16.1.2016 14:25:11 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 14:34:11
|
|
|
|
isidora88
|
Voci razumem te skroz, oko sugave papirologije se i ja zderem stalno. sve nesposobnjakovici rade. Pritisak mi ne pada ceo dana i pored lekova, sad je 151/100
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 14:37:16
|
|
|
|
alex88
|
Isi a da nazoves ili odes kod dr?bas ti je visok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 14:44:08
|
|
|
|
vocicana
|
Isidora, idi lekaru molim te, visok ti je pritisak, nemoj da cekas. Molim te. Papiri ce se zavrsiti, ali ce se I nasi zivci zavrsiti, to je muka, a ti knjizicu I dokumentaciju u ruke I pravac odeljenje. Cekam da se javis sta si uradila. Pusti sada sve.
< Poruku je uredio vocicana -- 16.1.2016 14:55:43 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 14:47:48
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
cao zene moje kako ste mi danas?Sve sam iscitala ali nista nisam zapamtila.Ja upravo dosla sa posla misleci da cu da se odmorim ali nista od toga.Moram da sijem jastuke.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 15:15:43
|
|
|
|
isidora88
|
Spao mi je pritisak na 126/78 . Samo da izguram do srede i da vidim da zakazem porodjaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 16:06:39
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dobar dan drage moje! Isi dobro je za pritisak ali ako opet poraste obavezno idi, inače hrela sam da te pitam koliko puta dnevno beba štuca? Ja i devojke smo bile u prodavnici i kupile smo onu zlatiborac narezanu kobasicu, odvalile smo se od nje, izbegavam da je kupujem jer nikako nije zdrava, ali tako sa vremena na vreme uzmem pa se posle davimo u njoj. Juče sam pravila kolače do pola 12 uveče, od jabuka, od narandžaste tikvice i od sira. Danas ako stignem praviću od jagoda mada ne verujem. Pokalo osećam kao da mi prolaze mučnine i onaj početnički umor, osećam se malo življe.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 16:41:26
|
|
|
|
isidora88
|
Meni bebac nekad stuca 5 outa dnevno, nekad nijednom, nema pravila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 16:50:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Isidora bas mi je zao sto te pritisak tako muci Samo redovno prati i ako skoci obavezno kod dr. Bolje i ranije da te porode nego da rizikujes sa visokim pritiskom. saljem ti veliki podrske. Voci i mene nervira papirologija a tek salteruse grrrr...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 17:28:04
|
|
|
|
isidora88
|
Dijo samo da izdrzim do srede i nadam se da cu uspeti da dogovorim porodjaj, ne bih da me drze na patologoji 3 nedelje da bi me pratili nego bih radije da me odmah porode.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 18:12:40
|
|
|
|
marijana22
|
Pozdrav devojke Samo da vam mahnem. Sta je sa Lisom? Jel nam stize beba?? Isidora , cuvaj se. Kao sto rekose devojke ako ti se ponovo vrati pritisak, bolje se javi dr. I ovo vreme je bas cudno, pre neki dan je bilo18, a za koji danas najavljuju velike minuse, sve to utice na nas....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 18:13:37
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pa stvarno, Lisa tražila temu o vodenjaku i sad je nema
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 18:38:19
|
|
|
|
vocicana
|
Di nije to nista strasno, ali stvarno nema reda ni poretka, bas se sekiram I nerviram, bas sam osetljiva, znam samo da cu za svoje dete tako sutradan, ali nepravdu ne podnosim! Mnogo ti hvala a I devojkama koje su komemtarisale, mnogo znacite svi. Lisa? Vrlo moguce, krenuo je baby boom, ja ocekujem bas porodjaj, neka joj samo bude lako, ako je tamo. Jedva cekam lepe vesti, stvarno se radujem kao za sebe. Bubo, marijana kako ste devojke?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 18:47:48
|
|
|
|
vocicana
|
Lisa pitala za temu al' nista u temi napisala nije. Sigurno je tamo gde treba da bude. Ja je nemam na fb, ako neko mesto zna, neka javlja😁
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 19:25:29
|
|
|
|
alex88
|
Javice se Lisa nadam se uskoro,moguce da je krenulo kad je pitala za temu,al mi malo kasnimo sa kontanjem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 19:33:13
|
|
|
|
vocicana
|
Kasno paljenje mozga , volim Alex kada smo dobro raspolozene. Samo neka sve bude dobro, javice se nasa Lisa, malo jes poranilo, ali dobro, sta je tu je. Ima nekoliko pre nje na spisku, ali nema ih u ovoj temi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 19:34:15
|
|
|
|
marijana22
|
Ja sam se po obicaju prejela, prvo pizza, pa krofne sa pekmezom, pa zalila coca-colom i sad mi je muka- gle cuda. Voci jedan savet za tebe-Nemoj toliko da se nerviras, citam tvoj post i mogu da "osetim" koliko si se iznervirala. Cuvaj svoje zivce i cuvaj svoje zdravlje. Ti i tvoje dete ste sada najbitniji, ta zena je totalno nebitan lik da bi na nju trosila toliko zivaca i energije..Sve smo porsle kroz to i svedoci smo svakodnevno sta se sve radi u nasoj divnoj Srbiji. Mislim da ti nije potrebno jos nekoliko dana ili nedelja nerviranja da bi dokazala da si u pravu.Nemoj molim te da se ljutis i izvinjavam se ako sam nesto pogresno shvatila i sto se mesam u tvoj zivot, ovo je samo jedan dobronameran savet. Zelim ti da ostatak trudnoce provedes bez nervoze
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 19:49:25
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ako je u porodilištu želim joj da prođe što lakše i brže! Ako ne čekamo je da se javi Ja sam evo dobro, ako hoćeš iskreno osećam se ko slonica Težak mi želudac i sva sam ogromna u stomaku, pokušaću da se slikam da vidite, baš sam nekako porasla u stomak i tačno mi smeta. Sad počinje navikavanje na njega. Još uvek vagam da li da idem sledeće nedelje na UZ ili da ačekam onaj sa 12 nedelja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 20:44:38
|
|
|
|
borica
|
Zdravo zenice, ja bila danas kod frizera i osisala se paz, posvetlela kosu pramenovima bas , zadovoljna sam. Zavrsila sa kolacima napokon, bas sam srecna Generalku odlazem za sutra. Ovde napadao sneg bas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 20:47:24
|
|
|
|
alex88
|
za friz a i lepo raspolozenje.Kod nas jos nema snega
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 20:52:17
|
|
|
|
BubaBubica
|
Super za friz Šalj itaj sneg i ovamo, ovde nije počeo ni da pada. Baš mi fali snega
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 20:53:24
|
|
|
|
borica
|
Hvala vam zenske, hocu vrlo radi bih vam ga poslala, bas mu se sad i ne radujem nesto .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 21:38:21
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ženske moje tu sam bar za sada. Iscepaše me danas kontrakcije evo me u krevetu molim moju bebicu da se strpi bar još 3 dana. Zakazali mi tad da se javim. Imalasam neko curenje, srećom stalo tako da se nadam da nije ništa. Više se ne mrdam od kreveta do utorka. Ih da mi je da me prime u bolnicu em sam bockalica em ne smem na prirodni, neko me je pitao zašto CR, zbog krvarenja u mrežnjači oka, imam veliki rizik od komplikacija. Zato mi je i frka da mi počne prirodni inače bih bila ko ptičica, bez obzira što imam kontrakcije.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 16.1.2016 21:44:26 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 16.1.2016 21:44:48
|
|
|
|
vocicana
|
Lisa draga na tebe mislim CEO dan, vec sam pomislila, gotovo! Stize nam bebica! Lezi I ne mrdaj, a bila si vredna celu noc, msm da te nisam sa nekim pomesala, prala si peglala...ne ustaj, cuvaj se. Borice za pravu stvar koju si za sebe uradila, tako treba, nego sta! Bubo kod nas se sve vec beli uveliko, evo saljem malo i vama, ja obozavam sneg. Ostale kako ste. Alex, slicicu u stomake, prva prilika ovih dana.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?