|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
15.1.2016 22:44:03   
Dada81
Bas tako,Alexuser posted image A,opet samo neka su nam zivi i zdravi,

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 926
15.1.2016 22:54:08   
BubaBubica
Ljudi konačno i ja da sednem za komp. Divne vesti od madre user posted image

Vociii draga dobro nam došla nazad i ne odlazi više molim te! user posted image

Ceo dan neke obaveze, sređivala sam kuhinju posle par dana ne diranja ništa u njoj zbog virusa, sutra nastavljam da sređujem kuću. Posle podne sam farbala moju tetku, pa sad završavam sa pečenjem kolača, cela kuća miriše na jabuke i cimet user posted image Hvala Bogu stomak me nije zezao iako sam bila ceo dan na nogama, izgleda da zeza samo kad dignem teško.

IvanaSK bravo za curicu user posted image samo neka je živa i zdrava lepojka mala

Isi ti se baš namuči sa tim pritiskom user posted image Ja imam takav strah od njega, i primetila sam da nije mi visok od hrane nego kad se pošteno iznerviram. Tako da od sad, ljudi moji dragi u mojoj okolini, snalazite se kako znate i umete. Mene zanimaju samo moja deca.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 927
15.1.2016 22:56:17   
isidora88
to je najbitnije, da su zivi i zdravi, dace bog da tako budeuser posted image
nemam pojma kako cu da spavam nocas od ovih kablova koji su prikaceni na mene, i jos mi ovo cudo toliko steze ruku na sat vremena. sad cekam da popijem lek u 23h i odoh da probam da odspavam, ujutru ustajem u 6, idem da mi skidaju holter.
a ovih dana samo smisljam sta treba da se radi po stanu, mm ludi od mene, jer vecinu toga mora on sam da radi jer ja ne mogu user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 928
15.1.2016 23:07:02   
vocicana
Duso to je OK, jer I da su nesto drasticnije snizeni tek bi te drndali( izv se na izrazu), pa kako cu s se poroditi pa ovo pa ono. Mislim da ces dobiti neki Aspirin( Cardiopirin , Andol), on je vrlo koristan da se normalizuje njihov broj, da se malo smanje, ali videces sa hematologom.
Bubo user posted image , ne idem nigde. user posted image
Isi user posted image sve ce biti dobro. Danas sam ti bacila jednu pp ne znam da li si je procitala, samo se pricuvaj jos malo pa da uzmes svoju srecicu u narucje. Javi mi u pp kada ti stigne ekspertiza holtera sta su napisali u zakljucku, zivo me zanima.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 929
15.1.2016 23:13:29   
isidora88
voci pisala sam ti u pp,ne znam jel ti stiglo. aj me dodaj na fejsu ako imas, tamo je lakse, ovde nekad zezaju ove poruke...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 930
15.1.2016 23:21:26   
alex88
Svakako pijem aspirin,videcu sledece nedelje da odem po uput I zakazem kod hematologa,neverujem da me noga boli zbog toga,ali zadnjih dana uvece jedva odem do kupatila koliko se ukocim

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 931
15.1.2016 23:26:12   
vocicana
Malo ce ti povecati dozu I to je to I kontrolu ks malo cesce.
Bas si se mucila ali za vajdu I najsladju stvar na svetu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 932
15.1.2016 23:29:54   
alex88
Naravno Voci,jedva cekam da sve prodje. Nekad se pitam hoce li me nesto zaobici ali opet vazno je da je beba dobro

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 933
15.1.2016 23:45:18   
vocicana
Samo budi strpljiva I ne daj se, jos malo, zaista jos malo I drzaces svoju srecicu u rukama.
Sve vas ljubim I grlim, idem na spavanje, bas nemam nesto snage, toliko mi se spava.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 934
15.1.2016 23:50:52   
alex88
Odoh I ja,laku noc :*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 935
16.1.2016 8:55:53   
popkica bebic
Dobro jutro! Ko je za user posted image ?
Ja sam sinoc imala karambol u stomaku. Beba se, Bogu hvala, razigrala, a creva puna gasova pa su boleeela, haos! Valjda nemam neku boljku. Uh, sekiracije.
Ivana, drago mi je za user posted image Isi, bice dobro, Alex desava se. Ja sam uzela rezultate KS, i pored preparata za gvozdje, Hemoglob. je 106. Od 102 popeo se na 106. user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 936
16.1.2016 9:24:44   
isidora88
jutro, bila sam da skinem holter, u ponedeljak cu nadam se dobiti rezultate, ali ne valjaju u svakom slucaju, jutros mi je pritisak 160/85, poludecu user posted image , sad je 145/90 i pored metildope i nifelata, ja stvarno ne znam vise sta cu. u sredu cu da trazim da me porode, ne mogu vise, uzasan strah imam za bebu. jos mi je juce bila bas mirna beba, nocas je nisam ni osetila, tek jutros se malo meskoljila i stucala.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 937
16.1.2016 9:32:14   
popkica bebic
Draga moja, Isidora, znam i razumem tvoj strah. I ja imam svoje, najpre jer sam bar u dubini duse hipokondar. I mojka beba je mirnija. Udarce retko kad osecam, samo meskoljenje, razvlacenje i pokatkad stucanje. Ponekad se satima ne javi i otkinem se...

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 938
16.1.2016 9:36:50   
IvanaSK RR
Popkice, moze meni caj? :) Sta piješ od preparata?
Isidora, duso moja, šaljem ti mnogoooo pozitivne energije. Beba se verovatno smirila, jer oseca tvoju nervozu, a i taj dopler.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 939
16.1.2016 10:00:54   
Lisa Simpson
Dobro jutro i od mene. Ja sam celu noć provela pored mašine i osvanula sa peglom u ruci. Ostalo mi još sa opeglam čaršavčić za krevetac i kapice i kraj priprema za mene. Ostalo na mužu da napravi razmeštaj u sobici.

Popki moja beba ne miruje ni sekunde, a nikad je nisam osećala ovako nisko, danas mi dolazi drugarica i posle toga za mene STROGO MIROVANJE ako mislim da vidim plansi CR, a da ne završim na hitnom.

Isi mnogo mi je žao što se tako mučiš, ali izdrži još malkice i ti si jaaako blizu. Tako da nije strašno, pokušaj da se malo opustiš ako ikako možeš. Šaljem ti user posted image .

E da popki hemoglobin raste jako sporo inače tako da je tvoj rezultat normalan i oćekivan. Anememija se inače leči po 3 meseca. Ali verijem da će sve to biti ok.

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 16.1.2016 10:04:15 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 940
16.1.2016 10:11:04   
emicaa
Gdje ste okrugluce,ja poslala T i muža u nabavku pa sam legla,po standardu nije mi dobro.Sanjala sam da će opet biti curici i jutros sam se probudilasa nikad jačim osjećajem da je žensko,još dvije sedmice pa ćemo vidjeti user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 941
16.1.2016 11:15:17   
popkica bebic
Lisa, ja bebu osecam sa svih strana, ali kao sto rekoh razvlacenje i meskoljenje, a udarce, tj.sutiranje, retko kad. Ponekad mi razvaljuje besiku, pa se sve nadam da se spustila, a ponekad mi podrhtava zeludac kad se pomeri, pa kao da se popela. Ugl.ne znam. A za Fe pijem, tj.grickam Referum. Ne znam vise sta jesti i piti... Sta je sa Alex? Jesu li ti trombociti mnogo poviseni? Meni su bili kad sam se porodila sa V, ali kako su mi KKS radili par dana nakon porodjaja, a ja se jos uvek cistila, pretpostavljam da je bilo zbog toga.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 942
16.1.2016 11:16:33   
vocicana
Dobro jutro stomacici, samo da vas user posted image
Odlepila sam malo pre, ali cu pisati u adekvatno temi. Da li ce me zaobici neka briga user posted image tako bi znate sta uradila???!!!!!! Sada sam u stanju da srusim zgradu u kojoj zivim od besa!
Isi, znas I sama, postoji taj momenat nervoze, bas stvarno da nosis holter I kablove, u ovoj zadnjoj etapi, razumem te. Mozda ti posavetuju da te ranije porode, zbog tog pritiska?....user posted image
Bas si se namucila, saljem ti more energije da se sastavim kako valja I izguras sve ovo.
Popkice I ostale user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 943
16.1.2016 11:21:08   
alex88
Dobro jutro devojke! Popkice i meni je hemoglobin malo nizi,109,mada mislim da je to normalno u trudnoci,trombociti su mi oko sto iznad gornje granice?Joj Isi namuci te taj pritisak!Lisa kad ti je zakazan cr,pisala si ali slabo pamtim?Voci user posted image da brzo prodje bes

< Poruku je uredio alex88 -- 16.1.2016 11:25:12 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 944
16.1.2016 11:22:29   
vocicana
Moze li me neko uputiti gde da pisem na temu kasnjenja trudnickog bolovanja, odlepila sam jutros, mora da se ispucam negde nesto da napisem, u kakvih ja ustanovi radim, ovo je strasno!!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 945
16.1.2016 11:35:07   
dijana1*
http://www.ringeraja.rs/forum/m_1622404/mpage_16/tm.htm
Voci mozes ovdeuser posted image

Stomacici veliki pozdrav od nasuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 946
16.1.2016 11:39:26   
borica
Dobro jutro dobar dan i od mene. RUcak se kuva, u 12:30 imam zakazano kod frizerke, sva sreca pa je preko puta zgrade. L cu ostaviti kod komsike da se igra sa njenim klincima. Kad se vratim ceka me sredjivanje, koliko stignemuser posted image . Isi, saljem ti brdo pozitivne energije, bice sve u redu. Znace oni sta treba da rade. Ljubim vas sve, kuckamo se kasnije da se pohvalim za novu frizuruuser posted image
Di pozdravuser posted image .
Da pozelim dobrodoslicu novim trudnicama, da ih posebno ne nabrajam.Zelim vam lake trudnoce i jos lakse porodjaje

< Poruku je uredio borica -- 16.1.2016 11:43:42 >

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 947
16.1.2016 13:46:57   
Lisa Simpson
MOLIM POMOĆ trezim onu temu o testu da li curi vodeljak ili ne

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 948
16.1.2016 13:52:43   
isidora88
Drage moje hvala na podrsci user posted image user posted image
Jedva cekam sredu i trazicu da mensto pre porode, ne mogu vise ovako, ubija me briga svaki dan da li je beba dobro, pritisak divlja po ceo dan,jedino je kad spavam ok, ali ne mogu 24h spavati.
Lisa kad je tebi carski? Sta su ti indikacije?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 949
16.1.2016 14:04:46   
alex88
Isi najbolje tako da ne brines vise,beba je spremna za spoljni svet.
Lisa mislim da sam citala u temi vodeljak na pocetnim stranicama,nek test sa pamucnim trakama cini mi se.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here